Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdarec mam takovy problem, kdyz jedu s moji 306tkou a trochu vic ji slapnu po krku, nebo jedu nalozeny do tahleho kopce a mam cca kolem 3000 ot v zatizeni (napr.: mohelnicak v plne obsazenem aute a jeste plny kufr) tak po cca 2-5 minutach zacne jit z motoru smrad jako by se neco palilo, smrdi to jako nejake oblozeni nebo tak ale dela to jen pri velkem zahrati motoru, tak sem si rikal jestli to neni spojka ale to by asi prokluzovala ne??? kdyz sem jednou mel moznos zastavit na vhodnem miste abych se podival do motoru tak neslo rozeznat odkud to jde, jen ten smrad sel citit ale kdyz sem zavrel kapotu tak sel sedy kour od leveho kola ktery ale nesel temer videt (prochazel nekde od motoru protoze pneumatiky horke nejsou) ted v zime to nedela skoro vubec, udelalo to jednou ale to sem ten motor musel fakt fest honit (coz nedelam zrovna s oblibou) nevite cim to muze byt?? je to celkem neprijemne kdyz je v kabine rigol jak cip :D

Odesláno

Nevim cim to je,ale vim,ze staci malo aby se z okoli do 306ky dostal smrad do interieru,treba kdyz jsem se rozjel a jen trochu zahrabal tak gumy byly citit v aute jeste asi 5 minut a to jsem mel zavreny okna a vypnuty vetrani...Tim chci rict,ze to treba nebude nic extra hrozneho,treba se ti jen neco prichytilo na motor,ale nevim...

Odesláno

306 i 607 občas smrdí spálená guma - po návratu o garáže, i při velmi jemné jízdě. Nenašel jsem souvislost s klimou, ani ničím jiným (léto - zima). Servisák taky neví. Dělá to už roky a nic se totálně nepokazilo.

Do Mohelničáku to nehoň, to nechej těm, co si huntují služební auto.

[upravil dne 21.12.2010 12:10 P607Olda]

Odesláno

:D :D ja to moc nehonil, ale jelo plne auto a pri zatizeni to zacalo smrdet :D :D, jinak diky za rady potreboval sem se ujistit jestli je to opravdu spojka protoze ta moje uz je urcite solidne sjeta :D doma pod stolem uz mam nachystanou novou ale nechce se mi do toho protoze se bojim ze bude v rit... aj setrvak :( jinak diky moc fakt je ze ten smrad je velice podobny tomu jako kdyz se rozjizdim do kopce s plnym vozikem

[upravil dne 21/12/10 14:30 Danoš306]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...