Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
asi mi tu cosi uniklo...nechyba nejaky prvy prispevok alebo tak? :myslim

Tak sem ho nenašel :D ale nadpis odpovídá :roker

chybí,omlouvam se ale bylo napsano at to smazu tady a ja myslel ze se tim smaze cele tema,jeste to asi tak neovladam..Jinak puvodni text byl neco ve smyslu proc jsou nekteri lidi zde tak neprimeni kdyz jednam slusne a take to,ze jim urcite bylo taky 19 jako me a mely podobne napady :)

Odesláno

Dadadavid: Aha, tak tím se to vysvětluje. Alespoň máš o zkušenost víc a příště budeš vědět, že mazat první příspěvky nebo kterékoliv jiné se nemá, aby to vlákno dávalo ještě smysl. ;)

Guest servisman
Odesláno

třeba vem za mých mladých let jsem auto neměl blbosti jsem nevymýšlel a pod.V dnešní době dostane mladý prachy na auto palivo a pod.Auta si ani neváží protože jim tatík koupí nový a pod.Bohužel taková je doba.Bohužel znám lidi co jim nevoní felicie,protože to není Peugeot,a mohl bych nakazit jeho auta peugeoty.|Musel jsem to napsat :aut a věř mi dcera je za feldu ráda už 2x prišla STK bez problémů napoprvé a je to rok 96

Odesláno
třeba vem za mých mladých let jsem auto neměl blbosti jsem nevymýšlel a pod.V dnešní době dostane mladý prachy na auto palivo a pod.Auta si ani neváží protože jim tatík koupí nový a pod.Bohužel taková je doba.Bohužel znám lidi co jim nevoní felicie,protože to není Peugeot,a mohl bych nakazit jeho auta peugeoty.|Musel jsem to napsat :aut a věř mi dcera je za feldu ráda už 2x prišla STK bez problémů napoprvé a je to rok 96

No tak ja si auta opravdu vazim,jednou jsem si pri prujezdu takovou cestou skrtl o podvozek a behem jizdy prisaham ze jsem se rozbrecel ze strachu ze se mi s tom neco stalo...nakonec se pouze odrel jen lehce ram..neprekousl bych kdyby do me nekdo vrazil ci naopak...Ja se chci o to auto starat jak jen to pujde,a myslim ze u auta v takovem stavu jako mam ja byla cena 35 tisic prekrasna,je pravda ze sjem to ukecal ze 45 o 10 tisic dolu..ale hlavne jsem si poctive na to vydelal na brigade..

Guest servisman
Odesláno

on má každý jiný vztah k autu ,není na to si na něj vydělat ,vem to tak mne taky nikdo nic nedal spíše mi to vzal a dokonce i to nejcenější a to syna. Ber to z rozumem my tady poradíme posloužíme či navedeme jak na to .Auto mesí nějak sloužit a to je na dotyčném jak k němu přistupuje

Odesláno
on má každý jiný vztah k autu ,není na to si na něj vydělat ,vem to tak mne taky nikdo nic nedal spíše mi to vzal a dokonce i to nejcenější a to syna. Ber to z rozumem my tady poradíme posloužíme či navedeme jak na to .Auto mesí nějak sloužit a to je na dotyčném jak k němu přistupuje

Syna?Tak to mi je opravdu moc lito,je to to same jako kdybych prisel o tatu a to si neumim predstavit :(

Odesláno

Dadadavid: hned na uvod ze nemam nic proti tebe...uz to tu bolo velakrat spomenute, ze v prvom rade treba citat...ja mam tiez len 21 rokov a vzdy ked nieco neviem tak pouzivam hladanie...som tu na fore pomaly 4 roky a pozri kolko mam prispevkov...tolko co mas ty som nemal hadam ani za prvy rok a kolko si tu? mesiac?

Odesláno

Dadavid: no tak ja som tu bol donedavna oficialne nejmaldši a čul si ma skoro o 6 mesiacov predbehol :)....som tu rok a par mesiacov, vlastne od kedy mám auto....s prispevkami som začal asi tak 2 mesiacoch od registracie, plus minus....čul mám sice dosť prispevkov za ten čas ale vždy pred tým než som dačo napísal som si buď tu na fore alebo na googli niečo prečital k danej teme a potom sa až pýtal...a nikdy ma nikto neukameňoval, takže na fore nikto nič nema proti maldym...su tu ochotny ludia, vždy sa snažia pomocť čo najviac to len ide, ale samozrejme na blbe nezmyselne otazky či dotazy nikto reagovať nebude alebo aspoň nie tak ako by si čakal

[upravil dne 24/11/10 16:49 winco]

Odesláno
Dadadavid: hned na uvod ze nemam nic proti tebe...uz to tu bolo velakrat spomenute, ze v prvom rade treba citat...ja mam tiez len 21 rokov a vzdy ked nieco neviem tak pouzivam hladanie...som tu na fore pomaly 4 roky a pozri kolko mam prispevkov...tolko co mas ty som nemal hadam ani za prvy rok a kolko si tu? mesiac?

Ale vsechny moje prispevky nejsou jen otazky dost prispevku jsou i rady a tak,ja se jen snazim byt aktivni

Odesláno

Ona ta koule na bouračku moc dobrá není, místo nárazníku, kterej ti navíc ještě zaplatí pojišťovna, ti to zmačká a potrhá podlahu a nosníky. Já měl kouli sundavací a vždycky když byla nandaná jsem doufal, že zrovna v tu chvíli mě nikdo nenabere...

Odesláno
Ona ta koule na bouračku moc dobrá není, místo nárazníku, kterej ti navíc ještě zaplatí pojišťovna, ti to zmačká a potrhá podlahu a nosníky. Já měl kouli sundavací a vždycky když byla nandaná jsem doufal, že zrovna v tu chvíli mě nikdo nenabere...

No me ta koule nejde sundat,to bych to musel odmontovat uplne cele.

Odesláno
Otázka:

co máte proti mladým?

Odpověď:

vyztuženej zadní nárazník :P:D

:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk

Odesláno

Já jsem taky mladej, študent a od tý doby co mám auto, nemám peníze. Teda, už vlastně ani nevím jak vypadají, možná tak kovová dvacetikoruna na ranní kafe. Už párkrát jsem tu byl nazván magorem, protože jako student jsem si koupil Coupé, splnil jsem si sen. Jsem rád když mám náhodou peníze na benzín, úpravy, a jídlo... A momentálně i na pokuty.

P.S.: Teď jsem taky napsal čiPovinu, tak do mě! :aut

[upravil dne 25/11/10 17:13 PetrCoupe]

Odesláno

PetrCoupe, nic si z toho nedelej, mam ted doma coupe, sedana 2,2, pribude fabia a jeste nove honda hornet 600 a k tomu jsme si poridili hypoteku na chalupu, taky o me doma tvrdi, ze jsem magor :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...