Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Zde fotky našich zimních nehod..+ dotaz ohledne pojistovny!!

Dadadavid

Recommended Posts

Já minulou středu 1 km od baráku....

Jedu si lesem vyjedu na kopec a tam led 4 smyky a na konec hodiny a poté pád z meze na bok mezi stromy....naštěstí jsme vylezli nezranění.Autí je ted u lékaře a čeká na verdikt.Nevypadá nejhůř,blatník, kapota a světla,ale uvidíme až se rozebere.:(

dneska jsem bruslil celou cestu, asi 5x jsem se pekne smejknul a jednou sel malem do hodin kvuli blbosti ridice audi A8, ktery vyjel z parkoviste na silnici jako by se nechumelilo, a pekne se tam rozhejbal, no a ja tam mel asi 120..., ale vsechno se zvladlo a skoda zadna, akorat jsem cestou potkal par pomuchalnych aut a par jich bylo ve skarpe, vyplati se sundat nohu z plynu..... takze opatrne

dneska jsem bruslil celou cestu, asi 5x jsem se pekne smejknul a jednou sel malem do hodin kvuli blbosti ridice audi A8, ktery vyjel z parkoviste na silnici jako by se nechumelilo, a pekne se tam rozhejbal, no a ja tam mel asi 120..., ale vsechno se zvladlo a skoda zadna, akorat jsem cestou potkal par pomuchalnych aut a par jich bylo ve skarpe, vyplati se sundat nohu z plynu..... takze opatrne

Jedes po meste 120 a chyba ridice audi A8 ked vychadza s parkoviska ?

ja jsem dneska me 195/65 fakt chvalil, prefouknuto na 2,6 atmosfery, at se pekne zarezavaj.....

Pata: ja se dneska nemohl dostat od baraku, soused mi bordel ze sveho vjezdu (nevyjel) nahazel pred muj, tak jsem to neodklizel, ale projel, sice napotreti, ale projel, a pulku mu kolama hodil z5 :D

ja rano neometal a jel jako prasatko s cepici na strese, ale jelo se takovou rychlosti, ze jsem nastesti nikoho neomezil a pak to v garazi roztalo, zcasti :)