Y2K Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Ja viem na akom fore sme ale mozno predsa.... Je tu niekto kto pozna blizsie tieto auta a mohol by mi zodpovedat par otazok? Zaujima ma konkretne model W211 [upravil dne 9.12.2010 22:41 Y2K] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrankoKK Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 ktory to je presne? podla tych oznaceni to nepoznam... moj bracha mal c-ckovy mercedes, teraz ma volvo, povedal, ze mercedes nikdy viac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y2K Posted November 29, 2010 Author Share Posted November 29, 2010 to ma celkom zaujima, aj ked o Ccko mi nejde... Preco mercedes nikdy viac? Ja pokukujem po E ale teraz ma konkretne zaujima ako je to so zamenou displejov v tomto aute. [upravil dne 29.11.2010 09:18 Y2K] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrankoKK Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 no ked pride dnes domov tak ho vyspovedam a dam ti vediet... aky displej mas konkretne na mysli? ja len viem, ze auto je v pohode, malokedy sa mu to kazilo, ale ked uz, tak diece a servisovanie su drahe, na to vzdy nadaval. tak ale je to mercedes - ked chces opicku, musis mat na banany... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y2K Posted November 29, 2010 Author Share Posted November 29, 2010 Noo pekne si to povedal... S tym samozrejem pocitam. Ide o to ze do Ecka sa davali, aspon co viem, 3 displeje, jeden maly iba numericky, jeden maly graficky a velky graficky. Ja som chcel samozrejme ten posledny. No momentalne mam ponuku na auto v super stave a ma troska viac pre ako proti, no ma iba ten maly graficky displej, tak ma, zatial len tak informacne, zaujima ci by sa to dalo prehodit za ten vacsi, to je cele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vix Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Dobré auto jezdí i bez displeje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y2K Posted November 29, 2010 Author Share Posted November 29, 2010 to mi je jasne...ale ja zas nebudem dobre spavat ked to nebude podla mna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrankoKK Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 neodvazim sa tu nieco pisat, ale opytam sa ho;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrankoKK Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Y2K: je to tento model, nasiel som v sufliku prospekty, tak pozriem, ci sa nedozviem daco viac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y2K Posted November 29, 2010 Author Share Posted November 29, 2010 ano ano to je on... kua taky cierny by som bral...ten co mi ponukaju je strieborny Tak ale co uz no... BTW: Brano, tusim som zabudol na teba vcera Sorac, snad dnes [upravil dne 29.11.2010 09:43 Y2K] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrankoKK Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 je to tento displej? sorry za kvalitu, ale je to foteny prospekt:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laďa Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Tady to nebudou vědět? http://www.mercedesclub.cz/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y2K Posted November 29, 2010 Author Share Posted November 29, 2010 ano ano, tie dva v hornej casti, o tie mi ide... Auto ma ten mensi vpravo a ja by som chcel ten vacsi vlavo, tak ze ci ich prehadzat by bola makacka. Funkciami by mali byt to iste, akurat na tom velkom ide aj telka a DVD no. to v spodnej casti foto je ovladanie 4 zonovej klimy, v tom co mi ponukaju je len 2 zonova...ale to by som asi prezil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y2K Posted November 29, 2010 Author Share Posted November 29, 2010 samozrejme som to capol aj na MB forum, ale tam sa odpovede dockam tak na vianoce mozno, tu je predsalen asi 100 krat viac aktivnych clenov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrankoKK Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 dobre, tak idem citat a napisem ti volny preklad do slovenciny, ale aj originalne nemecke znenie, keby si nahodou neveril mojim jazykovym schopnostiam:aut pracujes vo viedni, takze po nemecky vies:D len to chvilocku potrva, musim ist poodrucat sneh spred garaze, lebo foter ani nevyjde s autom do roboty:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y2K Posted November 29, 2010 Author Share Posted November 29, 2010 pracujes vo viedni, takze po nemecky vies:D toto tvrdenie zrovna nie vzdy musi byt pravdive kludne napis co z toho vycitas, aj ked si myslim ze v tych navodoch sa nebude pisat ci displeje su zamenitelne, ale dik za ochotu sa zas mozno cosi nove dozviem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laďa Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Něco jsem našel tady ale nevím jestli to řeší tvůj dotaz http://www.mercedesclub.cz/forum-tema/nahrada-audia-50-za-comand-w211-11977 nebo se zkus zeptat ještě tady http://www.autacesky.cz/mercedes-benz/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y2K Posted November 29, 2010 Author Share Posted November 29, 2010 hmm...dik za odkaz, som zas mudrejsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrankoKK Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 VOĽNÝ PREKLAD: Výbava na želanie: obshluhovacie a zobrazovacie zariadenie COMAND APS zjednocuje rádio, DVD-mechaniku a navi s dynamickým modulom. Môže byť rozšírené o TV-tuner, obrazovku vzadu, Soundsysytem a mobilný telefón. ORIGINAL ZNENIE: Sonderausstattung: das Bedien- und Anzeigesystem COMAND APS vereint Radio, DVD-Laufwerk und Navi mit dynamischer Zielführung. Es kann um einen TV-Tuner, einen Bildschirm im Fond, Soundsystem und Handy erweitert werden. A na ďalšej strane je tento COMAND APS zobrazený ako príplatková výbava pre všetky modely E. To znamená, že nemal by byť problém so zámenou do tvojho (možno) budúceho auta. Akurát o cene tu nič nepíšu, asi preto, aby ťa od toho neodradili... Napr. ja keď som vymenil šunku rádio za origo Clarion, tak mi to tak sprosto pípalo, a musel som s tým ísť do Peugeota na počítač \"spárovať\". Možno že niečo podobné sa bude diať, aj keď by si to vymenil v Meďaku, ale to spárovanie je otázka 10 min. Dúfam, že som ti aspoň trocha pomohol... [upravil dne 29/11/10 09:40 BrankoKK] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y2K Posted November 29, 2010 Author Share Posted November 29, 2010 Diik uz som nasiel na nete ze ten mensi je AUDIO 50 a tento je COMMAND APS. A ze zalezi od modulov ktore v sebe ma, ale inak kus za kus vymenit by nemusel byt problem Takze zatial som spokojny... Uz len to auto keby nebolo strieborne ale cierne Odvetravacie sedacky a panoramaticka strecha by sa mi pacili ale zas viem bez nich zit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts