Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takze najlepsie bude, ak sa demontuje prevodovka, spojka, zotrvacnik a ine casti ktore su potrebne? Da sa to potom zistit nejako vizualne alebo sa to da zistit bez rozoberania? Ved len robota bude stat nemale peniaze a mozno to nebude ani ono. Dnes mi dokonca zacali vibrovat pedale aj riadiaca paka podla otacok. Uz sa zacinam bat. Predtym mi to hvizdalo len tak jemne pri neutrale ale teraz cim dalej viac hlavne pri zabere. Fakt to nemoze byt ten zotrvak? No dufam, ze nie.

Odesláno

Ono se to dost blbě hledá. Asi by to mělo být obj. č. 237274, cena cca 2840,- Kč na obrázku je to č. 7 - A+B+C+D. Ale hlavu za to nedám.

post-25780-14109614486633_thumb.jpg

[upravil dne 7/1/11 10:06 HonzaZ]

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Ja mam 407sw 2.0hdi 6stupnovu a hvizda pri 5. stupni a najviac to pocut 2000-2500rpm v zabere. Ked dam nohu z plynu dole prestane. 1,2,3,4,6-ka je ok

Ma niekto skusenost?

[upravil dne 21/12/11 12:50 od stanleyirl]

• O 4 týdny později...
Odesláno

Zdar. Tiez mi zacalo auto hvizdat/hucat pri vyssich prevodovych stupnoch - piaty a siesty pri zabere. Asi nieco s prevodovkou. Nemoze to byt zimou? Ze este neni zahriata prevodovka.

Tu v UK sa poslednych par dni ochladilo pod nulu a autu to nejak nerobi dobre. :nevim Ale zajtra by sa uz malo oteplit na +10 tak dufam, ze to hucanie zmizne.

A ako dlho trva kym sa zahreje prevodovka? Asi dlhsie ako motor, ci?

Odesláno

Konecne rozumna rec :)

jojosavi : davam si dohromady tvoje piskanie so znizenou teplotou. Pokial by tento zvuk ktory sa prejavuje u teba tak ako aj u mna v zabere... tak by to mohlo mat nieco spolocne s viskozitou oleja. Ja som mal olej v prevodovke meneny hned na zaciatku a mam pocit ze uz v tedy sa to prejavovalo ale mozno to nebolo az natolko rozoznatelne lebo to bolo v lete. Mam podozrenie ze tam mohli v servise naliat olej s nespravnou viskozitou....

• O 9 měsíců později...
Odesláno

vrtulnik76 ako si vyriesilten problem?...lebo ja mampodobnepriznaky ako ty. ostatni copisumaju ine priznaky. ak si to uz vyriesil..tak by si mi velmi pomohol. chlapi mi poradili ze to moze byt retaz na vacke...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...