Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jofo: Vojna je a můžu ti o tom povyprávět cca za rok, až (jestli) se vrátim.

Já osobně používám umělý ucho a doruda mě rozpalujou individua ve (většinou) velkých/drahých/nových autech, který spoléhají na elektroniku vozu a vesele držej mobil na xichtu a jednou rukou maj co dělat, aby svoje posunovadlo ukočírovali:grr:bacha:blicismajlik

Odesláno

omlouvam,se zneuzivam toto vlakno,ale v tom odkazu na fotce je videt,jak v ramu okynka je takovy zobacek,ma to plno aut a zrovna dnes s kamosem jsme resili k cemu to je, nevi nekdo?

Odesláno

Neviem presne, ale pocul som ze je to nejaka zabrana, ked sa okno zaviera a niekto by sa snazil ho z vonkajsej strany povytiahnut tak aby vyliezlo z voditok tak tento bazmek by mal tomu zabranit. Alebo nieco v tom zmysle.

Odesláno

Mno... věc má dvě strany. Jako nakonec všechno.

To, že telefonování za volantem významě snižuje pozornost řidičovu je známo. A to jak s HF, tyak i bez něj. Samotné soustředení na hovor s někým, kdo není osobně přítomen má přecijen významný vliv na soustředění.

Ovšem rušičky GSM mi přijdou jako bohapustý nesmysl, odpovídající mentalitě Američanů. Nejen, že i když by takový systém byl aktivní jen při nastartovaném motoru (lze se tomu vyhnout velmi malým dosahem systému a pro nutnost telefonování vystoupit z auta, poodejít od silnice...), nemluvě o tom, že si nezavolá ani spolujezdec... a už vůbec nemluvím o tom, že na GSM mohou fungovat i jiné systémy a vybavení vozidla, jako jsou vyhledávací systémy, ovládání např. nezávislého topení, dálkové starování, ovládání alarmů, v taxíkách a dalších dopravních službách na GSM mohou fungovat plůatební a informační systémy těchto služeb...

Takže: Tudy cesta rozhodně nevede...

Odesláno
S tím zavolání pomoci máš zamozřejmě pravdu ale na to stačí aby rušička fungovala jen při běžícím motoru a toho trkvase se trefil výstižně protože mě podobný hovado pře pár dny málem urazilo prdel u mýho mazlika když na mě najel z vedlejší na křižovatce a jen díky tomu že jsem tam měl dvojku a včas zareagoval jsem mu uskočil o vlásek a jeho zachránila hustota provozu kde jsem nechtěl zastavovat a dělat rozruch jinak by měl pěkně blbý odpoledne:)

Je mi líto tvé slečny.

Odesláno
No když to poženeme do extremu tak si nezavolaš ani když chcipneš auto, protože jak budou ostatní bezohlední řidiči jezdit kolem i s těma rušičkama tak bude 10m od kraje silnice signál v pr....

Doufam že se najde někdo kdo to zatrhne

[upravil dne 6/12/10 22:28 Radek Hurvajz]

Měli jsem v práci rušičku na GSM signál. Všechny 3 frekvence. Dosah prý upravený na 200metrů. :D Seděl jsem v autě (v Karlín u metra Křižíková) a měl jí puštěnou. V autě signál na mobilu nebyl, ale lidi venku vesele telefonovaly dál. Takže bych se nebal, že tě budou auta kolem rušit. :cool:

Odesláno

Vyhlašuju kachnu. A nejspíš tomu nezabráním, ale zvažte postování těch Novinek.

Na serveru Daily Caller není o ničem takovým ani zmínka. Navíc je tento server spíš blog s odkazama na jiný zpravodajský servery.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...