Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zde fotky našich zimních nehod..+ dotaz ohledne pojistovny!!

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,napadlo me ze si sem budem navzajem vkladat vse,co se nam v zime prihodi,vim ze jsem rikal ze se jen tak nevybouram a jako bych to zakřikl,je to tu i kdyz lehce,takze zde i prvni prispevek :(

post-30338-14109613765061_thumb.jpg

[upravil dne 2/1/11 12:59 Dadadavid]

Odesláno

O co to bylo? Já dneska praštil s 205 do obrubníku, kvůli jednomu kre*enovi s Octavii, co si myslel, že je nesmrtelnej. Vizuální škoda žádná snad žádná. Ale bude to chtít asi na geometrii:(

Odesláno
škoda malá,ale stejně nase.e:(

[upravil dne 29/11/10 16:10 Haryk]

To teda! Jinak kdyby nekdo vedel o nekom,kdo by mi do 700kc prodal to prave svetlo ,tak urcite dejte vedet,budu moc vdecny.

Odesláno

Delejte lidi bourejte at je co prohlizet :D :D .... ne,sorry, pokus o vtip. DOUFAM, ze toto tema bude zet prazdnotou :papa

Odesláno

Já minulou středu 1 km od baráku....

Jedu si lesem vyjedu na kopec a tam led 4 smyky a na konec hodiny a poté pád z meze na bok mezi stromy....naštěstí jsme vylezli nezranění.Autí je ted u lékaře a čeká na verdikt.Nevypadá nejhůř,blatník, kapota a světla,ale uvidíme až se rozebere.:(

Odesláno

dneska jsem bruslil celou cestu, asi 5x jsem se pekne smejknul a jednou sel malem do hodin kvuli blbosti ridice audi A8, ktery vyjel z parkoviste na silnici jako by se nechumelilo, a pekne se tam rozhejbal, no a ja tam mel asi 120..., ale vsechno se zvladlo a skoda zadna, akorat jsem cestou potkal par pomuchalnych aut a par jich bylo ve skarpe, vyplati se sundat nohu z plynu..... takze opatrne

Odesláno

jinak miluju ten pocit, jak to auto krasne kontrolovane klouze do smeru kam chci ja, v opacnem pripade ho nesnasim :D

Odesláno

Ja sem dneska urval tyc rizeni... :D

Nevim jak, ale ten obrubnik za to urcite nemohl.... ne jenom sem ho lizl a ona uz byla asi nejaka jedla.... Tak v takovym krasnym pocasi jezdim s coupe na letnich 235/45 fakt super...

Odesláno
dneska jsem bruslil celou cestu, asi 5x jsem se pekne smejknul a jednou sel malem do hodin kvuli blbosti ridice audi A8, ktery vyjel z parkoviste na silnici jako by se nechumelilo, a pekne se tam rozhejbal, no a ja tam mel asi 120..., ale vsechno se zvladlo a skoda zadna, akorat jsem cestou potkal par pomuchalnych aut a par jich bylo ve skarpe, vyplati se sundat nohu z plynu..... takze opatrne

Jedes po meste 120 a chyba ridice audi A8 ked vychadza s parkoviska ?

Odesláno

ja jsem dneska me 195/65 fakt chvalil, prefouknuto na 2,6 atmosfery, at se pekne zarezavaj.....

Pata: ja se dneska nemohl dostat od baraku, soused mi bordel ze sveho vjezdu (nevyjel) nahazel pred muj, tak jsem to neodklizel, ale projel, sice napotreti, ale projel, a pulku mu kolama hodil z5 :D

Odesláno

ja rano neometal a jel jako prasatko s cepici na strese, ale jelo se takovou rychlosti, ze jsem nastesti nikoho neomezil a pak to v garazi roztalo, zcasti :)

Odesláno

Dneska Praha - Nučice a zpět bez ztráty květinky. Paradoxem bylo, že po městě se dalo jet rychleji než po D5 v úseku Zličín - Rudná, po tamním ledu mi i 80ka přišla až dost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...