CelticGirl Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 pokud se jich dožiješ.. promiň, nemohla jsem si odpustit tuhle poznámku.. Citovat
MartinMat Odesláno 4. prosinec 2010 Autor Odesláno 4. prosinec 2010 CelticGirl- promin ale po 700tis km najetych uz snad dalsich 100tis zvladnu ze svym nejpomalejsim autem jako je 308 1.6. Takove poznamky jsi odpust nebavime se tady o autech ktere maji 350koni a vic ale o normalnich rodinych priblizovadlech Citovat
Haryk Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 jo takovejch znám hafo,,mám naježděno tolik a tolik ,mě se nic nestane\" a najednou bác ,nic takového nepřeju ani svému nepříteli, hodně šťastných kilometrů Citovat
MartinMat Odesláno 4. prosinec 2010 Autor Odesláno 4. prosinec 2010 hanyk- to jsem nikdy nerekl ze se me nic nemuze stat:papa Citovat
CelticGirl Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 MartinNat: Tím spíš. Ta auta mají i jiné brzdy atd.. zjisti si, jakou reakční dobu máš v takové rychlosti a jak velkou brzdnou dráhu a pak si něco mel. Až Ti někdo takovej, jako jsi ty, zabije blízkého, tak tady dávej rady o tom, že máš nejpomalejší auto zatím. A jestli jedeš dvě stovky autem, pro které je to maximum, nebo poršákem, je úplně jedno. Naopak. To porsche je alespoň stabilnější.. S takovým vláknem jsi musel podobnou reakci stejně čekat.. já Tě neodsuzuju, jen si myslím, že si moc nevážíš života.. když si nevážíš svého, měl bys mít aspoň úctu k životům ostatních.. jak sám píšeš, na takovéhle bejkárny se dneska může jet na nějakej okruh.. [upravil dne 4/12/10 22:42 CelticGirl] [upravil dne 4/12/10 22:43 CelticGirl] Citovat
MartinMat Odesláno 4. prosinec 2010 Autor Odesláno 4. prosinec 2010 No nic jsem tady novy a vidim ze se asi uz nikdy nezeptam na neco realneho:D Porad se najdou nejaci co se tvari ze jezdi pomalu a dodrzuji vse co je \"prikazane\" Mimochodem nevim jestli jsi jela s porsche ale to je auto k nicemu(mozna tak na naprostou rovinu) a uz vubec s nim nemuzes jezdit na D1 na takovych dirach s pneu kde je profil 35:) Nevim jak to tady funguje dekuji vsem za prizpevky jen me zajimalo kolik mate spotrebu pri takovem jezdeni a klidne at spravce zrusi nebo smaze tohle tema. Dik moc mejte se fajn P.S. jestli nekdo(CelticGirl) zamenuje rally z okruhama to je vazne sila:D Citovat
CelticGirl Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 Já na to nebudu reagovat a nepřistoupím na Tvou hru Tě hned urážet ;-). Jeslti sis zvedl sebevědomí, jsem ráda, jen je škoda, že nebereš jiný názor ;-). Já Tě nechtěla moralizovat, ani to nebyl útok přímo na Tebe, dokonce ani nejezdím stále dle předpisů, ono je ale rozdíl jezdit dvě stovky a třeba sto čtyřicet ;-). Ale zřejmě zbytečná debata. Nevím, proč se urážíš... Citovat
koblih69 Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 No nic jsem tady novy a vidim ze se asi uz nikdy nezeptam na neco realneho:D Porad se najdou nejaci co se tvari ze jezdi pomalu a dodrzuji vse co je \"prikazane\" Mimochodem nevim jestli jsi jela s porsche ale to je auto k nicemu(mozna tak na naprostou rovinu) a uz vubec s nim nemuzes jezdit na D1 na takovych dirach s pneu kde je profil 35:) Nevim jak to tady funguje dekuji vsem za prizpevky jen me zajimalo kolik mate spotrebu pri takovem jezdeni a klidne at spravce zrusi nebo smaze tohle tema. Dik moc mejte se fajn P.S. jestli nekdo(CelticGirl) zamenuje rally z okruhama to je vazne sila:D Nejel jsem po D1 s Porsche, ale na profilu 35 s Nisanem 350 Z. Doporučuju to zkusit a pak psát... Místo natahování pindíků si přečti svůj úvodní dotaz, porovnej ho s realitou a pak piš, že už se nezeptáš na neco reálného... PS: S tím Ztkem jsem měl spotřebu 21 litrů naturalu 98 a průměrnou rychlost podstatně menší než ty s 308, ale pravdou, že to mělo jen asi 350 koní.... Citovat
MartinMat Odesláno 4. prosinec 2010 Autor Odesláno 4. prosinec 2010 koblih69 --proc myslis ze pisu o profilu 35 vim jake to je:) Citovat
MartinMat Odesláno 5. prosinec 2010 Autor Odesláno 5. prosinec 2010 vpohode aspon se neco deje.....:D:D Citovat
pipistrel Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 zvrhlo sa to na zlu temu. podstata temy bola ze pri takej rychlosti urcije nie je taka spotreba. tak tu nerieste ine veci Citovat
jojo_benco Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 2MartinMat: ked si napisal ze si isiel SPanielsko a aku velku spotrebu si mal, mna by zaujimalo ako si isiel cez Francuzsko. Tam maju stacionar na kazdom rohu, meraju aj ked ides o 1!km/hod viac. A k tej rychlosti, zamyslel si sa niekedy nad reakcnou drahou? Nemam na mysli reakcny cas, ale reakcnu drahu! inac ja mam na 1.6hdi pri priemernej rychlosti cca 150km/h na useku asi 10km priemernu spotrebu okolo 10L Citovat
MartinMat Odesláno 20. prosinec 2010 Autor Odesláno 20. prosinec 2010 ano s tema radarama ve franicii mas pravdu jsou tam vazne vsude...musi byt pripraveny na http://www.viamichelin.com/ kdyz jsi naplanujes trasu na vsechny radary te to upozorni a vse naprosto presne souhlasilo!! Citovat
MartinMat Odesláno 20. prosinec 2010 Autor Odesláno 20. prosinec 2010 jinak zatim fotka na useko 18km je zima a celkem hodne provoz pres den poizdej pridam po delsi jizde aby nekdo nerikal ze jsem jel jen z kopce;) Citovat
Holland Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 to MartinMat-když tě frantíci chytnou pri tý rychlosti jak uvádíš:myslimtak maš zajistený fin.splátky na pár let:Debo pobyt v řadném zařízení:mad:vím o čem píši:mrk Citovat
MartinMat Odesláno 20. prosinec 2010 Autor Odesláno 20. prosinec 2010 to holland to ja moc dobre vim.... ale nejde o to kde te rychlosti dosahujes ale o tu spotrebu jak jsem psal zezacatku Citovat
hanci.miso Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 panove skušal som ešte na Lagune 3.0 V6 270km/h ale to je už let nie jazda ako hore niekto pisal nad 200 je to už fakt moc a čo sa tyka spotreby bolo to cez 30L takže počitam že ta 1.6 da aj viac predsa len je to pren max. Citovat
jojo_benco Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 2Holland: mohol by si tu tvoju skusenost s frantikmi rozviest trochu? ja som tam pred nedavnom bol a viem ze ak tam pojdem znovu, tak jedine s novou SPZ... a dufam ze sa to nebude spatne posielat do SR ked zavedu zakon o zdielani info o priestupkoch v EU Citovat
MartinMat Odesláno 20. prosinec 2010 Autor Odesláno 20. prosinec 2010 chteli jste fotku se spotrebou tak ji mate tady....zajimave ze uz nejsou zadne komentare podobneho typu ze 1.6 pri 170km/h bere 23l nebo kolik to kdo psal... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.