godzila.01 Odesláno 26. prosinec 2010 Autor Odesláno 26. prosinec 2010 punkac : To rozhodně není na potlesk, ale bez pásů jezdí spousta lidí, jen v mém okolí to bude víc než polovina lidí.... A z řidičů \"profíků\" z práce nepoužívá pás nikdo, tak mi tu prosím nekamenujte za zcela běžnou věc co dělá spousta lidí... oddie : Nevím, neviděl jsem.... My jsme se roztočili, praštili do svodidel a otočili na silnici, než sme se o obrubník zastavili, psal jsem to už víše, jeli jsme sedmdesát a hned na to byl náraz, nevím o kolik se to dokáže za ty cca dvě vteřiny zpomalit, ale z toho že sme se po nárazu ještě točili usuzuju že dvacet sme určitě nejeli... Šalda : Když přežiju tak se směju, to je jasný .... Kdybych se zabil, určitě bych se nesmál Pata : To sice nevím, ale psal jsem že na motorce riskuješ víc jak já bez pásů a to je pravda, i kdyby si jako jedinej člověk na motorce v republice dodržoval stryktně zákony, tak při nehodě máš stejně šance mnohem menší nebo se snad pletu ? ozzy : Nevím no, když jedu po městě tak to zase tolika nežeru, kdyby jsme jeli dál, tak bych se poutal.... Ale už jsem psal výše většinu lidí co mám v okolí, nebo je znám jsem nikdy neviděl připoutaný, to samozřejmě není důvod proč se nepoutám já, ani nějaká omluva, ale prostě nějak mi hlava nebere že mi tu dokážete kamenovat za takovou věc jako že jsem si nevzal pásy, kdybych páchal nějaký trestný čin, svým jednámím ohrožoval provoz, záměrně se snažil někoho poškodit, či něco podobného, tak to chápu, ale to že jsem se nepřipoutal ..... Schválně zkusím pohledat nějakou statistiku, zajímalo by mně kolik lidí jezdí bez pásů i když třeba řídí.... Ani nevím proč sem píšu nějaké reakce, už to vidím jak mi zase roztrháte jako malý děcko.... Citovat
dolly1010 Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 bla bla bla ... auto ...bla bla bla ... já jsem samozřejmě nebyl připoutám ... bla bla bla U mě v aute: Nejseš připoutanej, nikam nejedeš... PS.: Hlavně, že nic vážnýho. Oni ani ty pásy kolikrát nezachráněj [upravil dne 26.12. 10 12:01 dolly1010] Citovat
Medvěd Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Godzila - chováš se jak puberťák, který tvrdí, že ta tráva je modrá a je a je a je a ve finále je schopnej o tom přesvědčit i svojí mozkovnu, která původně přece chtěla jen být v opozici. To, že se nepoutáš není hrdinství, ale blbost - to je to, co se Ti většina snaží naznačit. Jak se o něco výš ptáš, co by se dělo, kdybys jel ožralej - věř, že by reakce byly určitě mnohem tvrdší a \"pes by od Tebe kost nevzal\". Nikdo tu netvrdí, že jsme tu všichni svatouškové, ale účelnost pásů je snad už natolik profláklá, že jejich nepoužíváním se může chlubit fakt jen mamlas. P.S. K rychlosti nárazu - zkus si vyčíhat, kde se dá vyzkoušet náraz do překážky na šikmé plošině (většinou bývá na autovýstavách nebo na akcích v NC). Tam se sedačka rozjede na nějakých 30 km a člověk je od pásů fakt docela otlačenej - bez pásů bys tam lítal jako nudle v bandasce. [upravil dne 26/12/2010 13:20 Medvěd] Citovat
oddie Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Ta sedačka se rozjede na 8km/h. Kdyby se rozjela na 30, odveze tě v lepším případě záchranka. Není tam deformační zóna, proto stačí tak malá rychlost na takovou ránu, simuluje to náraz třicítkou v autě, kde ty deformační zóny jsou. Citovat
Medvěd Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Pravda - sám jsem to v akci neviděl ani nezkoušel, jen jsem o tom viděl nějakou reportáž. Oddie má asi pravdu s těmi deformačními zónami. Citovat
Benžík Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Heč, my tu zkušební dráhu - laboratoř možná budeme mít v práci, vyrábíme sedačky do aut. Údajně kvůli tomu, že se v sedačce při nárazu ohne část rámu, ve který drží pás (horní bod, pás drží v sedačce, ne v kastli) a to se nemá stát. [upravil dne 26/12/10 14:02 Benžík] Citovat
punkac Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 já si to zkusil u nás v rachotě v rámci dne bezpečnosti a zdraví, dali mi do rukou medvěda (né tebe Méďo) a měli jsme se pokusit ho udržet v náručí při nárazu Neudržel nikdo, všem ten medvěd o hmotnosti cca 3 kila při nárazu ze sevření vyletěl. Mělo to simulovat situaci, kdy matka má dítě v náručí a ne v dětský sedačce Ani nevím proč sem píšu nějaké reakce, už to vidím jak mi zase roztrháte jako malý děcko.... Opravdu si tě vážím, jako kluka, co mi sehnal díly levné a kvalitní než mám v elitu, vážím si tě i jako jednoho z projektu ESK, který rád využívám. Tak doprdele nechtěj, abych si začal myslet, že se chováš jako to malý usmrkaný děcko!!! [upravil dne 26/12/10 13:57 punkac] Citovat
oddie Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Viz Punkac - když už si buduješ pověst seriózního prodejce, je neuvěřitelná hovadina chovat se jako blb a takhle nesmyslně si tu pověst kazit. Citovat
godzila.01 Odesláno 26. prosinec 2010 Autor Odesláno 26. prosinec 2010 Já se s vámi rozhodně nechci hádat o tom že pásy jsou užitečné a zachranují životy. Ano já si ho jako spousta jiných lidí občas nevezmu, ale určitě si za to nezasloužím dostat takovou sprchu co jsem tu dostal, jsou mnohem podstatnější věci co by zasloužili vaší pozornost. Ten příspěvek jsem sem dával jako upozornění co se můžu všechno stát, když jen jedete domů z kina, nebylo v tom nic víc, ani nic mín, pouhé upozornění aby jste dávali pozor a nedopadli podobně... Rozhodně jsem neměl v úmyslu se tím chlubit, nebo naznačovat že je to tak správně, prostě mi to občas vadí a tak si ho neberu..... A už mi nechte, příště si ho vezmu, slibuju .... P.S. Poslední věta před smrtí: \" Ten pás si brát nebudu, jedu jen kousek! \" Citovat
John_Ice Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 ty???kdybys jsi se o tom nezmínil nebylo by o čem psát Já třeba neznám nikoho kdo by se pokaždé připotával. Jinak ty máš sedět doma na prdeli...nestačí ti,že ta tvoje kasička na peníze nejezdí ještě jsi přivedl kámoše k úhoně(ikdyž jsi neřídil) ...teď si můžete sednou spolu a koukat jak tam zase bude mrznout...Jsi prostě zakletej Citovat
godzila.01 Odesláno 26. prosinec 2010 Autor Odesláno 26. prosinec 2010 Hele.... Ty jsi mi tu chyběl, za to že smůla mně provází celým životem nemůžu, už jsem se tak narodil a pomalu si na to už i zvykám, což se nedá říct o mém okolí, ale zase na druhou stranu, kde jsem já, tam se něco děje.... Citovat
John_Ice Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Hlavně maminka měla štěstí že jsi se narodil.... asi se nesmíš věnovat a potloukat kolem aut,tam bude ten zakopanej pes a ty budeš první,kterej ho vykope ...co takle vyšívání Citovat
John_Ice Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 jo jinak to není ten můj příspěvek(první) že se ti vysmívám....to jsi určitě pochopil...nic nikomu takovéto nepřeju a že ti blbne 607 to mi je taky líto...kdo komu by přál,aby se mu něco kurvilo(at je to či ono)... Citovat
godzila.01 Odesláno 26. prosinec 2010 Autor Odesláno 26. prosinec 2010 No to jsem i pochopil... No vyšívání mi moc nejde, ale prej mi šel balet.... :D Citovat
Radek 306 Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 co se týče té nárazové rychlosti, klidně mohla být i těch 50, protože je něco jiného narazit třeba ve 30 do stromu a nebo se v 50 \"odrazit\" o svodidla..to jen okrajově..co se týče poutání, tak názory \"když se mi někdo v autě nepřipoutá se nerozjedu\" zní docela srandovně každej jako by byl úplně svatej by si moh člověk pozorující toto myslet..co se týče pásů, tak musím souhlasit že jenom magoři, machýrci a podobný tvorové opovrhující nějakou \"povinností\" sou toho schopný, z mé zkušenosti co vezu lidi se mi ještě nestalo, aby se někdo nepřipoutal v dnešní době přece samozřejmost ne Citovat
praktik Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 godzila.01 buď šťastny že ťa hrešia:D:D:D:Dto znamena že žiješ a keď žiješ a si rozumny tak sa poučiš:papa Citovat
godzila.01 Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 Jo všechno mně bolí, to znamená že jsem pomlácenej, ale naživu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.