Dadadavid Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Ahoj,napadlo me ze si sem budem navzajem vkladat vse,co se nam v zime prihodi,vim ze jsem rikal ze se jen tak nevybouram a jako bych to zakřikl,je to tu i kdyz lehce,takze zde i prvni prispevek [upravil dne 2/1/11 12:59 Dadadavid] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 O co to bylo? Já dneska praštil s 205 do obrubníku, kvůli jednomu kre*enovi s Octavii, co si myslel, že je nesmrtelnej. Vizuální škoda žádná snad žádná. Ale bude to chtít asi na geometrii:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadadavid Posted November 29, 2010 Author Share Posted November 29, 2010 No videl jsem ze to nedobrzdim tak jsem to vzal do smrku,lepsi nez abych to bral rovne a do baraku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haryk Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 škoda malá,ale stejně nase.e:( [upravil dne 29/11/10 16:10 Haryk] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bostich Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 doufám, že sem nebudu muset přispívat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadadavid Posted November 29, 2010 Author Share Posted November 29, 2010 škoda malá,ale stejně nase.e:( [upravil dne 29/11/10 16:10 Haryk] To teda! Jinak kdyby nekdo vedel o nekom,kdo by mi do 700kc prodal to prave svetlo ,tak urcite dejte vedet,budu moc vdecny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest StibTo Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Delejte lidi bourejte at je co prohlizet :D .... ne,sorry, pokus o vtip. DOUFAM, ze toto tema bude zet prazdnotou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 No to doufám, že toto téma skončí někde vzadu a zapomene se na něj Pohlížet na pomačkané plechy se mi nechce ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaudax Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 já dneska vzal taky obrubník. Asi 30 metrů od baráku. Ještě že v rychlosti asi 3km/h. Foto nemám. Škoda žádná (stihl jsem narovnat kola). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sloters Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Já minulou středu 1 km od baráku.... Jedu si lesem vyjedu na kopec a tam led 4 smyky a na konec hodiny a poté pád z meze na bok mezi stromy....naštěstí jsme vylezli nezranění.Autí je ted u lékaře a čeká na verdikt.Nevypadá nejhůř,blatník, kapota a světla,ale uvidíme až se rozebere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 já dneska tak 6km ve smyku, ať žije nonesp - zemřu jako chlap Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scratch Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 dneska jsem bruslil celou cestu, asi 5x jsem se pekne smejknul a jednou sel malem do hodin kvuli blbosti ridice audi A8, ktery vyjel z parkoviste na silnici jako by se nechumelilo, a pekne se tam rozhejbal, no a ja tam mel asi 120..., ale vsechno se zvladlo a skoda zadna, akorat jsem cestou potkal par pomuchalnych aut a par jich bylo ve skarpe, vyplati se sundat nohu z plynu..... takze opatrne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scratch Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 jinak miluju ten pocit, jak to auto krasne kontrolovane klouze do smeru kam chci ja, v opacnem pripade ho nesnasim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Scratch: z práce jsem vyjížděl 4x na ručku, máme tam takové malé staveniště a 3 pěkné serpentýny :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chepp Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Ja sem dneska urval tyc rizeni... Nevim jak, ale ten obrubnik za to urcite nemohl.... ne jenom sem ho lizl a ona uz byla asi nejaka jedla.... Tak v takovym krasnym pocasi jezdim s coupe na letnich 235/45 fakt super... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lubk0 Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 dneska jsem bruslil celou cestu, asi 5x jsem se pekne smejknul a jednou sel malem do hodin kvuli blbosti ridice audi A8, ktery vyjel z parkoviste na silnici jako by se nechumelilo, a pekne se tam rozhejbal, no a ja tam mel asi 120..., ale vsechno se zvladlo a skoda zadna, akorat jsem cestou potkal par pomuchalnych aut a par jich bylo ve skarpe, vyplati se sundat nohu z plynu..... takze opatrne Jedes po meste 120 a chyba ridice audi A8 ked vychadza s parkoviska ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scratch Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 ja jsem dneska me 195/65 fakt chvalil, prefouknuto na 2,6 atmosfery, at se pekne zarezavaj..... Pata: ja se dneska nemohl dostat od baraku, soused mi bordel ze sveho vjezdu (nevyjel) nahazel pred muj, tak jsem to neodklizel, ale projel, sice napotreti, ale projel, a pulku mu kolama hodil z5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Scratch: já to dneska 3x komplet ometal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scratch Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 ja rano neometal a jel jako prasatko s cepici na strese, ale jelo se takovou rychlosti, ze jsem nastesti nikoho neomezil a pak to v garazi roztalo, zcasti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Dneska Praha - Nučice a zpět bez ztráty květinky. Paradoxem bylo, že po městě se dalo jet rychleji než po D5 v úseku Zličín - Rudná, po tamním ledu mi i 80ka přišla až dost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts