Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Jak dát počítači původní rychlost??+dotazy ohledne Win 7

Recommended Posts

Odesláno

Předpokládám že cache je 8MB, a 7200rpm, , hlučnost neposoudim, ale myslim že to bude běžný jako u osatních disků. jako systemový bohatě stačí, ale RAPTOR to není

Jinak Ygnor206 má odpolední, tak ti odpoví až zítra;)

[upravil dne 28/12/10 15:49 Radek Hurvajz]

Odesláno

WD mám doma a hlučné nejsou, je to OK. Měl jsem jeden Samsung 300 GB a ten při provozu pískal, běhal OK, ale poslouchat se to večer nedalo (ještě že nebyl systémový), šel brzy z baráku :D Pak jsem koupil z druhé ruky 2x WD 320 GB, jsou naprosto stejné, jenom jiné výrobní číslo. Bohužel v PC mám problém se v nich vyznat. :D

Odesláno

Ja mam jako systemovej SATA ale byl to jeden z prvnich a to je hrozny,dela to jeste takovy to cvrkání jak starej pocitac co ma babicka :D no a prave s tim se uz nechci setkat..ted uvidim jak mi dopadne aukce ,kdyz se vydrazi to co kupuju za malo,tak mi na ten disk zbyde a vezmu ho..dam vedet.

Odesláno
IDE nebo-li PATA ... nevím, co bys na tom chtěl vidět ... prostě se tam dává ten široký placatý + molex :D

Hele já nejsem žádné IDE :bacha:D:D

:mad::mad::mad:

Tak to pardón, pane ;). Ale teď, co bylo dříve? PATA nebo Pata? :D :D :D

Odesláno

Pata - no nevím proč bych zrovna měl fotit mojí kalkulačku to se chceš přiučit?

Dadadavid - Ten disk je ok. je tichej a dostatečně rychlej mám ho jako systémovej a jsem náruživej hráč akčních pecek a podle toho si počítač vždy stavím aby měl dostatečnou rezervu na ty graficky nejnáročnější a nejnovější hry,teď jsem zrovna dopařil \"call of duty 7 - black ops\" vše na plný detaily s maximálním rozlišením:D a netajím se že jsem i náruživej overlockař:D a aby měl Pata klid tak mu kousek mýho tajemství poodhalím:) ale je trochu vykuchanej protože jsem zapojoval novej disk a vadily mi ramky tvkarta a.t.d.

post-30367-14109614255046_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...