Petr X Odesláno 17. únor 2005 Odesláno 17. únor 2005 Jojo, presne tak, takhle cvaka jen nas benzinacek ... a normalne jsem jeste zjistil, ze jakmile to pri studenym motoru prepne na plyn, tak to teprve zacne cvakat. Cvaka to sice pak i na benzin, ale ne hned a ne tolik. Marek: Dik, ja zase zdravim kolegu z Paky Uz jsem se te myslim ptal na to, kam davas svyho pazoutka, kdyz onemocni ... ze bys mi mohl poradit nekoho sikovnyho a ne moc drahyho - klidne na email. Teda pokud to nedavas primo v Pace do Peugeotu, zrovna tam bych to v zivote nedal Citovat
Petr X Odesláno 17. únor 2005 Odesláno 17. únor 2005 Napsán autorem marek 406 Jo a pozdravuj myšáky v trabantu ... snad jsi je chudáky nevyhnal Citovat
marek 406 Odesláno 17. únor 2005 Odesláno 17. únor 2005 Čau, dávám to do Štikova ke Končickýmu. Ten mě ale neďál tu výměnu spojky. Tu jsem zase dal do Sovětic před Hradcem Králové a vyšla s prací 15000Kč. Citovat
David 106s16 Odesláno 19. únor 2005 Odesláno 19. únor 2005 Ja si myslim (a sem si tim skoro na stopro jisty), ze vam to cvakani jde zpod praveho blatniku kde je filtr s uhlim na odsavani benzinovych par. A to odsavani tech par je spinano-vypinano elmag. ventilem ktery takhle cvaka. Regulator tlaku paliva urcite necvaka, je rizeny podtlakem a nema tam moc co cvakat. Citovat
ravenius Odesláno 4. březen 2005 Odesláno 4. březen 2005 zdravim, na alt.autos.peugeot ted resi cvakani jdouci od zepredu na strane spolujezdce a podle nich to dela motorek recirkulace - ovlada klapku. http://uk.geocities.com/keith.willcocks@btopenworld.com/Recircpics.html je to pry nekde za kastlikem. Kdyz ma oholene plastove zuby tak po zavreni klapky misto aby se zastavil, tak se protaci a cvaka. Pripada me to docela pravdepodobne vysvetleni ale zase by asi na to nemely met vliv otacky motoru, takze nevim. ty anglicke diskuzni skupiny jsou dostupne i z webu - treba http://groups.google.com/groups?hl=cs&lr=&threadm=d04fl9%249kb%241%40sparta.btinternet.com&prev=/groups%3Fhl%3Dcs%26lr%3D%26group%3Dalt.autos.peugeot mam podezreni, ze s tou klapkou recirkulace je u me taky neco v neporadku. Jak vam to fuci, kdyz mate vypnuty ten vetrak - pri vetsi rychlosti (120+Km/h) by to snad melo foukat i jenom naporove? Me to jen \"naporove\" nefuci skoro vubec - jestli tu klapku nemam zaseklou. Citovat
Petr X Odesláno 4. březen 2005 Odesláno 4. březen 2005 Ja uz to nejak neresim, proste az bude teplo, snad to prestane. Cvakani nema vliv na otacky. Jediny, na co to ma vliv, je to, ze kdyz pridam plyn nebo ho jen proslapnu, tak asi 1-2sec na to, to prestane na chvilku cvakat. Pak to zas zacne. Citovat
Fx Odesláno 5. březen 2005 Odesláno 5. březen 2005 Mne to zatim dycky cvakalo ve chvili, kdy jsem na to nemohl mrknout, ale Komisar pise, ze mu to cvaka fakt z toho regulatoru - a to nechapu, tam je snad jen hadicka, membrana a pruzinka, ne? Ze by ta pruzinka nesnasela teplotu? Nebo mi tam kvakaj zaby, kdyz mam toho zabozrouta? Citovat
Fx Odesláno 5. březen 2005 Odesláno 5. březen 2005 Jasne. Mne to cvaka jen kdyz je opravdu kosa, proste pod -10 stupnu, jinak ne... Citovat
Laďa Odesláno 25. březen 2005 Odesláno 25. březen 2005 Já bych se přiklonil k té zimě, protože si myslím, že by to byla moc velká náhoda kdyby to začalo cvakat tolika lidem ve stejnou dobu. Mě to taky cvaká ve stejném místě jako ostatním a zjistil jsem to nějak ze začátku zimy asi prosinec. Citovat
Petr X Odesláno 25. březen 2005 Odesláno 25. březen 2005 Jojo, je to tou zimou, dneska rano jsem jel po nocni z prace a jak mi to preplo na plyn, tak jsem trochu cvakal taky Mozna bylo trochu pod nulou. Citovat
Guest ZILA Odesláno 25. březen 2005 Odesláno 25. březen 2005 kup news nadzvedavaky ventilu a maš klid Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.