Qcko Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 A ja by som zakazal tie mobily, a aj tie internety, no hroza co sa deje v tomto svete :D:D:D:D:D:D Citovat
jofo Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 Amikom nejde biznis so zbranami, lebo neni vojna tak vymyslaju sprostosti. [upravil dne 7/12/10 14:33 jofo] Citovat
Dundee Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 jofo: Vojna je a můžu ti o tom povyprávět cca za rok, až (jestli) se vrátim. Já osobně používám umělý ucho a doruda mě rozpalujou individua ve (většinou) velkých/drahých/nových autech, který spoléhají na elektroniku vozu a vesele držej mobil na xichtu a jednou rukou maj co dělat, aby svoje posunovadlo ukočírovali:grr:bacha:blicismajlik Citovat
jofo Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 Ja viem ze je, ale je trochu menej sa angazuju amici. Aspon nie je o nich tolko cut. Inac vela stastia, aby si sa nam zdravy a so vsetkym vratil. Citovat
oni Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 omlouvam,se zneuzivam toto vlakno,ale v tom odkazu na fotce je videt,jak v ramu okynka je takovy zobacek,ma to plno aut a zrovna dnes s kamosem jsme resili k cemu to je, nevi nekdo? Citovat
jofo Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 Neviem presne, ale pocul som ze je to nejaka zabrana, ked sa okno zaviera a niekto by sa snazil ho z vonkajsej strany povytiahnut tak aby vyliezlo z voditok tak tento bazmek by mal tomu zabranit. Alebo nieco v tom zmysle. Citovat
Edison Odesláno 10. prosinec 2010 Odesláno 10. prosinec 2010 Mno... věc má dvě strany. Jako nakonec všechno. To, že telefonování za volantem významě snižuje pozornost řidičovu je známo. A to jak s HF, tyak i bez něj. Samotné soustředení na hovor s někým, kdo není osobně přítomen má přecijen významný vliv na soustředění. Ovšem rušičky GSM mi přijdou jako bohapustý nesmysl, odpovídající mentalitě Američanů. Nejen, že i když by takový systém byl aktivní jen při nastartovaném motoru (lze se tomu vyhnout velmi malým dosahem systému a pro nutnost telefonování vystoupit z auta, poodejít od silnice...), nemluvě o tom, že si nezavolá ani spolujezdec... a už vůbec nemluvím o tom, že na GSM mohou fungovat i jiné systémy a vybavení vozidla, jako jsou vyhledávací systémy, ovládání např. nezávislého topení, dálkové starování, ovládání alarmů, v taxíkách a dalších dopravních službách na GSM mohou fungovat plůatební a informační systémy těchto služeb... Takže: Tudy cesta rozhodně nevede... Citovat
vix Odesláno 10. prosinec 2010 Odesláno 10. prosinec 2010 S tím zavolání pomoci máš zamozřejmě pravdu ale na to stačí aby rušička fungovala jen při běžícím motoru a toho trkvase se trefil výstižně protože mě podobný hovado pře pár dny málem urazilo prdel u mýho mazlika když na mě najel z vedlejší na křižovatce a jen díky tomu že jsem tam měl dvojku a včas zareagoval jsem mu uskočil o vlásek a jeho zachránila hustota provozu kde jsem nechtěl zastavovat a dělat rozruch jinak by měl pěkně blbý odpoledne:) Je mi líto tvé slečny. Citovat
Wolfik Odesláno 13. prosinec 2010 Odesláno 13. prosinec 2010 No když to poženeme do extremu tak si nezavolaš ani když chcipneš auto, protože jak budou ostatní bezohlední řidiči jezdit kolem i s těma rušičkama tak bude 10m od kraje silnice signál v pr.... Doufam že se najde někdo kdo to zatrhne [upravil dne 6/12/10 22:28 Radek Hurvajz] Měli jsem v práci rušičku na GSM signál. Všechny 3 frekvence. Dosah prý upravený na 200metrů. Seděl jsem v autě (v Karlín u metra Křižíková) a měl jí puštěnou. V autě signál na mobilu nebyl, ale lidi venku vesele telefonovaly dál. Takže bych se nebal, že tě budou auta kolem rušit. Citovat
Fusion Odesláno 13. prosinec 2010 Odesláno 13. prosinec 2010 Vyhlašuju kachnu. A nejspíš tomu nezabráním, ale zvažte postování těch Novinek. Na serveru Daily Caller není o ničem takovým ani zmínka. Navíc je tento server spíš blog s odkazama na jiný zpravodajský servery. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.