Jezek66 Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Ahojj.Kdo poradí kde udelat nahradní klič do 406 r.v.2000 .V peugotu sem dostal šok z te ceny:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 tam kde se delaji klice normalne, u zamecnika, ale udelaji ti jen planzetu, se kterou odemknes zamek, abys s nim i nastartoval bude treba jeste cip imobilizeru, bud ho budou umet zkopirovat v tom zamecnictvi a nebo sehnat treba na vrakovisti a nechat pak nahrat oba dva klice do pameti jednotky pres diag. Ale bacha, cipu je vice druhu, takze musi byt z podobnyho auta (rok vyr. a nejlepe i typ) jo a k dohrani cipu do jednotky pres diag je potreba kodova karta, kterou bys mel mit k autu [upravil dne 24/11/10 20:33 Ferry] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chozeluizskuner Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Dobrý je že se na to někdo ptá (nechtěl sem se ptát) jen žádnou tu kartu nemám... dá se ale asi vyčíst kod z klíčku ne? [upravil dne 24/11/10 19:38 Chozeluizskuner] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 nee z klíčku to nevyčteš!ta kartička stojí v Peugeotu do 200kč. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 jj kod jednotky dle VIN zjistit v peugeotu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chozeluizskuner Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 jj kod jednotky dle VIN zjistit v peugeotu Takže pokad chápu zajdu do peugeotu,dám vin a za 200 mám kartu s kodem.pak s klíčkem k zámečníkovi a potom tradá do peugeotu načipovat...jen ty klíčky sou drahý..dá se to nějak předělat do vystřelovacího ten čip? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 tady už taková debata byla,se přidám,koupil jsem starší klíč od Ericce a pak jsem ho chtěl přihlásit zajel jsem do Peugeotu,chtěli ho přihlásit k autu ale nešlo,to a pak se mě zeptali,jestli to je origo klíč k autu a když jsem jim řekl,že to je z jinýho auta tak mi řekli ,že do klíče musím koupit chip imobilizeru s mým VIN jinak to nepujde...,tak nevím,tady se kolikrát psalo,že se chip nakoduje přes Dia,ale mě to nešlo,ted má stejný problém Ericce,taky má klíč z jiného auta s chipem a taky mu to nešlo přes Dia přihlásit,podotýkám ,že máme auta s MUX,ale to asi nehraje roli... ...... [upravil dne 24/11/10 21:10 Ferry] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 tech cipu immo je mraky, mel jsem 406tku, do ktery jsem bez problemu nakodoval cip immo z jine 406 (byl to stejnej rocnik a stejnej motor), naopak treba do 206tky ac byly obe auta stejnej rocnik, tak nakodovat nesel, na cipech se lisil kod a proste ho to nechtelo nahrat. Takze je to sazka do loterie, starsi cip kupovat jedine kdyz ma clovek diag s sebou a hned na miste vyzkousi, jestli jde naprogramovat nebo ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 tak to potom jo!ale stejně je to zvláštní některý jde jiný nee? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vítek1 Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 tady už taková debata byla,se přidám,koupil jsem starší klíč od Ericce a pak jsem ho chtěl přihlásit zajel jsem do Peugeotu,chtěli ho přihlásit k autu ale nešlo,to a pak se mě zeptali,jestli to je origo klíč k autu a když jsem jim řekl,že to je z jinýho auta tak mi řekli ,že do klíče musím koupit chip imobilizeru s mým VIN jinak to nepujde...,tak nevím,tady se kolikrát psalo,že se chip nakoduje přes Dia,ale mě to nešlo,ted má stejný problém Ericce,taky má klíč z jiného auta s chipem a taky mu to nešlo přes Dia přihlásit,podotýkám ,že máme auta s MUX,ale to asi nehraje roli... ...... [upravil dne 24/11/10 21:10 Ferry] taky me to neslo nakodovat kolik vubec stoji immo v peugeotu? [upravil dne 24/11/10 21:47 Vítek1] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 musiš to koupit i s plastovým obalem klíče bez dálky stojí 593s dph a pak z něj čip vyndáš,beru 2 tlačítkový klíč nebo dálkový 1685,je to bez planžety!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maximum Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Ospravedlnujem sa, najprv som napisal do sekcie Udelej si sam, ale tam chodi malo ludi, tka to hadzem aj sem. stala sa mi taka vec, pokazila sa mi elektronika v kluci- central, potreboval by som vediet, ci staci, ak kupim iny kluc a sparujem cez spinaciu skrinku s mojim autom a ci to bude fungovat. Teda, ze prehodim tu elektroniku do svojho kluca. Opisal so mto asi ako tatar, ale snad ste ma pochopili. Mam taky kluc ako mal f3Rd@ tu v navode. Dave_k tu radil clenovi fifowole tuto variantu, len neviem ,ci to tak funguje. Diiiiik... tu je link na ten navod od f3Rd@ , kde je aj fotka kluca. P.S. ak to tak funguje, tak kupim taky kluc. [upravil dne 26.11.2010 00:23 maximum] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PítrR Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Zdravím. A jaký máš klíč? Jestli dvojtlačítko (vajíčko) tak sem řešil stejný problém. Sehnal sem firmu někde v Olomouci za komplet klíč tj. dálka,čip,planžeta chtěli 1500kč. V Peugeotu 3400. P. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maximum Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 mam jednotlacitkovy kluc a som zo SVK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Pokud seženeš jednotlačítkovou elektroniku z klíče od jiný 406 (hádám, že new model) tak ji vyměň za tu ve svým klíči. Imo chip nechej jak je a mělo by to jít napárovat bezproblémů. [upravil dne 26/11/10 16:49 Dave_k] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antos15 Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 A co tohle?? http://shop.klicnictvi.cz/index.php/autoklice/klic-peugeot-jma-ne-51-p2.html Zajímalo by mě jestli jde ta planžeta vyndat.Pak není co řešit. [upravil dne 11/5/11 20:13 antos15] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mikhayl Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Osobne by ma tiež zaujímalo, či má niekto na Slovensku skúsenosti s vyrobením kľúča vrátane čipu. V popradskom pežote mi totiž povedali, že kľúč s diaľkovým by ma vyšiel cca 150€ a klasický nejakých 60€. Takže tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Durii Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Ja by som zase cel vedet takuto vec.. nasi kupili 406 uz davno pradavno s klucom bez dialkoveho ,a keby zozeniem iny kluc s dialkovym a prehodi sa chip imobilizera .. fungovalo by to dialkove ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanko.z Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Ja by som zase cel vedet takuto vec.. nasi kupili 406 uz davno pradavno s klucom bez dialkoveho ,a keby zozeniem iny kluc s dialkovym a prehodi sa chip imobilizera .. fungovalo by to dialkove ?? zevraj imobilizer treba odblokovat cez DIA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Durii Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Ja by som zase cel vedet takuto vec.. nasi kupili 406 uz davno pradavno s klucom bez dialkoveho ,a keby zozeniem iny kluc s dialkovym a prehodi sa chip imobilizera .. fungovalo by to dialkove ?? zevraj imobilizer treba odblokovat cez DIA ano .. ale ja myslim tak ze by som kupil kluc s DO z nakej buracky a prehodil by som moj imobilizer do toho kluca ... ci by slo to dialkove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts