MilanF1 Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Bronak, jaký budeš objednávat a kde? Možná bych uvažoval o záložních žluťácích. Ale ještě jsem je nevyzkoušel ... Citovat
Guest Alpinka Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 nevím ve kterém tématu se přesně zeptat, tak to plácnu sem. Chtěla jsem místo nových předních světel vyměnit žárovky za lepší. Máte někdo zkušenosti s tímhle: http://tuning.autodoplnky.cz/night-breaker-plus/smid-99/ moc díky Citovat
poldy Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 prve nam na 307ke vydrzali pol roka, odisli obe naraz, po reklamacii dalsi par tiez pol roka ... mne vydrzali 3 mesiace a po reklamacii som dalsi par daroval znamemu, uz ich nechcem ... svietia super !!! len som este nikde necital ci tieto s pridanym nazvom PLUS maju naozaj lepsiu zivotnost ako tie predtym Citovat
koblih69 Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 nevím ve kterém tématu se přesně zeptat, tak to plácnu sem. Chtěla jsem místo nových předních světel vyměnit žárovky za lepší. Máte někdo zkušenosti s tímhle: http://tuning.autodoplnky.cz/night-breaker-plus/smid-99/ moc díky Svítí výborně, můžu jen doporučit, ale pozor na poměrně nízkou životnost proti standardním modelům. Citovat
MilanF1 Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Zde foto žluťáků V mém vláknu je srovnání s potkávačkama Citovat
MilanF1 Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Díky, ale na tvoje Valeo to asi nemá. Citovat
oni Odesláno 26. leden 2011 Autor Odesláno 26. leden 2011 hele to bude asi stejny. muzes s tim jet bez potkavacich? jen na parkovacky, myslim ve tme,jen vyzkouset, jestli to dostatecne osvetli? Citovat
MilanF1 Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 No chvilku jsem na to jel, ale není to ono. Řekněme stejné, jako na bílé žárovky. Nedá se na to jezdit. Možná to je proto, že já mám potkávačky nastavené relativně vysoko (protijedoucí na mě neblikají) a jsem zvyklý na daleký dosvit. Jak silné žárovky máš v mlhách? Já bych si tam silnější jak 55W netroufnul ... když jsem dokončil focení (asi 3 minuty), tak skla byly dost teplá , takže 100W bych tam nedal. Citovat
oni Odesláno 26. leden 2011 Autor Odesláno 26. leden 2011 klasika H3 55W, tak nevim,ja bych mohl klido na to jet. zitra udelam foto. ted uz se mi vyjizdet z garaze nechce Citovat
MilanF1 Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Já neříkám, že by se na to jet nedalo, ale potkávačky určitě lepší. Třeba když jsem jel tátovým Belingem a hodil dálky (H4), tak jsem se lekl, jak to blbě svítí, když nesvítily potkávačky Prostě zvyk. Na P309 (H4) jsem jeden čas jezdil na obě vlákna, ale tam byly 90/100W Citovat
Šalda Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Taky musím něco do mlh pořídit, vypadá to parádně Citovat
oni Odesláno 26. leden 2011 Autor Odesláno 26. leden 2011 hlavne jedna z mala uprav, ktera pekne vypada a opravdu k necemu je...:papa Citovat
MilanF1 Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Já nehraju na design, jde mi hlavně o funkčnost. Stejně tak u denního svícení, které jsem nedávno přidával. Třeba se tu více lidí inspiruje a půjde dožluta Citovat
MilanF1 Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Každý na to má jiný názor a \"hádka\" o denním svícení už tu taky je Zůstaňme raději u žluťáků, které jsou o 100% vkusnější a účelnější Citovat
oni Odesláno 26. leden 2011 Autor Odesláno 26. leden 2011 ja jsem prave myslel zluty mlhovky. jinak k denakum, do ted jsem ucel moc nepochopil Citovat
MilanF1 Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 OK, tak ukončíme toto vlákno, aby nás bylo málo se žlutýma k těm denním - rozsvítí se samo (nezapomenu) a šetřím ostatní žárovky (včetně interiéru). V podstatě nic jiného v tom není. Někdo tím šetří xenony. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.