Dadadavid Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Nejlepsi je zacatek teto diskuse,kde se autor omlouva ze nepodstatne tema,a heleme se jak se to VELICE rychle rozrostlo no ne?? Citovat
Kurt Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Však na tom máš taky pořádnej podíl. Citovat
Dadadavid Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 No tak ja si rad povidam a jeste dotaz na Tebe Kurte co to ma za ucel ten odkaz v podpisu to zbrane zabijeji,nejak jsem nepochopil podstatu stranky..jednou sjem teda asi 10 minut cumel na tu pistol Citovat
praktik Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Dadadavid zbrane nezabijaju zabijaju ludia som zbrojar a milovnik zbrani viem čo hovorim;) A ktej nevere nerobim inemu to čo nechcem aby robil mne ženaty som 29 rokov a nverny som nebol ani jediny raz rozchod by som riešil v klude a tak aby ženska mala dovod banovať a nie aby mohla povedať to bol blbec:P:P:P Citovat
Ravel Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 jeste jedna rada do zivota : chlap musi odchazet z domova s plnym zaludkem a prazdnym pytlikem. pokud toto zena vi, nemusi se bat, ze by se chlap nekde zapomnel Citovat
Nanjua Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Celtic to napsala opravdu dobře. Souhlasím, pokud nemáte žádné hlubší závazky tak na co čekat. Lidi se nemění a přeučovat někoho k lepšímu je nesmysl. Takoví lidé sekají dobrotu jen chvíli a pak je to jen otázka času a to už by ty závazky být mohly a bylo by to jen těžší. \"Škoda\" žes jí při tom přímo nepřistihl, vyřešil bys to hned. Teď nad tím zbytečně bádáš Citovat
PetrCoupe Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 Už asi půl hodiny čumím na prázdnou část skříně. Krabička cigaret je pryč.... Štve mě to, mrzí mě to... Facebook je nebezpečnej. Já jsem holčičku vytáhl z úplnýho dna a postavil ji na nohy, odtrhnul ji od té bandy \"zhulených\" kamarádů, chtěl jsem aby žila život jako mají ostatní mladý holky, aby se nezahazovala s těma existencema co po nocích hulí v parku marijánku. Povedlo se mi to. . Stálo mě to spoustu sil a nakonec tohle. Jsem mladý štěně, vím že toho ještě bude požehnaně. Ale člověka, pokud měl opravdu rád, to dostane do kolen. Teď už jen Já a Coupátko. Citovat
oddie Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Tak přesně tohle už nikdy nedělej. To je kapitální blbost, snažit se stavět vztah na nějakým vděku. To buď hodně rád, když to dopadlo jenom takhle. Citovat
PetrCoupe Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 Špatně jsem to napsal. Já jsem původně nebudoval vztah. Já jsem ji podal pomocnou ruku. To jsme byli ještě kamarádi. Vyvinulo se to později. Citovat
oddie Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Komplex zachránce. Trpí tím většina kluků, a většina kluků na to taky doplatí. Někdo méně, někdo více. Jak říkám, buď hodně rád a pouč se z toho. Citovat
Dadadavid Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Už asi půl hodiny čumím na prázdnou část skříně. Krabička cigaret je pryč.... Štve mě to, mrzí mě to... Teď už jen Já a Coupátko. Teda chlape,mrzí me to i za tebe,mam zivou predstavivost a kdyz si to jen predstavim,ted se musis citit hodne neprijemne Citovat
PetrCoupe Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 Komplex zachránce. Trpí tím většina kluků, a většina kluků na to taky doplatí. Někdo méně, někdo více. Jak říkám, buď hodně rád a pouč se z toho. No, dívej se, já jsem z toho nechtěl nějak těžit ku svému úspěchu. [upravil dne 19/12/10 22:02 PetrCoupe] Citovat
oddie Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 To je úplně jedno, jestlis chtěl, každopádně jsi na to doplatil, a hlavně dle předchozí formulace jsi s tím automaticky počítal, jako že ti má být vděčná a jak to bylo nespravedlivé vůči tobě. Tohle hlavně si uvědom, že takto to fakt nefunguje. Ať je to nespravedlivé jak chce. Možná jsi nechtěl těžit, ale těžil jsi a ještě si stěžuješ, že to nedopadlo. Pozor na to. Citovat
PetrCoupe Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 To je úplně jedno, jestlis chtěl, každopádně jsi na to doplatil, a hlavně dle předchozí formulace jsi s tím automaticky počítal, jako že ti má být vděčná a jak to bylo nespravedlivé vůči tobě. Tohle hlavně si uvědom, že takto to fakt nefunguje. Ať je to nespravedlivé jak chce. Možná jsi nechtěl těžit, ale těžil jsi a ještě si stěžuješ, že to nedopadlo. Pozor na to. Oki Oki. ( p.s.: vím že to tak nefunguje. ) Citovat
lubikpo Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Chce to len cas nez to vsetko prejde, jednoducho netreba stracat hlavu, je potrebne aby si si nasiel nejaku inu zabavu, s ktorou budes travit viac casu napr.: venovat sa viac coupatku, pripadne ist niekde s kamaratmi na pivecko. Viem sa mi to hovori, ale chce to len cas. Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 No teda to je téma. Riadna ježibaba. A preto nemám facebook. Citovat
oddie Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Čas otupí všechna ostří - říkal mi kamarád, který vlastně může za to, že jsem začal dělat auta, a dost mi pomohl i v tomhle. Když jsem řešil začátek vztahu s holkou, které jsem přesně podobně blbě pomoh, bojoval s okolím... a po pár letech na to doplatil o něco hůř. Naštěstí jen o něco málo Citovat
Existujuci Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 jeste jedna rada do zivota : chlap musi odchazet z domova s plnym zaludkem a prazdnym pytlikem. pokud toto zena vi, nemusi se bat, ze by se chlap nekde zapomnel Alebo: zene treba velky dom,zahradu,domace zvierata,a 4 deti.ked zvladne vychovu,domacnost zahradu aj zvierata-tak vecer nema chut ani len mysliet na nejaky ten ulet.No a ked pride chlap domov a poriadne ju to... tak ...no problemo. Citovat
Dundee Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Kritickým okamžikem je vždy nějaká větší změna. Typicky maturita, nástup na vejšku nebo do práce, ukončení vejšky a nástup do práce, změna práce atd. Z vyprávění taky přidám narození dítěte, znám pár takovejch, co jim žena/ přítelkyně porodila potomka a potom se \"zaběhla\" jinam... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.