Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
doufám, že ten hňup není tvůj takykamarád.... Jinak ser na ní a ono u vás v Mostě nejezdí MHD?

V mostě? V olomouci. Je to poslední co udělám. Odvezu ji. Momentálně čekám až dobalí, mluví na mě, cvakám tu do klávesnice. Kamarád? Bavili sme se, občas se napili na oslavě jejích kamarádů. to je vše.

Odesláno
Ten facebook byla taková třešnička na dortu. Poslední kapka, abych zjistil že opravdu netrpím paranojou. Vezu ji k rodičům, domů. Řešil jsem to v klidu, bez nějakýho zvyšování hlasu atd. Uvidím jak na tom budu zítra. Její odůvodnění: ,, Já jsem to tak nechtěla\" ... Skvělý. Možná přispěju do inzerce dárečkama. Jo a ještě jedna úžasná věc, toho hňupa celkem dobře znám - tím víc je mi zle. Dík všem. PetrCoupe

Připrav se na hru na city, zkoušení hození to na tebe, že ty za to můžeš, taky na návrhy a pokusy na návrat, prostě na snahy tahat za delší konec provazu a spravit si na tobě sebevědomí. A nenech se tím oblbnout, uškodil bys sám sobě.

Odesláno

Tak a tet se přihlašty vy kteří jste byly vždycky svím polovičkám věrní, a jestli se přihlásí víc jak tři z deseti tak prostě kecáte.... V dnešní společnosti je běžné že se souloží kde s kým.... Akorát je teda blbí když se u toho druhá půlka nechá chytit.... :D Nevěra je naprosto běžnou součástí víc jak 70% vztahů a manželství v čr, takže to bych zase tolika nehrotil, stejně se to stává víc jak půlce z vás, nás, mně.... Takže v tom vesele pokračujte a nenechte se u toho prosím chytit jako uvedený příklad :mrk

Jinak i mně se to samozřejmě stalo, hned u několika ženskejch, a kdybych měl každou takovou situaci extrémně řešit, nedělám nic jinýho, na to ale čas nemám, takže se radši neptám na nic, na co bych nechtěl znát odpověd a to bych doporučil všem.... :roker

Jo a jinak podváděl jsem, podvádím a podvádět budu, beru to jako běžnou součást života a nebojím se to přiznat....:aut

Odesláno

V mostě? V olomouci. Je to poslední co udělám. Odvezu ji.

Chválím. To, že je ona kráva neznamená, že ty budeš hovado. ;)

Nejhorší co můžeš udělat je klesnout na její úroveň.

Odesláno
doufám, že ten hňup není tvůj takykamarád.... Jinak ser na ní a ono u vás v Mostě nejezdí MHD?

V mostě? V olomouci. Je to poslední co udělám. Odvezu ji. Momentálně čekám až dobalí, mluví na mě, cvakám tu do klávesnice. Kamarád? Bavili sme se, občas se napili na oslavě jejích kamarádů. to je vše.

To je ale tak smutny kdyz se do toho vžiju :( ta predstava ze bych moji pritelkyni musel zabalit plyšáky a ty jeji veci..to bych v zivote neunesl...

Odesláno

neverny jsem byl jednou byvalce. bylo to fajn, ale byli jsme mladi, bez zavazku. dnes uz na neveru 1. nemam cas 2.nemam duvod a za 3. kvuli trochu sexu navic riskovat dlouholety vztah a zacinat znovu od nuly? dekuji, nechci

Odesláno
Sagic: přesně to jsem chtěl před chvilkou napsat. Nevěrné jsou všechny.

Všechny ne. A že to říká zrovna chlap, je vtipný.. ;-) Ne, nic proti Tobě, vím, že je to teď v módě i mezi námi, ženskými.. stále je však většina, co je \"normální\". Alespoň v mém okolí a jsem za to ráda..

Odesláno
...

To je ale tak smutny kdyz se do toho vžiju :( ta predstava ze bych moji pritelkyni musel zabalit plyšáky a ty jeji veci..to bych v zivote neunesl...

Vzhledem k tomu, kolik ti je a kolik je té tvé, a že je to evidentně váš první vážná vztah, se na to časem připrav. Ale v klidu, není to nic k nepřežití, chvilku je to na prášky, ale přebolí to, a poněkolikáté už to tak hrozné není, i jsi pak schopen to brát víc rozumem.

Odesláno
Sagic: přesně to jsem chtěl před chvilkou napsat. Nevěrné jsou všechny.

Všechny ne. A že to říká zrovna chlap, je vtipný.. ;-) Ne, nic proti Tobě, vím, že je to teď v módě i mezi námi, ženskými.. stále je však většina, co je \"normální\". Alespoň v mém okolí a jsem za to ráda..

Ano.

Odesláno
...

Vzhledem k tomu, kolik ti je a kolik je té tvé, a že je to evidentně váš první vážná vztah, se na to časem připrav. Ale v klidu, není to nic k nepřežití, chvilku je to na prášky, ale přebolí to, a poněkolikáté už to tak hrozné není, i jsi pak schopen to brát víc rozumem.

nestras ho. nasi znami jsou spolu od stredni uz 25 let a klape jim to.

Odesláno

Jj, netreba strasit, potom to strasi aj mna :D ... my sme spolu s drahou 5 rokov, pozname sa 9 rokov, neviem si predstavit ze by sa mi/nam nieco taketo stalo :(

Odesláno

Ze klape im to. To sa neda povedat kym s nimy clovek nezije. Poznal som take pary co boli spolu dlho a vsade to vyzeralo ze aky maju super zivot. No zohrana dvojica, az kym sa nenasla jedna obesena a z druheho paru chlap tyral zenu.

Aj mne vsetci vravia aky sme stastny par a to nevedia ze niekedy by som ju poslal kade lahsie a tak.

Odesláno
...

:D no..uz jsem mel spousty vztahů a jsem velkej cíťa takze jsem vzdycky bulel atd..proste jak to tak bývá...ale to nejde vysvetlit,ona proste vim ze mi nic neprovede,uz treba proto ze do spolecnosti chodime jen spolu,mezi jiny pubertaky by nezapadla,pac nechlasta a nekouri a tim padem jsme oba pro ostatni v okolí zaostaly atd...potom ze jsem doma stale spolu a nema na to cas pac fut dela nejaky projekty atd do skoly a nikdy na to nemela ani myslenky...ale za ty 3 roky jsem si nejak nekontroloval penezenku a zjistil jsem ze jsem do ni vlozil darkama asi 10 litruů :D to byl telefon,nejaky znackovy hadry atd...ted by se mi ty prachy hodily,a navic byla takova ze si ty darky za boha nechtela vzit nikdy...ale ja jsem rad kdyz delam radost jinym a hlavne s tim pocitem,ze vim ze se spokoji i s malym plysakem za stovku....proste jí byste musely poznat treba nekdy na srazu kdyz se objevim...schvalne si to zapamatujte a az me nekdy opusti tak vam to extra kazdymu napisu a uznam ze jsem se mýlil.... :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...