Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Svítí autodiagnostika a auto je jak lemra...

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

mám nějakou závadu a netušim co by to mohlo být. Poradíte? Někdy po nastartování motoru, se rozsvítí autodiagnostika motoru a zapípá to. Auto se chvěje, nejde do otáček a má velmi slabý výkon, jede to pak max 130. Ze začátku se rozsvítila kontrolka, ale auto jelo normálně, pak se přidali ty další příznaky a je to čim dál tim častěji. Někdy pomůže motor vypnout a nastartovat znovu. Napadlo mě, jestli to nejede na tři válce jen že se občas třeba nechytne svíčka, ale nevim jak to poznám? Díky. :(

Odesláno

Aha :-) Ale přijde mi divné, že to je jen někdy, ani to neni třeba více při chladném počasí. Prostě si dělá co chce...

Zkusim sehnat tu diagnostiku. Díky.

Odesláno

predbezbe bych tipoval neco kolem zapalovani, civky (zap. rampa), svicky, pripadne rizeni smesi (lambda, vstriky)

prvni nasmerovani napovi ta diag, podle toho jaka zavada tam bude ulozena

• O 3 týdny později...
Odesláno

Mne to robila zapalovacia rampa,blbli v nej cievky.Mení sa celá a diagnostika aj tak nič neukázala.

Mne to značkový servis zisťoval mesiac robili 2krát diagnostiku a nič.

V druhom servise zasa diagnstiku a nič.

Nakoniec to odhalili uplne primitívne vymontovali sviečky nasadily do rampy točením štartéra a pozorovaním zistily že dve sviečky iskru nedávaju,alebo len niekedy,tak rampu vymenily za 350€.

[upravil dne 18/12/10 13:24 lubec]

Odesláno

Doporucuji DIAG !!!!!!!

Samozrejme kdyz nevis co s penezma tak muzes zacit....svicky civka atm snimac......

Myslim ze Prema neni daleko a mas to snad nejlevneji podle toho co vim jake jsou ceny za diag na Morave:o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...