Vítek1 Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 dneska jsem narazil na extralevne pneu sunny-čina tak me to porad nedalo a musim se zeptat na reference hlavne protoze jejich dovozce je Carena s.r.o. ktere jsem mel vzdycky za velice solidni firmu. Predpokládám že nekdo najde nejakej test kde budou propadak ale spis bych rad nejakou osobni zkusenost Citovat
Dadadavid Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 Myslim,ze neco takovyho mel tata na aute,s kterym jezdil do Italie,a prej se dost kloužou..jinak letní nevim.... Citovat
ozzy56 Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 jestli je to čína, tak bych do nich šel, ale nastav si tempomat na max. 80 km/h Citovat
Benžík Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 http://auto.idnes.cz/test-letnich-pneumatik-levne-spatne-brzdi-na-mokru-f83-/pneu.asp?c=A100310_190831_pneu_fdv Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 V testu pohořela čtveřice plášťů Sunny, Wanli, Goodride a Interstate. Některé z nich se chlubí označením používaným obvykle na zimních pneumatikách. Na boku mají sice písmenka M+S, kterými se \"zimáky\" často označují, ADAC ale zjistil, že mají čistě letní konstrukci. Zdroj: http://auto.idnes.cz/test-letnich-pneumatik-levne-spatne-brzdi-na-mokru-f83-/pneu.asp?c=A100310_190831_pneu_fdv Stači pohledat;) [upravil dne 25/12/10 22:42 Radek Hurvajz] Citovat
Vítek1 Odesláno 25. prosinec 2010 Autor Odesláno 25. prosinec 2010 jo tak test jsem si nasel ale chtel bych zkusenost sam vim jak tyhle testy nebo pruzkumy dopadaj a taky ze je nekdo musi zaplatit Citovat
oddie Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 Kolik ušetříš na podobných \"gumách\" třeba oproti UG7? Půl nádrže? Cigára na dva týdny? Další příklady si dosaď sám... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 Kurnik, Benžik byl rychlejší, než ja to tam dopsal:D Citovat
Benžík Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 Dopsal? Jenom jsi zkopíroval kus textu. S takovými bych ani nechtěl mít zkušenost, to můžeš rovnou jezdit na letních. Pokud chceš ušetřit, tak bud sleduj inzerci a kup náký použitý, nebo barum, nebo matador, podle těch testů nejsou špatný, jen hlučnější (to stejně možná ani nepoznáš) a jsou levnější než ty GY UG7. A taky by mě zajímalo, jestli ty číňani ty jejich šmejdy (ne jenom gumy, ale všechno) skutečně používají, nebo to jenom vyvážejí. [upravil dne 25/12/10 22:59 Benžík] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 Kolik ušetříš na podobných \"gumách\" třeba oproti UG7? Půl nádrže? Cigára na dva týdny? Další příklady si dosaď sám... Nechcem vyvratit, ze levne pneu su zle, len ta cena ... Po tech levnych pneu sa obracaju ludia s vecsim rozmerom kolies, 17 atd ... Viem ze kamarad ma Goodride, a kupoval na leto rozmer 225x45xR17, good ride, ktore zevraj vysli v testoch dobre (jedny s tech ktere neboli odepsane) ho vysli na nejakych 59,90 Eur za 1 pneu ... Naproti tomu Good Yearka vysla nejlevnejsi vtedy 120 Eur v tom rozmeru, tj 2 nasobni cena ... Pri 4 kolech to je 240 Eur navrch, co je pri kurzu 25 6 tis. Kč, čo bude určo viac ako pol nadrže Hovoril, ze pneu su slusne, akurat sa mu zda ze sa schadzaju viacej, a pocitil vetsiu hlucnost, ale inak drzet drzi dobre, a zatial s nimi problem nemal ... Toz to je len jeho nazor ... Take zalezi kde a jak clovek jezdi, ja jezdim 95 procent s peugeotem jen v meste, a tak obouvam matadorky, a bohate staci ... Na hyundaii sou uz pirelli ... Inak za seba este mozem povedat, ze v jednej dobe ked sa hyundaie kupovali, boli k nim zdarma zimne pneu, ktere sou pravdepodobne shithy (cooper), tie pneu sou na hyundai uz 3 ty sezonu, a fakt sem nezaznamenal, ze by boli nejake spatne, nebo se vic klouzali ... Mozna jen muj blby nazor ... Citovat
Pata Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 Lubk0: a teď si spočti, když se sjedou ve 3/4 nebo 3/5 životnosti kvalitní pneu Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Myslim ze az takova brutalita jak 3/5 to nebude ... Ale kdyz se sjedou o 25 procent rychleji, tak ci tak to je vic jak plna nadrz To je ale uplne jedno, takhle polemizovat by sme mohli u kazde veci ne ? Proc si koupit good yerky, kdzy prihodim a mam jeste lepsi, a jeste, a jeste .. Proc mas 309 tku ? bys prihodil par tisic a mas 306 tku, proc mas 306 tku, prihodis par korun a zas mas neco lepsiho Treba je s peugeotem najedu tak 10 tis. KM rok, kdybych ty goodride koupil, tak my vydrzi 5 let urco Ja to nekupuju, proste len hovorim, ze kazdej ma jine priority ... Citovat
Pata Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Lubk0: i těch 25% je dost, pokud spočítáš další investice s výměnou. Připočti k tomu celou dobu hnědé trenky v každé krizovce... + polámané plechy, pokud to nezvládneš (počítám s lepší variantou) Proč polemizovat o gumách? Protože o tomhle je toto vlákno Za mě nešetřit. Neříkám za každou cenu brát nejdražší pneu, ale vybrat s rozumem. Ps u motorek nemusím srovnávat ani Čínu a dostanu se s výdrží klidně na 1/2 (podotýkam stejná kategorie pneu). Ale o tom se s tebou nebudu bavit, to už jsem vzdal pár let z5 Proč mám 309tku? to by bylo na jiné vlákno [upravil dne 26/12/2010 02:04 Pata] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 5. Citovat s rozvahou Při odpovídání na příspěvek se vyhněte používání citací (tlačítko |QUOTE|). Zcela nepřípustné je citovat předešlý příspěvek. Rovněž necitujte příspěvky spolu s vloženými obrázky. Když už se rozhodnete citaci použít, ponechejte v ní pouze tu část příspěvku, na kterou reagujete. No a o to tu ide Kamarat to ma nahodene na 2 kovej Lagune 2.0 i 99 KW ... Absolutne nemas zadne hnede trenky na nejakych krizovatkach, nebo v zatackach .. Auto proste normalne drzi, jak ma .. Za dazde je to tez uplne v norme ... Je pravda, ze nejak max sportove sem s tym nesel, vtedy by mali urco nejaky rezervi, ale na normalni jezdeni myslim bohate staci ... co sa tyka zjazdenia pneumatik, tak to je jeho subjektivny dojem s pneu, ktere tam mnel pred tym (na jedny naprave mnel GY a na dalsi Michelin), nakolko je to pravdive a presne, netusim, ale 25 percent je odhad ... Za dalsi, matadorky mne bohato staci Ted mam klasicke MP55 Silica, a ja s nimi nemam ani jeden problem ... Ale znova pisem, je rozdiel, kto a kde jazdi ... Sunny, a jim podobne pneu nejsou pro kazdeho, urcite ne ... Ale s mim mestskym jezdenim je snad skoro uplne jedno, co tam obuju ... Kdyz budu proste s autem jezdit vice, a mozna i vice mimo mesto, tak si proste matadory nekoupim, a koupim neco drahsiho ... To je vse ... Ale treba u meho auta, by mne bylo ted pri novych pneu uplne uprdele, za kolik se zjezdi, protoze viacmenej viem, ze za tolko, nez gumy zoderem, to auto uz mat nebudu ... To je zase dalsi stranka veci A pneu s motorek by som sem absolutne netahal, to je docela odlisna vec U aut se asi jen tezko dostanes na 1/2 [upravil dne 26/12/10 09:44 Radek Hurvajz] [upravil dne 26/12/10 09:45 Radek Hurvajz] Citovat
oddie Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 No pokud si někdo kupuje tyhle hrůzy ve větším rozměru kol, jako jsou ty 17, tzn. na drahá velká auta, tak to už mi přijde superúchylnost. Na Felicii bych to ještě tak nějak chápal. Citovat
Pata Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Lubk0: jen pár věcí: 1) těžko srovnávat výdrž pneu u hnané a hnací nápravy! ono i pokud máš čtyřkolku, tak záleží kolik toho vozíš atd 2) u aut bez stabilizace podvozku (což laguna nejspíš není) záleží na pneumatikách více, ono je totiž rozdíl mezi: chvíle kdy se rožne kontrolka a chvíle, kdy mě předběhne zadní náprava 3) Matador se dělá v Číně? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 No pokud si někdo kupuje tyhle hrůzy ve větším rozměru kol, jako jsou ty 17, tzn. na drahá velká auta, tak to už mi přijde superúchylnost. Na Felicii bych to ještě tak nějak chápal. Laguna 2 je drahe velke auto ? V pohode koupitelne kolem 3 tis. Eur coz je nejakych 75 tis. Kč, co neni moc daleko od felicie Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Dale to uz nechame tak Ja sem jen napisal jake ma s tym on skusenosti ... S goodridami je v celku spokojen, neni to zadna extra trida, ale drzi uplne v pohode, a este se s nima do zadneho pruseru nedostal ... Kdyz jezdi razantneji, tak jiste rezervi maji, jenze kupoval je na normalni jezdeni ... A jen doplnim, lagunu 2 ma v privilege vybave, ESP samozrejme ma, krom toho i kontrolu tlaku v pneu a par podobnych blbosti ... Citovat
Pata Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Lubk0: ty jsi prezident že tu rozhoduješ? Ale problémy srovnávat srovnatelné jsi měl už dříve a stále nepoučen Citovat
ozzy56 Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 známá poučka říká, že auto je spojeno se silnicí plochou čtyř dlaní...,není zrovna tady na místě koupit něco ve střední a vyšší kvalitě?? osobně si myslím,že pro skákání JEN po městě stačí i sjeté olačky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.