Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tam kde to ale rezne nejvíc...rohy..záhyby dutin,tak ti to tam stejně ten sajrajt nevlítne...mám 106 takle a stejně mi to jede rez přesně tam kam to asi nevlítlo...nejlepší by bylo vzít kastli a namočit ji v tom ;)

Odesláno

myslim si ze kdyz si s tim pohrajes tak to vleze skoro vsude ja jsem mel jakejsi sprej a ten delal jakoby mlhu to potom sedlo a vzlinalo to nasledne ztvrdlo. ale samozrejme pokud uz to zaclo reznout tak se to jen pribrzdi

Odesláno

Ja nevim, mam 306, ma 12 let, a krom vyfuku a bubnov hrdzava neni vobec ... A to som ju vzivote zospodu neosetroval ...

Odesláno

hlavně to má smysl aplikovat, když je karoserie perfektně suchá (dutiny) a spodek čistý a taky suchý, takže se to v zimě málokde provádí--musí se totiž dát auto do tepla na nějakou dobu--dělá se to prostě v létě, kdy se spodek vystříká wapkou a nechá na slunci vyschnout

[upravil dne 26/12/10 20:36 ozzy56]

Odesláno
Ja nevim, mam 306, ma 12 let, a krom vyfuku a bubnov hrdzava neni vobec ... A to som ju vzivote zospodu neosetroval ...

A koukal jsi třeba na zadní levý podběh, na uchycení zadního bezp. pásu? TADY

Odesláno
no ptá se teď v prosinci :)

No to jo,ale to většinou člověka nabadne tyto ,,blbosti,, v zimě,když mrzne a solí se. Už tolikrát jsem si říkal že to dám auto nastříkat a na jaře na to házím bobek. :D

(jenom tu 106 mám,ale to že je malá a nemuselo se to tolik odstrojovat)

Odesláno

no zajel bych si někam kde to dělaj...taky jsem o tom přemýšlel,že to udělám sám ale potom jsem si řekl budu od toho zasranej,jámu nemám tak bych pod tím ležel...tak jsem to dal borečkovi a on to udělal myslím že do 2000kč jsem se vešel..

Odesláno
mus vymyslet ještěv jakým materiálem to udělám:myslim dutiny jsem dřív dělal vojenským konzerv.olejem a spodek různě co bylo za dara;)

zkus výrobky firmy BODY :super

Odesláno

ozzi56 má pravdu kup si přípravky od Firmy BODY jsou sice o par korun dražší ale osvětšené a kvalitní. Než nějaké pofiderní šmejdy které ti přes zimu popraskají.

Jsem vyučený karosář a karosařinu jsem se nějaký pátek taky živil, a pokud někdo chtěl vystříkat podvozek nějakým šmejdem tak jsme ho rači poslali pryč.

Má 406-tka je za čtyři roky vystříkaná dvakrát dělám si to sám a vím že je to nastříkané komplet všude. Tím nic neskazíš.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...