Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim vas .... dnes cestou z obchodu mi auto prestalo tahat .... prisiel som do obchodu auto bolo ok. urobil som nakup prisiel do auta nastartoval pohol sa a auto nemalo ziadny tah .... odstavil som ho na krajnici ... vystupil som si zapalit ze zavolam odtahovku v tom som zacul ze je pusteny ventilator ..povedal som si ze pockam kym vypne a skusim nastartovat ci nahodou nepojde ... a presne tak vyplo ventilator a auto slo znovu normalne ... nevie niekto co to mohlo byt ?

Odesláno
Máš síce fapoff - ale je urobený na 100% dobre?

Tak sa prejavuje na 1,6 práve regenerácia FAP.

fap som dal kontrolovat ze ci je vybrate vnutro a je prec ale riadiacku nema dat komu prekontrolovat :( ale bola robena vraj aj ta .... pp nehlsi nic

• O 3 týdny později...
Odesláno

vie mi niekto poradit zo stratou vykonu na 407 1.6 hdi je to nepravidelna strata vykonu auto ide uplne pohode a zrazu strati tach a drzi to nikolko sek.a potom to zase nackoci a takto sa to opakuje zapina mi pritom aj vrtulu ale nie previdelne FAP JE OFF

[upravil dne 7/1/11 18:37 jockej]

Odesláno

Máte tam ktovieako preplácnutý soft aby sa oblbol fap a sa čuduješ, že normálna diagnostika nevie na nič prísť. Unúval si sa vôbec povedať, že fap je von? Asi by ťa poslali kade ľahšie.

Odesláno
diagnostika neukazuje nic motor bez zavad

Obávam sa, že to cez dia zistíš iba tak, že to napichneš a pôjdeš. A práve vtedy, keď ti to spraví, tak to na tej diagnostike aj uvidíš o čo go

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...