Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Expert na Mercedesy - AAA story

Recommended Posts

Odesláno
Stačí sehnat VIN a i po telefonu by měl Mercedes sdělit poslední servis/km jako to funguje tady.

Bez této základní informace bych nad tím ani nepřemýšlel, takový auto může mít v pohodě nad 300tis.km

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/miniSearch.html?isSearchRequest=true&minPrice=&maxPrice=&minFirstRegistrationDate=2005-01-01&maxFirstRegistrationDate=2005-12-31&minMileage=&maxMileage=&ambitCountry=&zipcode=&export=NO_EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&__lp=43&scopeId=C&sortOption.sortBy=specifics.mileage&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=17200&makeModelVariant1.modelId=57&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuels=DIESEL&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&customerIdsAsString=〈=de

Půl mega za 7 let a vypadá jak nový

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=138071645&__lp=61&scopeId=C&sortOption.sortBy=specifics.mileage&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=17200&makeModelVariant1.modelId=57&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2003-01-01&maxFirstRegistrationDate=2008-12-31&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=〈=de&pageNumber=1

[upravil dne 2/12/2010 14:44 Fusion]

jo, v nemecku ma vetsina 5letych dieselu ke 300000 km, ale k nam a na SK se dostanou jen ty co zahali v garazich duchodcu. :D

Odesláno
Stačí sehnat VIN a i po telefonu by měl Mercedes sdělit poslední servis/km jako to funguje tady.

Bez této základní informace bych nad tím ani nepřemýšlel, takový auto může mít v pohodě nad 300tis.km

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/miniSearch.html?isSearchRequest=true&minPrice=&maxPrice=&minFirstRegistrationDate=2005-01-01&maxFirstRegistrationDate=2005-12-31&minMileage=&maxMileage=&ambitCountry=&zipcode=&export=NO_EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&__lp=43&scopeId=C&sortOption.sortBy=specifics.mileage&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=17200&makeModelVariant1.modelId=57&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuels=DIESEL&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&customerIdsAsString=〈=de

Půl mega za 7 let a vypadá jak nový

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=138071645&__lp=61&scopeId=C&sortOption.sortBy=specifics.mileage&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=17200&makeModelVariant1.modelId=57&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2003-01-01&maxFirstRegistrationDate=2008-12-31&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=〈=de&pageNumber=1

[upravil dne 2/12/2010 14:44 Fusion]

Pri tom druhom asi zamerne neodfotil sedacku vodica :)

Odesláno

Tak som doma z AAA...

Ale na moje sklamanie mam len polovicu pribehu, nakolko mi slubovali ze MB pristavia...ale na pobocke uz povedali ze jedine za 100 Evri ho dovezu z BA, takze pekna rozpravocka na zaciatok. VIN kod mi tiez nechceli dat ze naco...

Aspon teda som im nechal auto ohodnotit.

Vysledok: nemaju o take auto zaujem aj ked do telefonu samozrejme vraveli inak.

Jedine na protiucet a aj to max 1500 Evri ;)

Samozrejme to som cakal....viac ma pobavilo odovodnenie.

Tipek este pri mne behal po nete a na autobazar.eu hladal take iste auto.

No a ako nasiel hned mi oznamil ze najlacnejsie tam je za 2000 Evri takze viac sa neda, na moju otazku ze ci to je ten isty rok a vybava a motor a tak povedal ze to nie, je to 98micka, 2 liter benzin, neni koza a ani ziadna vybava :D

Tolko zatial k AAA....

Este pojdem toho medveda pozriet ak pojdem okolo BA, to VINko ma fakt zaujima ;)

Odesláno

Skusim ti co to odpovedat. Kedze mame u nas v dielni minimalne jeden kus kazdy tyzden na instalaciu taxametra. Tie radia nepojde dat zamenit jednoduchym sposobom. Cely ten audio system je rozhadzany po celom aute, Zosilnovac v kufry, tuner pod kaslikom, riadenie cez optiku zas inde. Musel by si menit uplne vsetko vratane kablovacky.

Co sa tyka auta tak dobre vozenie. Motor mavaju vacsinou 2.7. Na ten som nepocul zle slovo, ale naco vsetci nadavali tak na prevodovku. Modely od roku 2004 do 2005 mavali problem s prevodovkou. Proste uplne klakla. A to mi potvrdiliskoro vsetci majitelia. Ono zalezi ako sa o to stara. Pravdepodobne nemenili olej, ale je dobre toto vediet.

Inac kamarat pracoval v distribucnom centre mercedes pre irsko, odkial rozvazali mercedesy po celom irsku k dilerom. Vravel, ze v kazdom mercedesy bol skoro plny kufor suciastok co maju dileri vymenit pred predajom. Od abs pump, po rozne cidla, elektricke ovladanie okien atd.

Odesláno

Myslim ze nie. Ale ked tu bude jeden z tych nestastnikov tak sa popytam. Viem ze tu v mercedese chcely za vymenu prevodovky 24000euro. Tak to radsej kupovali druhe auto.

Odesláno

Problém s převodovkama je stejnej jak u BMW - nálepka \"Lifetime Fill\" což je omyl protože za \"lifetime\" se považuje životnost v rámci záruky. Tudíž je nutný náplň po koupi ihned měnit, nikdo to nedělá.

24t€ za převodovku je holej nesmysl, ve Stuttgartu může stát něco přes 5000€ (hádám), kompletní generální repas stojí 1500€ a oprava kolem 800€. Katalogová cena tiptronicu pro BMW v Renocaru Brno je cca 4500€.

Odesláno

24000 nezmysel nie je. Fungel nova. Mozno v Stuttgarde ano, ale u tychto zadubencov Irov nie. Vymena ziarovky tu stoji od 50 do 80 euro. Minimalna hodinova sadzba v servisoch je 50 euro. Napojenie na diagmnostiku od 80 euro atd atd.

Ale ako pises co kraj to iny mrav, takze v normalnej europe to moze byt lacnejsie.

Odesláno

Ne, když někdo udá cenu převodovky srovnatelnou s menším novým autem, buď chce být zajímavej nebo tu opravu nechce dělat. Autorizovaný servisy mají ceny po celé EU +- stejný.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...