P607Olda Odesláno 9. listopad 2012 Autor Odesláno 9. listopad 2012 Židli - štokrle. Kupodivu nezabírá moc místa. Citovat
Pacho69 Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 normálně, 175... no uvažuju nějaké malé skládací schůdky nebo štorklátko. Čistě prakticky se vejdou do boxu k lyžím. Nechce se mi šlapat na prahy, protože ty parkoviště jsou sypaný kdejakým sajrajtem... Citovat
P607Olda Odesláno 12. listopad 2012 Autor Odesláno 12. listopad 2012 Štokrle o výšce normální židle jsem měl na lyžích, protože jsem do jedné rakve skládal 5 lyží, šlo o centimetry. Ale štokrle v kufru moc nevadí, dáš ho tam vzhůru nohama a do něj tašku a nezabírá místo. Citovat
Pacho69 Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 no já spíš uvažoval o nějakém dvoujchůdku, co se složí do placky. V létě bych ho nechal mámě do špajzu a v zimě si ho vezmu do auta :-) něco takového nebo či toto Citovat
taťulda Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 takové schůdky se můžou hodit i na umývání střechy... bez nějaké štokrle jí neumyju, aniž bych se neumazal... Citovat
Pacho69 Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 Jo nápodobně, jedině wapku s kartáčem. Ale osušit ji stejně musím růčo. Ale u mytí si prostě mohu dát pozor, jak vypadá obuv, kterou šlápnu na práh auta, ale na parkovišti u lanovky si většinou nemůžu moc vybírat. Líbila by se mi i v zadních dveřích ochrana prahů, ale koupit lze buď jen přední (ty mám ze standardu) nebo karbonové, všechny 4 (přední jaksi navíc). asi si tam nechám nalepit nějakou pěknou folii... Obzvlášť, když vidím, jak děti nastupují. Citovat
Pacho69 Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 Tak po týdenní zkušenosti s boxem a lyžemi, musím říct, že celkem v pohodě, když stoupnu do otevřených zadních dveří (nestojím na laku, ale až za gumovým těsněním) celkem v pohodě i při své výšce naložím/vyložím lyže. Letos tedy zatím nebylo žádný parkoviště plný bláta, to teprve přijde. Akorát jsem se jednou fláknul do hlavy o zadní příčník (pak už jsem si dával pozor), je přesně v místě přirozeného pohybu hlavy směrem nahoru, když šlápnu do dveří. Líbilo by se mi výsluvné stupátko pod zadním sedadlem, to by byl naprosto famózní nápad. Citovat
Kehar Odesláno 18. únor 2013 Odesláno 18. únor 2013 Dnes jsem jako vźdy na montoval příčníky Thule a při sundání se mi povolil čep co je namontován ve střeše trochu mě to zaskočilo že jsem to povolil, ale nemohl vyndat. Tak jsem musel rozebrat strom a strčit 10 klíč abych to utáhl ale nevím jak to sundám. Neřešil jste to někdo ? Citovat
Pacho69 Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 Někde to tu popisoval myslím PeTr jako kuriozitu ze servisu... Myslel jsem, že už to vyřešili Citovat
JKyselka Odesláno 20. únor 2013 Odesláno 20. únor 2013 mně se stalo to samé a vyřešil jsem to přilepením vteřinovým lepidlem, uvidím, jak dlouho to bude držet Citovat
Pacho69 Odesláno 20. únor 2013 Odesláno 20. únor 2013 Hm, dobrý, já tedy zatím nandal a sundal bez úrazu... Citovat
Kehar Odesláno 20. únor 2013 Odesláno 20. únor 2013 mně se stalo to samé a vyřešil jsem to přilepením vteřinovým lepidlem, uvidím, jak dlouho to bude držet Co ji prosím přilepil matku a čep nebo matku ke karosérii? Je to teda mazec že to nemůžou přibodovat při výrobě. Citovat
kadli,pavel Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 Zdravím máte někdo zkušenosti s nosičem kol na tažné zařízení potřebuji na 4 kola. Líbí se mi Atera Strada 3 DL jde mi o přístup k patým dveřím. Zatím mám auto ve výrobě takže nemohu vyzkoušet. Díky Citovat
jv1 Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 Při koupi dej pozor! 5008 má hodně nízkou nákladovou hranu a velké dveře kufru. Předtím jsem měl Focuse a tam to bylo podobné. Dlouho jsem vybíral a nebylo jednoduché najít vhodný nosič který by umožňoval otevírání kufru. Nakonec jsem koupil Wjenzek Alfa 3+1 a bylo to s chlupem. Při prázdém nosiči se muselo dát pozor a nosič trochu zatížit nohou, při plném se nosič trochu svěsí a s malou rezervou to vyšlo. Myslel jsem, že je Focus na tom nejhůře (už při koupi nosiče mi to říkal prodejce), ale při zkoušce před 14 dny na nové 5008 mi polilo horko. Nakonec to vychází, ale je to v podstatě stejné jako na Focusu (snad o 0,5cm lepší). Každopádně musím problémové místo nosiče něčím obalit, abych neorochal při neopetrnosti dveře kufru. Určitě doporučuji před koupí vyzkoušet a nekupovat naslepo. 5008 patří mezi auta kam rozhodně nenamontuješ jakýkoliv nosič. Citovat
Pacho69 Odesláno 29. duben 2014 Odesláno 29. duben 2014 Pobavilo mě to ve vláknu \"Střešní nosič\", boyz... [upravil dne 29.4.2014 11:07 od Pacho69] Citovat
Mlok77 Odesláno 29. duben 2014 Odesláno 29. duben 2014 Název vlákna už je vývojem trochu překonaný, ale důlkežité je, že tam najdeš většinou zajímavé info. Osobně jsem kupoval na 5008 také nosič kol na tažné: Atera strada evo 3+1. Není sklopný ale spíš odsuvný. Výborný přístup do kufru i s plným nosišem. Jen dejte pozor někteří prodejci uvádí v popisu LED svítilny, ale není to pravda. Na youtube jsou pěkná videa s ukázkou montáže na tažné. [upravil dne 26/8/14 05:51 od Mlok77] Citovat
elton Odesláno 29. duben 2014 Odesláno 29. duben 2014 Jak tak koukám, tak Mlok77 pojede do chorvatska:papa [upravil dne 29/4/14 15:16 od elton] Citovat
Pacho69 Odesláno 29. duben 2014 Odesláno 29. duben 2014 Mlok: Proč překonaný, já si tedy box na tažném představit neumím Elton: taky si říkám, že si nevzpomínám na vyjmenované slovo \"nosyč\" [upravil dne 29.4.2014 15:25 od Pacho69] Citovat
xjordyx Odesláno 24. srpen 2014 Odesláno 24. srpen 2014 Nevie mi niekto poradit ci by pasoval original peugeot stresny nosic z 5008 na 3008? neviem sa nikde k tomu dopatrat na nete.... http://peugeot-5008.sgpetch.co.uk/admin/system-content/accessory_images/Peugeot/5008/Roof_Bars_large.jpg Citovat
kadli,pavel Odesláno 3. leden 2015 Odesláno 3. leden 2015 Nemáte někdo zkušenosti s nosiči této značky http://www.tazne.cz/stresni-nosice/peugeot/5008/2010/cruzber-s-a/ potřebuji příčníky pouze na střešní box a nechce se mi dávat za thule 5000,- na kola mám nosič na tažné. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.