Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jojo, presne tak, takhle cvaka jen nas benzinacek :) ... a normalne jsem jeste zjistil, ze jakmile to pri studenym motoru prepne na plyn, tak to teprve zacne cvakat. Cvaka to sice pak i na benzin, ale ne hned a ne tolik. :D

Marek: Dik, ja zase zdravim kolegu z Paky :) Uz jsem se te myslim ptal na to, kam davas svyho pazoutka, kdyz onemocni ... ze bys mi mohl poradit nekoho sikovnyho a ne moc drahyho - klidne na email. Teda pokud to nedavas primo v Pace do Peugeotu, zrovna tam bych to v zivote nedal :):D

Odesláno

Ja si myslim (a sem si tim skoro na stopro jisty), ze vam to cvakani jde zpod praveho blatniku kde je filtr s uhlim na odsavani benzinovych par. A to odsavani tech par je spinano-vypinano elmag. ventilem ktery takhle cvaka. Regulator tlaku paliva urcite necvaka, je rizeny podtlakem a nema tam moc co cvakat.

• O 2 týdny později...
Odesláno

zdravim,

na alt.autos.peugeot ted resi cvakani jdouci od zepredu na strane spolujezdce a podle nich to dela motorek recirkulace - ovlada klapku.

http://uk.geocities.com/keith.willcocks@btopenworld.com/Recircpics.html

je to pry nekde za kastlikem. Kdyz ma oholene plastove zuby tak po zavreni klapky misto aby se zastavil, tak se protaci a cvaka.

Pripada me to docela pravdepodobne vysvetleni ale zase by asi na to nemely met vliv otacky motoru, takze nevim.

ty anglicke diskuzni skupiny jsou dostupne i z webu - treba http://groups.google.com/groups?hl=cs&lr=&threadm=d04fl9%249kb%241%40sparta.btinternet.com&prev=/groups%3Fhl%3Dcs%26lr%3D%26group%3Dalt.autos.peugeot

mam podezreni, ze s tou klapkou recirkulace je u me taky neco v neporadku. Jak vam to fuci, kdyz mate vypnuty ten vetrak - pri vetsi rychlosti (120+Km/h) by to snad melo foukat i jenom naporove? Me to jen \"naporove\" nefuci skoro vubec - jestli tu klapku nemam zaseklou.

Odesláno

Ja uz to nejak neresim, proste az bude teplo, snad to prestane.

Cvakani nema vliv na otacky. Jediny, na co to ma vliv, je to, ze kdyz pridam plyn nebo ho jen proslapnu, tak asi 1-2sec na to, to prestane na chvilku cvakat. Pak to zas zacne.

Odesláno

Mne to zatim dycky cvakalo ve chvili, kdy jsem na to nemohl mrknout, ale Komisar pise, ze mu to cvaka fakt z toho regulatoru - a to nechapu, tam je snad jen hadicka, membrana a pruzinka, ne? Ze by ta pruzinka nesnasela teplotu? Nebo mi tam kvakaj zaby, kdyz mam toho zabozrouta?:o

• O 2 týdny později...
Odesláno

Já bych se přiklonil k té zimě, protože si myslím, že by to byla moc velká náhoda kdyby to začalo cvakat tolika lidem ve stejnou dobu.

Mě to taky cvaká ve stejném místě jako ostatním a zjistil jsem to nějak ze začátku zimy asi prosinec.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...