Medvěd Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 ... bude tam nekdo okolo veku +-20, nebo budu sam? Obávám se, že +20 nás tam bude drtivá většina, - 20 se srazů zúčastňují v podstatně slabším obsazení [upravil dne 4/3/2011 00:36 Medvěd] Citovat
h4wk3y Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 ja myslel jako okolo 20.... ne 20+20 .. a nikdo si to neberte osobne ... A berete tam i zensky? ze bych vzal pritelkyni, jestli se ji bude chtit Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 hele, podivej se na stranky www.peugeot-club.com, do srazů, tam si najdi fotky, podivej se a udelej si usudek, OK?? :roll:roll [upravil dne 4/3/2011 10:58 Scratch] Citovat
elton Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 A berete tam i zensky? ze bych vzal pritelkyni, jestli se ji bude chtit Přítelkyni nemám, ale manželku, jak na potvoru, beru. Citovat
Medvěd Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Moje manželka na srazy jezdila a DOJEZDILA - je složité nutit se někam, kde se dotyčný/á necítí úplně O.K. Takže po posledním srazu, kdy nejprve s prckem několik hodin mrzla čekajíc, kdy skončím na kontrole a přijedu pro ně, aby pak zjistila, že teplá sprcha nehrozí neb nám vyhořel pokoj, v ní \"bouchly saze\" a dohodli jsme se, že raději budu jezdit na srazy sólo se čtyřletým klukem a ona bude doma relaxovat při úklidu a dohánět co život přináší. Myslím si, že taková dohoda je oboustranně výhodná a umí-li si oba dva v páru vyjít vstříc, pak takový \"odpočinek\" jeden od druhého není k zahození. Citovat
Mildík Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Jééé tak to já pojedu takýýý, to máte radost cóóó :roker Citovat
h4wk3y Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Scratchi, nezlob se na me, ze tam je fotogalerie jsem si nikdy nevsiml, porad se jen rozkoukavam...a ber me trosku s rezervou, rad zertuju... snad jsem se te nejak nedotknul... Medved: dobre reseni, u nas jsme se dohodli taky tak, takze dorazim sam... koukam na fotky a vypada to supr... Takze jakmile zjistim, jak mi to vychazi se skolou, tak na 99% dorazim Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 No, Scratche jsi se určitě nedotknul, na to ho chvilu znam, nemužeš vědět všechno. Jinak k těm babam, jezdim radši sám, je to takový oddech od manželky, i když, mnoho bab na srazech je vždycky, takže ne každý má stejný nazor jako třeba já, a jsem i rád za to, ono kdyby tam ty ženský nebyli tak by to asi nebylo uplně ono Citovat
ygnor206 Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Některý ženský jsou všechny stejný snažím se tu mou přemluvit aby taky jela ale nevidím to dobře:myslim ona má ráda psa bez kterého neudělá ani krok a přírodu ale nejvíc koupání(kachna:D) a já jsem o dost skromější...mě stačí hospoda:D Citovat
h4wk3y Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 jo to jsem rad, jestli jsem se ho nedotknul.... No, jsem te sve rikal, at jede, ale ze se ji nechce, ze se urcite porad budeme bavit o autech, coz ji nebavi... tak jsem ji rikal, ze to urcite ne, ale stejne nechce.. tak aspon vikend, co si od sebe odpocneme Citovat
Péťa Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Jasně, je to jenom o autech: Třeba tady: http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=1140100&aid=62243 [upravil dne 4.3.2011 23:13 Peta] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Jo, my se bavime o autech a baby se bavi o dětech, pak když s babama nic není tak to dopada tak jak na ty fotce:D:D:D Ty voe, teď na to koukam a Pe.Tr vypada jak kdyby se zamiloval:D:D:D [upravil dne 4/3/11 23:24 Radek Hurvajz] Citovat
h4wk3y Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 jop, fotky jsem projizdel a uzasne to vypada :-D.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Koukej přijet, radi tě pozname, uť už je nám 20 nebo 45 Citovat
h4wk3y Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 jasny.. fakt s tim vekem to nebylo nic proti nikomu, jen me zajimalo, jestli tam nebudu jediny \"decko\" ktery by nezapadlo do party... Rad prijedu... velmi se tesim a uz i v diari to mam poznamenane Citovat
ygnor206 Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 Jo i já se těším ale jsem trochu nesmělý když nikoho neznám u koukám jak trumbadůr ale to časem opadne Citovat
h4wk3y Odesláno 5. březen 2011 Odesláno 5. březen 2011 taky nikoho neznam ... holt nejak se poznat musime s ostatnima... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.