Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jarní sraz 2011 aneb 33. Peugeot sraz v Kokořínském Dole 27.- 29.5.2011

Recommended Posts

Odesláno
...

bude tam nekdo okolo veku +-20, nebo budu sam? :D

Obávám se, že +20 nás tam bude drtivá většina, - 20 se srazů zúčastňují v podstatně slabším obsazení :myslim

[upravil dne 4/3/2011 00:36 Medvěd]

Odesláno

hele, podivej se na stranky www.peugeot-club.com, do srazů, tam si najdi fotky, podivej se a udelej si usudek, OK??

:roll:roll:roll

[upravil dne 4/3/2011 10:58 Scratch]

Odesláno

Moje manželka na srazy jezdila a DOJEZDILA - je složité nutit se někam, kde se dotyčný/á necítí úplně O.K. Takže po posledním srazu, kdy nejprve s prckem několik hodin mrzla čekajíc, kdy skončím na kontrole a přijedu pro ně, aby pak zjistila, že teplá sprcha nehrozí neb nám vyhořel pokoj, v ní \"bouchly saze\" a dohodli jsme se, že raději budu jezdit na srazy sólo se čtyřletým klukem a ona bude doma relaxovat při úklidu a dohánět co život přináší. Myslím si, že taková dohoda je oboustranně výhodná a umí-li si oba dva v páru vyjít vstříc, pak takový \"odpočinek\" jeden od druhého není k zahození.

Odesláno

Scratchi, nezlob se na me, ze tam je fotogalerie jsem si nikdy nevsiml, porad se jen rozkoukavam...a ber me trosku s rezervou, rad zertuju... snad jsem se te nejak nedotknul...

Medved: dobre reseni, u nas jsme se dohodli taky tak, takze dorazim sam...

koukam na fotky a vypada to supr...

Takze jakmile zjistim, jak mi to vychazi se skolou, tak na 99% dorazim :D

Odesláno

No, Scratche jsi se určitě nedotknul, na to ho chvilu znam, nemužeš vědět všechno. Jinak k těm babam, jezdim radši sám, je to takový oddech od manželky, i když, mnoho bab na srazech je vždycky, takže ne každý má stejný nazor jako třeba já, a jsem i rád za to, ono kdyby tam ty ženský nebyli tak by to asi nebylo uplně ono

Odesláno

Některý ženský jsou všechny stejný:D snažím se tu mou přemluvit aby taky jela ale nevidím to dobře:myslim ona má ráda psa bez kterého neudělá ani krok a přírodu ale nejvíc koupání(kachna:D) a já jsem o dost skromější...mě stačí hospoda:D

Odesláno

jo to jsem rad, jestli jsem se ho nedotknul....

No, jsem te sve rikal, at jede, ale ze se ji nechce, ze se urcite porad budeme bavit o autech, coz ji nebavi... tak jsem ji rikal, ze to urcite ne, ale stejne nechce.. tak aspon vikend, co si od sebe odpocneme :roker

Odesláno

Jo, my se bavime o autech a baby se bavi o dětech, pak když s babama nic není tak to dopada tak jak na ty fotce:D:D:D

Ty voe, teď na to koukam a Pe.Tr vypada jak kdyby se zamiloval:D:D:D

[upravil dne 4/3/11 23:24 Radek Hurvajz]

Odesláno

jasny..

fakt s tim vekem to nebylo nic proti nikomu, jen me zajimalo, jestli tam nebudu jediny \"decko\" ktery by nezapadlo do party...

Rad prijedu... velmi se tesim a uz i v diari to mam poznamenane :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...