Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den

Prosím o rady odborníků.Jsem vlastníkem 406SW a ježíšek přinese 407SW .Jaký doporučíte motor 1,6 HDI,nebo raději 2.0HDI.Prosím o srovnání obou motorů proč ano a proč ne.

ps.ještě musím upozornit že z 90% stím bude jezdit mamina.Ja jen někdy:aut

Děkuji za srovnání a vaše názory.

[upravil dne 9.12.2010 22:27 Miru3]

[upravil dne 9.12.2010 22:28 Miru3]

Odesláno

Nepredpokladám tu nejakú búrlivú diskusiu, už to tu bolo...

Jediné, čo Ti môžem odporučiť, pokús sa o skúšobné jazdy na obidvoch a urob si názor sám...

Je tu hodne spokojných majiteľov 1,6HDi (vrátane mňa) a je tu hodne majiteľov 2,0HDi, čo im ani ten motor nestačí...

Odesláno

ak si pohodovy jazdec a mas prevazne rovinu tak 1.6 ti bude v pohode stacit ...som jej vlastnik...a bude ti jazdit za 5 litrov, ale ak mas vacsie naroky a narocnejsi teren, tak by som volil vyssiu kubaturu....ako tu uz niekto pisal--naj je vyskusat.... nech sa rozhodnes akokolvek, prajem vela stastnych kilometrov

Odesláno

aku motorizaciu mas 406break? ak 2.0 hdi 80kw, tak viac menej 407 bude rovnako ziva/leniva ak nebudes mat moc vysoku vybavu, pretoze tam potom dost stupa vaha toho auta v neprospech 1.6tky.

mal som 406 2.0 hdi 79kw, teraz 100kw 407 a je to kus lepsie... vdaka viac konikom mam aj kapanek nizsiu spotrebu oproti 406 so slabsim motorom rovnakeho objemu (hybem sa dost v meste).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...