Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak se mi dnes povedlo venku ztratit \"tatranku \" a tedy řeším koupi nového přehrávače ....má někdo nějaký typ ? CD/Mp3/USB ...slušný zvuk.....červené podsvícení ...

Odesláno
chlapi jen aby jste byli v obraze jelikoz je prodávam tak ta cde 120 ma sice napsano alpine ale je to panasonic. takze zvukova asi stejne jak sony.

a nějaké nové nápad ??? ach jo ta globalizace :bacha

Odesláno

no spis panasonic ukoncil vyrobu a alpine potrebovalo neco levneho. Dokonce ani krabice nevypada jako alpine ale jako panasonic! ale neni to uplne spatne radio za tu cenu. co alpine 111r kdyby jsi chtel tak hod SZ a udelam ti nejakou extra cenu

Odesláno

odkud? kdyz je mam na obchode tak vidím! všechny alpiny jsou stejny maji stejny krabice konektory atd tohle je jine! neříkám že spatná ale je to panasonic. Na skladě mám asi 200 rádii tak asi takhle :D

Odesláno

Můžu doporučit clarion, měl jsem dvě a paráda, po výměně za panasonic mi přijde, že ten panasonic má horší zvuk, jinak taky dobrý(když mám vše přez zesilovače, tak bych asi nepoznal rozdíl). Pioneer jsem měl v jiném autě na jiných reproduktorech a ještě hodně starý model na kazety s měničem, takže nemůžu moc porovnat, ale také jsem s nim byl spokojený. Sencoru se vyhýbám obloukem :D

Edit: Napsal jsem jinou značku než bylo v úmyslu....

[upravil dne 28/12/10 12:21 F.I.K]

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...