Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Co mate proti mladým?

Michael coupé

Recommended Posts

Puvodní první přispěvek

Proc jsou nekteri lidi zde tak neprijemni kdyz jednam slusne a take to,ze jim urcite bylo taky 19 jako me a mely podobne napady

To není o mladí,ale příspěvkách a obsahu těch příspěvků,bez úrážky,ale kolikrát se zamysly nad tim na co se ptáš ono je tady více lidí tvého věku a i já mám někdy opravdu pitomej dotaz a dohaduju se ,ale někdy je potřeba zapřemýšlet než něco napíšu :-) ber to ,tak,že jsi přišel na forum,kde už se třeba i tvé dotazy za dobu funkčnosti fora probíraly,tak si klikni hledej,projdi to a možná ani pak svuj dotaz nenapises,protoze uznas,že je to volovina

PS: a koupit si TD a chtít tam dávat převodovku z benzína je přeci nesmysl / uznej a takových příspevků tu máš víc :-D

[upravil dne 25/11/10 23:24 Radek Hurvajz]

to není o mladí,ale příspěvkách a obsahu těch příspěvků,bez úrážky,ale kolikrát se zamysly nad tim na co se ptáš ono je tady více lidí tvého věku a i já mám někdy opravdu pitomej dotaz a dohaduju se ,ale někdy je potřeba zapřemýšlet než něco napíšu :-) ber to ,tak,že jsi přišel na forum,kde už se třeba i tvé dotazy za dobu funkčnosti fora probíraly,tak si klikni hledej,projdi to a možná ani pak svuj dotaz nenapises,protoze uznas,že je to volovina

PS: a koupit si TD a chtít tam dávat převodovku z benzína je přeci nesmysl / uznej a takových příspevků tu máš víc :-D

Ja vim ale proste my se s klukama ve skole bavime a vedeme pri takovych vecech spor,ja nerikam ze bych to chtel delat vsechno,ale vim ze tu jsou zkuseni lide kteri mi reknou co a jak a ja pak budu moct byt mezi klukama ten,co jim to vysvetli...proste chci vedet co nejvic veci a tak se ptam na co me napadne...a snad neni spatnej dotaz ten,ktery tu mam jako posledni,kde se ptam jaka je zivotnost motoru 1.3 rallye...

je to pitomost poslouchej motor 1.3 rallye jak pises muze vydržet 100km a taky milion km podle toho jak se k nemu kdo chova,tak projdi forum jak pišu výše a hledej neřikám,že jsi jedinej koho někdy zajima nesmysl nebo smysl ,ale přemejšlej u toho co píšeš,přeci.....
Ja tam ale napsal,ze se ptam,jak dlouho vydrzi kdyz se o nej clovek bude dobre starat...jde mi o to ze kamarad si chce zde z fora vymenit auto od 106ťáka kterej ma to rallye a ma najeto 142 tisic,tak se bojime aby to vydrzelo :)

a ceho se na tom bijí,na první pohled pozna jestli je auto v pořadku,nebo po prvním svezení dát odkaz na izerat by bylo lepší nez polemizovat,nebo taky napsat ahoj kaarad ma zajem koupit auto xy , rok vyroby xy , najeto xy za xy má to cenu ne co si dat pri koupi pozor atd... premyslej
neboj ja jsem si s nim psal ale prece kdyz bude chtit se zbavit auta tak mi nerekne ze je v neporadku ale bude ho chtit ukazat v tom nejlepsi..ja rpave premyslim vis... ten inzerat sem hodim

Guest Chozeluizskuner

Proti mladym nic.. taky mi neni 30. ale u tvejch otázek se to rychle pozná..jak písá jozefsv:

viacej citat,menej sa pytat a nebudes ...

Guest servisman

až budeš starší tak budeš taky nadávat , ono to časem poznáš .Pokud chceš informace tak se domluvte pár jedincu na srazíku a budeš vědět více.Něco jako řešil OK406 na komorních srazech u něj v garáži.A veř mi plno věcí se on naučil může tě on poreferovat či si můžeš jeho vlákno přečíst

Tady v tomhle vlákně asi chybí první příspěvek. Vypadá to, že se nám do módy vrací promazávání vlastních příspěkvů a tedy znepřehlednění vláken. Kdysi se to tu řešilo znemožněním mazání vlastních příspevků nebo i zamezením přístupu na fórum takovým členům. Doufám, že se situace nebude opakovat a nikdo nebude mazat příspěvky, které pak vytrhávají kontext vlákna. :roll