Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Bronak, jaký budeš objednávat a kde? Možná bych uvažoval o záložních žluťácích. Ale ještě jsem je nevyzkoušel ...

Odesláno

prve nam na 307ke vydrzali pol roka, odisli obe naraz, po reklamacii dalsi par tiez pol roka ...

mne vydrzali 3 mesiace a po reklamacii som dalsi par daroval znamemu, uz ich nechcem ...

svietia super !!! len som este nikde necital ci tieto s pridanym nazvom PLUS maju naozaj lepsiu zivotnost ako tie predtym

Odesláno

hele to bude asi stejny. muzes s tim jet bez potkavacich? jen na parkovacky, myslim ve tme,jen vyzkouset, jestli to dostatecne osvetli?

Odesláno

No chvilku jsem na to jel, ale není to ono. Řekněme stejné, jako na bílé žárovky. Nedá se na to jezdit. Možná to je proto, že já mám potkávačky nastavené relativně vysoko (protijedoucí na mě neblikají) a jsem zvyklý na daleký dosvit. :myslim

Jak silné žárovky máš v mlhách? Já bych si tam silnější jak 55W netroufnul ... když jsem dokončil focení (asi 3 minuty), tak skla byly dost teplá :bojim, takže 100W bych tam nedal.

Odesláno

Já neříkám, že by se na to jet nedalo, ale potkávačky určitě lepší.

Třeba když jsem jel tátovým Belingem a hodil dálky (H4), tak jsem se lekl, jak to blbě svítí, když nesvítily potkávačky :D Prostě zvyk. Na P309 (H4) jsem jeden čas jezdil na obě vlákna, ale tam byly 90/100W :D

Odesláno

Já nehraju na design, jde mi hlavně o funkčnost. Stejně tak u denního svícení, které jsem nedávno přidával.

Třeba se tu více lidí inspiruje a půjde dožluta :papa

Odesláno

Každý na to má jiný názor a \"hádka\" o denním svícení už tu taky je :D

Zůstaňme raději u žluťáků, které jsou o 100% vkusnější a účelnější :)

Odesláno

OK, tak ukončíme toto vlákno, aby nás bylo málo se žlutýma :D

k těm denním - rozsvítí se samo (nezapomenu) a šetřím ostatní žárovky (včetně interiéru). V podstatě nic jiného v tom není. Někdo tím šetří xenony.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...