Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Zlute xenony

oni

Recommended Posts

tak jsem premyslel, ze bych poridil xenony, ale zlute barvy, nejak by se mi to k francouzoj libilo? jen dve otazka? ja vim ze se to tady jednou probiralo, da se to vubec sehnat a pak auta co prijdou z francie a maj zluty svetla potkavaci, maj to zapsany v technicaku?

zmena: tak jsem je nasel, maj 3000K, ted otazka jak to sviti za tmy? za spatneho pocasi to je prej super. takze jeste ten technicka, aby me pak nejebali za to zluty svetlo.

[upravil dne 23/11/10 08:52 oni]

žarovky s nažloutlim světlem jsou lepší do mlhy deště.

nebo si sežen \"duhový\" žárovky. např osram allseason svítí do žluta. mam je na aute už přes rok a jsem s nima max spokojenej.

[upravil dne 23.11.2010 11:47 čakom]

to cakom a tyhle zarovky nehazej takovy vseljaky barvy? jak pise duhovy barvy, to bych moc nechtel. vyfotit to asi nepujde vid?

to dundee: koukal jsem a podle fotek je to primo zluty svetlo,jako by si mel zluty sklo na svetle.

v ČR je povolené bílé nebo žluté světlo předních světlometů. Žlutý xenony...nevim nevim. Pokud máš auto s xenonama už z výroby, nevidim v tom problém. Pokud máš dodělávaný, nemáš gyroskop, zajištěno čištění světel - ostřikovače, stěrače a lampy nejsou dělané pro xenonové výbojky, tak je to jedno, jakou barvu tam dáš, protože tam xenony nemaj co dělat a pánové v zeleném, modrém, nebo jinejch barvách uniforem tě budou pokutovat.

no tak jeste jinak. ja bych testnul ty zarovky,ale bojim se abych nedal majlant za zarovky, kdyz peugeoti je zerou jako svina. vim ze u skodovky se daj koupit ty odporove draty ze? ale ty draty neuberou na svitivosti?

to cakom. zkus to jestli ti to nebude vadit i kdyz si myslim,ze to asi moc videt nebude. no ten zlutej plast by to mohl schovat, kazdopadne koupil bych ty zarovky,co jsou o radek vice od vitka1. jinak ty xenony me napadli jen z duvodu te vyssi svitivosti.