Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No tak ja si rad povidam :) a jeste dotaz na Tebe Kurte :D co to ma za ucel ten odkaz v podpisu to zbrane zabijeji,nejak jsem nepochopil podstatu stranky..jednou sjem teda asi 10 minut cumel na tu pistol :D

Odesláno

Dadadavid zbrane nezabijaju zabijaju ludia som zbrojar a milovnik zbrani viem čo hovorim;);)

A ktej nevere nerobim inemu to čo nechcem aby robil mne ženaty som 29 rokov a nverny som nebol ani jediny raz :mrk

rozchod by som riešil v klude a tak aby ženska mala dovod banovať a nie aby mohla povedať to bol blbec:P:P:P

Odesláno

jeste jedna rada do zivota :

chlap musi odchazet z domova s plnym zaludkem a prazdnym pytlikem.

pokud toto zena vi, nemusi se bat, ze by se chlap nekde zapomnel

:super

Odesláno

Celtic to napsala opravdu dobře. Souhlasím, pokud nemáte žádné hlubší závazky tak na co čekat. Lidi se nemění a přeučovat někoho k lepšímu je nesmysl. Takoví lidé sekají dobrotu jen chvíli a pak je to jen otázka času a to už by ty závazky být mohly a bylo by to jen těžší. \"Škoda\" žes jí při tom přímo nepřistihl, vyřešil bys to hned. Teď nad tím zbytečně bádáš :nevim

Odesláno

Už asi půl hodiny čumím na prázdnou část skříně. Krabička cigaret je pryč.... Štve mě to, mrzí mě to... Facebook je nebezpečnej. Já jsem holčičku vytáhl z úplnýho dna a postavil ji na nohy, odtrhnul ji od té bandy \"zhulených\" kamarádů, chtěl jsem aby žila život jako mají ostatní mladý holky, aby se nezahazovala s těma existencema co po nocích hulí v parku marijánku. Povedlo se mi to. . Stálo mě to spoustu sil a nakonec tohle. Jsem mladý štěně, vím že toho ještě bude požehnaně. Ale člověka, pokud měl opravdu rád, to dostane do kolen. Teď už jen Já a Coupátko.

Odesláno

Komplex zachránce. Trpí tím většina kluků, a většina kluků na to taky doplatí. Někdo méně, někdo více. Jak říkám, buď hodně rád a pouč se z toho.

Odesláno
Už asi půl hodiny čumím na prázdnou část skříně. Krabička cigaret je pryč.... Štve mě to, mrzí mě to... Teď už jen Já a Coupátko.

Teda chlape,mrzí me to i za tebe,mam zivou predstavivost a kdyz si to jen predstavim,ted se musis citit hodne neprijemne :(

Odesláno
Komplex zachránce. Trpí tím většina kluků, a většina kluků na to taky doplatí. Někdo méně, někdo více. Jak říkám, buď hodně rád a pouč se z toho.

No, dívej se, já jsem z toho nechtěl nějak těžit ku svému úspěchu.

[upravil dne 19/12/10 22:02 PetrCoupe]

Odesláno

To je úplně jedno, jestlis chtěl, každopádně jsi na to doplatil, a hlavně dle předchozí formulace jsi s tím automaticky počítal, jako že ti má být vděčná a jak to bylo nespravedlivé vůči tobě. Tohle hlavně si uvědom, že takto to fakt nefunguje. Ať je to nespravedlivé jak chce. Možná jsi nechtěl těžit, ale těžil jsi a ještě si stěžuješ, že to nedopadlo. Pozor na to.

Odesláno
To je úplně jedno, jestlis chtěl, každopádně jsi na to doplatil, a hlavně dle předchozí formulace jsi s tím automaticky počítal, jako že ti má být vděčná a jak to bylo nespravedlivé vůči tobě. Tohle hlavně si uvědom, že takto to fakt nefunguje. Ať je to nespravedlivé jak chce. Možná jsi nechtěl těžit, ale těžil jsi a ještě si stěžuješ, že to nedopadlo. Pozor na to.

Oki Oki. ( p.s.: vím že to tak nefunguje. )

Odesláno

Chce to len cas nez to vsetko prejde, jednoducho netreba stracat hlavu, je potrebne aby si si nasiel nejaku inu zabavu, s ktorou budes travit viac casu napr.: venovat sa viac coupatku, pripadne ist niekde s kamaratmi na pivecko.

Viem sa mi to hovori, ale chce to len cas.

Odesláno

Čas otupí všechna ostří - říkal mi kamarád, který vlastně může za to, že jsem začal dělat auta, a dost mi pomohl i v tomhle. Když jsem řešil začátek vztahu s holkou, které jsem přesně podobně blbě pomoh, bojoval s okolím... a po pár letech na to doplatil o něco hůř. Naštěstí jen o něco málo ;)

Odesláno
jeste jedna rada do zivota :

chlap musi odchazet z domova s plnym zaludkem a prazdnym pytlikem.

pokud toto zena vi, nemusi se bat, ze by se chlap nekde zapomnel

:super

Alebo: zene treba velky dom,zahradu,domace zvierata,a 4 deti.ked zvladne vychovu,domacnost zahradu aj zvierata-tak vecer nema chut ani len mysliet na nejaky ten ulet.No a ked pride chlap domov a poriadne ju to... tak ...no problemo.

Odesláno
Kritickým okamžikem je vždy nějaká větší změna. Typicky maturita, nástup na vejšku nebo do práce, ukončení vejšky a nástup do práce, změna práce atd.

Z vyprávění taky přidám narození dítěte, znám pár takovejch, co jim žena/ přítelkyně porodila potomka a potom se \"zaběhla\" jinam...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...