Dundee Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 Tady je evidentně vidět, že to neni o jiný auto, ale o strom. Řešením by byl člověk s pojistkou \"na blbost\", kterej by svý pojišťovně řekl, že od tebe měl auto půjčený a způsobil ti škodu. Pak bys něco dostal, ale těžko říct, kolik by to bylo... EDIT: Z povinnýho ručení určitě ne, to bys musel mít viníka, kterej by se k tomu přihlásil (a těžko by se to prokazovalo, páč je to celkem blbě trefený) a u havarijky bys asi něco dostal, jen by ti asi zvedli pojistný. [upravil dne 2/1/2011 14:31 Dundee] Citovat
Dadadavid Odesláno 2. leden 2011 Autor Odesláno 2. leden 2011 A skutecne by mi nesežraly,ze za mnou stala dodavka a ze couvala??Ja uz mam teda tu listu prestrikanou a nový svetlo ale jde mi o svareni narazniku,srovnani kapoty a hlavne barva a lak...to bude neco stat.. [upravil dne 2/1/11 13:34 Dadadavid] Citovat
Dundee Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 A v tom je další háček, některý pojišťovny chtěj aktuální fotky od svýho likvidátora, takže s částečně opravenym autem bys asi už nepochodil. Záleží ale na pojišťovně, některý stačej jenom tvoje fotky. Jinak s tou dodávkou to můžeš zkusit, ale výsledek opravdu na žádný auto nevypadá, ta kapota je dost kulatě zamáčklá, s tim nárazníkem a světlem by to projít mohlo. Citovat
jozefsv Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 najprv to rozmazavas po nete a potom ides riesit?co tak poistny podvod? Citovat
Péťa Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 Klíííídek, copak jste si na Dadadavida ještě nezvykli? Citovat
ThorR Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 Davide jak budeš vypisovat žádost na pojišťovnu, dej tam odkaz na tohle vlákno, at to nemusíš zbytečně vysvětlovat Citovat
Driver Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 Davide to jako, že by jsi si vyhlídnul nějakýho chudáka a na policii nahlásil, že tě naboural? Tohle řeším už půl roku v práci, někdo si chce na pojištění firemního auta opravit to svoje... Citovat
Dadadavid Odesláno 2. leden 2011 Autor Odesláno 2. leden 2011 Jezis ja se jen ptal a Driver neboj,ja bych rekl ze jsem prisel na parkovisti k autu a bylo tam jen tohle... a ty poznamky viz Pata a ThorR..uklidnete se,taky tady do vas nedělám tak se zabavte necim lepsim,Díky. [upravil dne 2/1/11 15:47 Dadadavid] Citovat
Driver Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 No jestli nemáš havarijní tak by ti to stejně bylo na nic, kdyby jsi to nahlásil, že ti někdo vrazil do auta. Z vlastního povinnýho ručení škodu zaplatit nelze a kdyby jsi to chtěl uhrát na \"nehodu\" tak by jsi musel nahlásit RZ jiného auta. [upravil dne 2/1/2011 16:52 Driver] Citovat
P607Olda Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 Na pojišťovnu a podvod zapomeň. Máš možnosti: 1. opravit to tak zhruba 2. opravit to dokonale V Tvém případě bych volil 1., co víš, co bude za měsíc. Takže to trochu vyrovnat a zakytovat, pak stříknout sříbřenkou (bude tam flek). Anebo sehnat jinou kapotu (anglické auto), možná i v jiné barvě. Citovat
Dadadavid Odesláno 2. leden 2011 Autor Odesláno 2. leden 2011 Driver:aha...havarijku nemam,ani nevim kolik by me stala.Tak to zacvakam ze svych a je to. P607Olda :Zase takovej blazen nejsem,vim ze behem roku budu mit prachy na to,abych to auto uvedl do luxusniho stavu.Mam klempire kterej mi to udela k nepoznání za 300kč a lakýrníka kterej mi tam da barvu a lak tak,ze nepoznas ,ze se s tim neco delalo,je to fakt frajer,videl sjem,co uz dokazal udelat.Bydli ve Skrivanech coz mam 4 km od domova Jinak mas pravdu,ze nevim,co bude za mesic,ale za to vim,ze rozhodne uz jsem mnohem opatrnejsi a kdyz to nekdo napálí do me,tak je jasny ze to zacvaká. [upravil dne 2/1/11 15:59 Dadadavid] [upravil dne 2/1/11 16:00 Dadadavid] Citovat
maximum Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 to Dadadavid: no uz mi to neda.. sorry za off topic, ale ty si iny clen... taky tu snad este ani nebol:))) najviac ma dostalo, ez radis clenom Pata a ThorR, aby sa ukludnili... no mal by si zacat od seba a trosku zmenit pristup k tomuto foru. Ty asi nemas inu zabavku len toto forum:). Sorry, neber to v zlom, ale ja uz ked vidim neaku temu, ktrej zakladatelom si ty, tak uz sa vopred zasmejem. V podstate kazdy tvoj prispevok chapem, ale niektore asi az na piatykrat.. btw. co sa tyka tej opravy a tvojho rozmyslania o tom... ver tomu ,ze poistovne maju problem nieco vyplatit, ked je na to realny dovod, teda, ze sa stala udalost, z ktorej je evidentne, ze mali by to cvaknut, teda kluckuju z toho ako sa len da, takze ked ich chce niekto takto \"dobehnut\", tak to je vopred prehraty boj... no a uz som ticho. Citovat
Dadadavid Odesláno 2. leden 2011 Autor Odesláno 2. leden 2011 maximum: Jo v pohode,mas zcela pravdu,jde mi jen o to,ze kdyz ja na nikoho nemam narážky,tak on by si je mel taky nechat pro sebe ne? neboj,taky jsem vidle dost prispevku,ktere mi prisly hloupy,ale komentju si to pro sebe,neni treba to psat ostatnim aby se pak toho chytaly dalsi.Ja proti nim nic nemam tak proc by mi oni mely delat naschvaly?To tady ze sebe mam nechat delat osla a nereagovat na to?A myslim,ze az me poznas treba nekdy nazivo na srazu,tak zjistis ze jsem ale uplne uplne jiny,nez tady...ono se blbe vyjadruje vse v pismenech vis ver,ze je se mnou sranda a rohodne nejsem tak blbej jak tady na foru asi vypadam [upravil dne 2/1/11 16:13 Dadadavid] Citovat
Mik.e Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 souhlasim s P607Oldou, a jak jsi sám napsal, máš známý kteří za pár kaček udělaj auto k nepoznání, tak neni co řešit rychlejší a jednodušší než se dohadovat s pojištovnou a po čase stejně udělat 1. opravit to tak zhruba nebo 2. opravit to dokonale.... Citovat
maximum Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 Dadadavid ved ja chapem, toto forum je tu aj na prijemne travenie volneho casu... da sa tu aj pekne zabavit, resp. zasmiat:D ok, myslim si svoje a uz to nepisem na \"sklo\"... necham si to, na tvoju radu, iba v hlave... edit: tak este doplnim, co som si vsimol teraz... najprv tu tahas poistovnu a potom napises, ze mas znameho, co ti to za 3 stovky opravi... no ked myslis, ze ma cenu sa vobec zamyslat nad poistovnou v tvojom pripade, tak uz som vazne ticho... [upravil dne 2.1.2011 17:19 maximum] Citovat
Pata Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 Jezis ja se jen ptal a Driver neboj,ja bych rekl ze jsem prisel na parkovisti k autu a bylo tam jen tohle... a ty poznamky viz Pata a ThorR..uklidnete se,taky tady do vas nedělám tak se zabavte necim lepsim,Díky. [upravil dne 2/1/11 15:47 Dadadavid] Co zas já? Ps. být tebou vážím slov, lidi se ti tu snaží zachránit krk Citovat
Dadadavid Odesláno 2. leden 2011 Autor Odesláno 2. leden 2011 maximum:No tak ja vim,jen jak jsem psal,to byl dotaz pro zajimavost,abych vedel na priste,protoze s tim nemam zkusenosti,nejvic me stalo to svetlo a tak jsem chtel do budoucna vedet,jestli to jde,aby mi neco podobneho zaplatili...a ticho byt nemusis,svuj nazor mi muzes psat do SZ ale ne na sklo,protoze pak se vsichni chytnou a uz to jede a jak reknu neco proti..znas to,jen blbec by čůral proti větru... Pata:promin,jen jsem nezvaldl svoje nervové vypětí,zitra skola atd..je toho celkem dost [upravil dne 2/1/11 16:25 Dadadavid] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.