Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Expert na Mercedesy - AAA story

Y2K

Recommended Posts

no ked pride dnes domov tak ho vyspovedam a dam ti vediet...

aky displej mas konkretne na mysli?

ja len viem, ze auto je v pohode, malokedy sa mu to kazilo, ale ked uz, tak diece a servisovanie su drahe, na to vzdy nadaval. tak ale je to mercedes - ked chces opicku, musis mat na banany...;)

Noo pekne si to povedal...

S tym samozrejem pocitam.

Ide o to ze do Ecka sa davali, aspon co viem, 3 displeje, jeden maly iba numericky, jeden maly graficky a velky graficky.

Ja som chcel samozrejme ten posledny.

No momentalne mam ponuku na auto v super stave a ma troska viac pre ako proti, no ma iba ten maly graficky displej, tak ma, zatial len tak informacne, zaujima ci by sa to dalo prehodit za ten vacsi, to je cele ;)

ano ano, tie dva v hornej casti, o tie mi ide...

Auto ma ten mensi vpravo a ja by som chcel ten vacsi vlavo, tak ze ci ich prehadzat by bola makacka. Funkciami by mali byt to iste, akurat na tom velkom ide aj telka a DVD no.

to v spodnej casti foto je ovladanie 4 zonovej klimy, v tom co mi ponukaju je len 2 zonova...ale to by som asi prezil ;)

dobre, tak idem citat a napisem ti volny preklad do slovenciny, ale aj originalne nemecke znenie, keby si nahodou neveril mojim jazykovym schopnostiam:aut pracujes vo viedni, takze po nemecky vies:D

len to chvilocku potrva, musim ist poodrucat sneh spred garaze, lebo foter ani nevyjde s autom do roboty:P

pracujes vo viedni, takze po nemecky vies:D

toto tvrdenie zrovna nie vzdy musi byt pravdive :D

kludne napis co z toho vycitas, aj ked si myslim ze v tych navodoch sa nebude pisat ci displeje su zamenitelne, ale dik za ochotu ;)

sa zas mozno cosi nove dozviem

VOĽNÝ PREKLAD:

Výbava na želanie: obshluhovacie a zobrazovacie zariadenie COMAND APS zjednocuje rádio, DVD-mechaniku a navi s dynamickým modulom. Môže byť rozšírené o TV-tuner, obrazovku vzadu, Soundsysytem a mobilný telefón.

ORIGINAL ZNENIE::D

Sonderausstattung: das Bedien- und Anzeigesystem COMAND APS vereint Radio, DVD-Laufwerk und Navi mit dynamischer Zielführung. Es kann um einen TV-Tuner, einen Bildschirm im Fond, Soundsystem und Handy erweitert werden.

A na ďalšej strane je tento COMAND APS zobrazený ako príplatková výbava pre všetky modely E. To znamená, že nemal by byť problém so zámenou do tvojho (možno) budúceho auta. Akurát o cene tu nič nepíšu, asi preto, aby ťa od toho neodradili...:D

Napr. ja keď som vymenil šunku rádio za origo Clarion, tak mi to tak sprosto pípalo, a musel som s tým ísť do Peugeota na počítač \"spárovať\". Možno že niečo podobné sa bude diať, aj keď by si to vymenil v Meďaku, ale to spárovanie je otázka 10 min.;)

Dúfam, že som ti aspoň trocha pomohol...:super

[upravil dne 29/11/10 09:40 BrankoKK]

Diik

uz som nasiel na nete ze ten mensi je AUDIO 50 a tento je COMMAND APS.

A ze zalezi od modulov ktore v sebe ma, ale inak kus za kus vymenit by nemusel byt problem ;)

Takze zatial som spokojny...

Uz len to auto keby nebolo strieborne ale cierne :D

Odvetravacie sedacky a panoramaticka strecha by sa mi pacili ale zas viem bez nich zit ;)