Dadadavid Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Ahoj,prosim vas,kdo by vedel nazev nebo aspon interpreta pisnicky,ktera hraje v pozadi videa ktereho jsem nahral na youtube??Jinak ten malej klucina jsem ja moc dekuju tomu,kdo mi to zjisti a moc prosim,abyste mi to nesmazaly Díky video : [upravil dne 22/11/10 23:43 Dadadavid] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demi Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 MYSLÍM,ŽE SE JMENUJE TV SHOW,ale nejsem si jistý za komančů to byl velký hit,jméno interpreta už si nepamatuji,ale jestli maš smartphone pomohla by nejaká aplikace na rozeznání hudby,takové jsou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Neděkuj mě ale aplikaci SoundHound na iphone demi: slušnej pamatovák [upravil dne 23/11/2010 01:00 Fusion] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadadavid Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 Boze muj moc dekuju,moc to ve me vzbuzuje,hosi mate oba muj opravdu velky DÍKY !!!!!!!!!! Jinak je jeste jedna co bych chtel vedet,ale tu az zitra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadadavid Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 nebo ja to tam hodim jeste ted a dam odkaz,nemuzu se totiz dockat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Jj, hodíme to hned do stroje [upravil dne 23/11/2010 01:08 Fusion] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadadavid Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 tak tady je druha kterou bych rad vedel,tot vse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadadavid Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 Slo by teda nejak zjistit nazev te pisnicky?? prosííím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=SYrI8RajmQk Soráč, chyba kopčení linku. [upravil dne 23/11/2010 01:26 Fusion] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadadavid Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 nn to neni ona to je ta prvni,ja bych potreboval ted jeste tu druhou co jsem vlozil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Když jsme u toho, neví někdo kdo zpíval českou písničku o mraveništi? Pamatju, že to hrálo v autě když mě bylo tak 4 roky a hlas bych tipl na Pavla Bobka, nebyla to ale dětská písnička. Bohužel pamtuju jen to mraveniště v textu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadadavid Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 Když jsme u toho, neví někdo kdo zpíval českou písničku o mraveništi? Pamatju, že to hrálo v autě když mě bylo tak 4 roky a hlas bych tipl na Pavla Bobka, nebyla to ale dětská písnička. Bohužel pamtuju jen to mraveniště v textu. o mravenitsti se objevuje neco zde http://www.bomba.cz/video/byl-to-sulc-shane/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadadavid Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=SYrI8RajmQk Soráč, chyba kopčení linku. [upravil dne 23/11/2010 01:26 Fusion] Teda nevim jak to ta aplikace dokaze,ale podekuj ji za me ale hlavne ja dekuji tobe za tvuj cas a vyhledani pisne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Není zač. Já sem ani moc nedoufal, protože spíš sem to zatím použil na současný písničky když někdo nevěděl, a netušil sem, že to pozná tak starý a navíc německý a italský. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadadavid Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 Není zač. Já sem ani moc nedoufal, protože spíš sem to zatím použil na současný písničky když někdo nevěděl, a netušil sem, že to pozná tak starý a navíc německý a italský. a ta s tim mravenistem neni tahle??sice to slovo tma je jen jednou,ale nic jinyho me nenapada http://www.bomba.cz/video/byl-to-sulc-shane/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Ne-e, to je asi něco novýho, to muselo být koncem 80. let. Asi je to taky v nějakým rodinným videu a proto to pamatuju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadadavid Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 Ne-e, to je asi něco novýho, to muselo být koncem 80. let. Asi je to taky v nějakým rodinným videu a proto to pamatuju. tak to uz me nic nenapada ale jeste mi vrta hlavou jedna vec a to uz dost dlouho co to znamena ze agregat ma k dispozici pouze 51kw?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Co tohle, písničku ale nemám, jen text Mravenci Hudba/text Pavel Novák Na mravenčí pasece oznamuje se, Ferda hledá zedníky všude po lese, a že má skvělý plán, tak se valí ze všech stran, na mravenčí pasece oznamuje se… Ref.: Nejsme sice velicí, my mravenčí zedníci, ale máme príma partu sehranou, že se pilně snažíme, nesem víc než vážíme, ještě dnes opravíme celý les… Z písku, bláta, jehličí, postavíme hrad, vítr - ten ho nezničí budeme se smát, lžíce tam lžíce sem, ještě jednu přinesem, z písku, bláta, jehličí, postavíme hrad… Ref.: Nejsme… Z písku, bláta, jehličí, postavíme dům, Inženýři, měřiči rychle k pařezům, trámek tam trámek sem, ještě jeden přinesem, z písku, bláta, jehličí, postavíme dům… Ref.: Nejsme … Na mravenčí pasece oznamuje se, Ferda s partou mravenců hlásí po lese, Nebourej, nebourej, ani do nás neštourej, na mravenčí pasece oznamuje… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jk13790 Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 to jsem ani netušila na co všechno se dá tady narazit:o... díky, zavzpomínala jsem si na bezstarostný předpubertální roky, to byly časy....a ty roky potom:roker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shootik Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 Zdravicko, trosku obnovim tema. Nezna nekdo nazev origo pisnicky co hraje tahle moravska Cimbalka. Predem diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts