Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

CelticGirl- promin ale po 700tis km najetych uz snad dalsich 100tis zvladnu ze svym nejpomalejsim autem jako je 308 1.6. Takove poznamky jsi odpust nebavime se tady o autech ktere maji 350koni a vic ale o normalnich rodinych priblizovadlech

Odesláno

jo takovejch znám hafo,,mám naježděno tolik a tolik ,mě se nic nestane\" a najednou bác ,nic takového nepřeju ani svému nepříteli, hodně šťastných kilometrů :papa

Odesláno

MartinNat: Tím spíš. Ta auta mají i jiné brzdy atd.. zjisti si, jakou reakční dobu máš v takové rychlosti a jak velkou brzdnou dráhu a pak si něco mel. Až Ti někdo takovej, jako jsi ty, zabije blízkého, tak tady dávej rady o tom, že máš nejpomalejší auto zatím. A jestli jedeš dvě stovky autem, pro které je to maximum, nebo poršákem, je úplně jedno. Naopak. To porsche je alespoň stabilnější.. S takovým vláknem jsi musel podobnou reakci stejně čekat.. já Tě neodsuzuju, jen si myslím, že si moc nevážíš života.. když si nevážíš svého, měl bys mít aspoň úctu k životům ostatních.. jak sám píšeš, na takovéhle bejkárny se dneska může jet na nějakej okruh..

[upravil dne 4/12/10 22:42 CelticGirl]

[upravil dne 4/12/10 22:43 CelticGirl]

Odesláno

No nic jsem tady novy a vidim ze se asi uz nikdy nezeptam na neco realneho:D Porad se najdou nejaci co se tvari ze jezdi pomalu a dodrzuji vse co je \"prikazane\" Mimochodem nevim jestli jsi jela s porsche ale to je auto k nicemu(mozna tak na naprostou rovinu) a uz vubec s nim nemuzes jezdit na D1 na takovych dirach s pneu kde je profil 35:)

Nevim jak to tady funguje dekuji vsem za prizpevky jen me zajimalo kolik mate spotrebu pri takovem jezdeni a klidne at spravce zrusi nebo smaze tohle tema. Dik moc mejte se fajn

P.S. jestli nekdo(CelticGirl) zamenuje rally z okruhama to je vazne sila:D

Odesláno

Já na to nebudu reagovat a nepřistoupím na Tvou hru Tě hned urážet ;-). Jeslti sis zvedl sebevědomí, jsem ráda, jen je škoda, že nebereš jiný názor ;-). Já Tě nechtěla moralizovat, ani to nebyl útok přímo na Tebe, dokonce ani nejezdím stále dle předpisů, ono je ale rozdíl jezdit dvě stovky a třeba sto čtyřicet ;-). Ale zřejmě zbytečná debata. Nevím, proč se urážíš...

Odesláno
No nic jsem tady novy a vidim ze se asi uz nikdy nezeptam na neco realneho:D Porad se najdou nejaci co se tvari ze jezdi pomalu a dodrzuji vse co je \"prikazane\" Mimochodem nevim jestli jsi jela s porsche ale to je auto k nicemu(mozna tak na naprostou rovinu) a uz vubec s nim nemuzes jezdit na D1 na takovych dirach s pneu kde je profil 35:)

Nevim jak to tady funguje dekuji vsem za prizpevky jen me zajimalo kolik mate spotrebu pri takovem jezdeni a klidne at spravce zrusi nebo smaze tohle tema. Dik moc mejte se fajn

P.S. jestli nekdo(CelticGirl) zamenuje rally z okruhama to je vazne sila:D

Nejel jsem po D1 s Porsche, ale na profilu 35 s Nisanem 350 Z. Doporučuju to zkusit a pak psát... Místo natahování pindíků si přečti svůj úvodní dotaz, porovnej ho s realitou a pak piš, že už se nezeptáš na neco reálného...

PS: S tím Ztkem jsem měl spotřebu 21 litrů naturalu 98 a průměrnou rychlost podstatně menší než ty s 308, ale pravdou, že to mělo jen asi 350 koní.... :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

2MartinMat: ked si napisal ze si isiel SPanielsko a aku velku spotrebu si mal, mna by zaujimalo ako si isiel cez Francuzsko. Tam maju stacionar na kazdom rohu, meraju aj ked ides o 1!km/hod viac. A k tej rychlosti, zamyslel si sa niekedy nad reakcnou drahou? Nemam na mysli reakcny cas, ale reakcnu drahu!

inac ja mam na 1.6hdi pri priemernej rychlosti cca 150km/h na useku asi 10km priemernu spotrebu okolo 10L

Odesláno

to MartinMat-když tě frantíci chytnou pri tý rychlosti jak uvádíš:myslimtak maš zajistený fin.splátky na pár let:Debo pobyt v řadném zařízení:mad:vím o čem píši:mrk

Odesláno

panove skušal som ešte na Lagune 3.0 V6 270km/h ale to je už let nie jazda ako hore niekto pisal nad 200 je to už fakt moc a čo sa tyka spotreby bolo to cez 30L takže počitam že ta 1.6 da aj viac predsa len je to pren max.

Odesláno

2Holland: mohol by si tu tvoju skusenost s frantikmi rozviest trochu? ja som tam pred nedavnom bol a viem ze ak tam pojdem znovu, tak jedine s novou SPZ... :) a dufam ze sa to nebude spatne posielat do SR ked zavedu zakon o zdielani info o priestupkoch v EU ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...