Blind Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Ahoj, mám nějakou závadu a netušim co by to mohlo být. Poradíte? Někdy po nastartování motoru, se rozsvítí autodiagnostika motoru a zapípá to. Auto se chvěje, nejde do otáček a má velmi slabý výkon, jede to pak max 130. Ze začátku se rozsvítila kontrolka, ale auto jelo normálně, pak se přidali ty další příznaky a je to čim dál tim častěji. Někdy pomůže motor vypnout a nastartovat znovu. Napadlo mě, jestli to nejede na tři válce jen že se občas třeba nechytne svíčka, ale nevim jak to poznám? Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Auto je v nouzovým režimu, na diagnostice ti zjistí chybu a pak se dají dělat závěry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blind Posted November 27, 2010 Author Share Posted November 27, 2010 Aha :-) Ale přijde mi divné, že to je jen někdy, ani to neni třeba více při chladném počasí. Prostě si dělá co chce... Zkusim sehnat tu diagnostiku. Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 predbezbe bych tipoval neco kolem zapalovani, civky (zap. rampa), svicky, pripadne rizeni smesi (lambda, vstriky) prvni nasmerovani napovi ta diag, podle toho jaka zavada tam bude ulozena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blind Posted December 2, 2010 Author Share Posted December 2, 2010 Ještě mám dotaz, nevíte jaký konektor má pro diagnostiku ta 206tka? A taky kde ho najdu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 2002 má OBD II. a je vlevo pod volantem u pojistek.....jinak diu mám i já a nejsem až tak z daleka.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubec Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Mne to robila zapalovacia rampa,blbli v nej cievky.Mení sa celá a diagnostika aj tak nič neukázala. Mne to značkový servis zisťoval mesiac robili 2krát diagnostiku a nič. V druhom servise zasa diagnstiku a nič. Nakoniec to odhalili uplne primitívne vymontovali sviečky nasadily do rampy točením štartéra a pozorovaním zistily že dve sviečky iskru nedávaju,alebo len niekedy,tak rampu vymenily za 350€. [upravil dne 18/12/10 13:24 lubec] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Doporucuji DIAG !!!!!!! Samozrejme kdyz nevis co s penezma tak muzes zacit....svicky civka atm snimac...... Myslim ze Prema neni daleko a mas to snad nejlevneji podle toho co vim jake jsou ceny za diag na Morave:o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts