filipino Odesláno 18. červenec 2022 Odesláno 18. červenec 2022 Tak nikdo nic? Už jsem to udělal, seru na vás. Lanko bylo v pořádku, byla tam prasklá taková plastová píčovina, stejně to chtělo koupit celý nový Péťa, pavelu96, Medvěd a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. červenec 2022 Odesláno 18. červenec 2022 Hele, nechceš se trochu mirnit ve vyrazech? Mysliš že tu sedime a čekame jak ti poradit? Ono někdy je potřeba počkat až nekdo kdo ví poradi. A ne hned, seru na vás!!! pavelu96, Zdeník, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
dusma Odesláno 13. září 2023 Odesláno 13. září 2023 Dobrý den, mám dotaz pravá zadní je stejná jako prava přední? Nemoho sehnat pravou přední všude jen zadni tak nevím jde jen o ten držák okna na lanku.Děkuji. Citovat
jarmyl Odesláno 28. duben 2024 Odesláno 28. duben 2024 (upraveno) Zdar všem, mám dotaz ke stahovačce pravého zadního okna na 407sw. Prasknul mi ten plastovej unašeč asi. Lanko jezdí v pohodě. Musí se kvůli tomu vyndat celej mechanismus ( takže odvrtat), nebo to jde nějak nacvaknout ? Díky Upraveno 28. duben 2024 uživatelem jarmyl Citovat
pavelu96 Odesláno 28. duben 2024 Odesláno 28. duben 2024 Jestli prasknul unašeč, tak lanko dlouho v pohodě jezdit nebude (namotá se na bubínek) a jestli něco prasklo, tak to asi nepůjde nějak nacvaknout. Takže odvrtat, zrepasovat a přinýtovat z5. Citovat
jarmyl Odesláno 1. květen 2024 Odesláno 1. květen 2024 (upraveno) Tak jsem to rozebral a vše je ok, kromě toho plastu, za který tahá ten váleček. Koukal jsem, že jde sehnat ten díl celej z plastu, zkoušel jste to někdo? Nebo radši koupit celou stahovačku? Např. toto Upraveno 1. květen 2024 uživatelem jarmyl Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.