John_Ice Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 o 6,6 se mi může jenom zdát co godzilo.... Každé ojeté auto je prostě sázka jestli vydrží či nikoliv...musel by jsi si koupit nové auto a tam stejně budeš mít problémy,když vidím 5008 jak jezděj na reklamace(né všichni)tak mi to stačí,auto má jezdit a né stát v servise,u ojetého tak trochu stát může Zas tolik bych se nebál...bud ho uděláš a bude ti jezdit dalších 150000km a nebo půjde no,nic jiného ti nezbude...ale ND je tu plno zas tak přemrštění to není,teda jak co. Citovat
NotFound Odesláno 25. listopad 2010 Autor Odesláno 25. listopad 2010 o 6,6 se mi může jenom zdát co godzilo.... Každé ojeté auto je prostě sázka jestli vydrží či nebál...bud ho uděláš a bude ti jezdit dalších 150000km a nebo půjde no,nic jiného ti nezbude...ale ND je tu plno zas tak přemrštění to není,teda jak co. Naprosto s tebou souhlasim, s tim rizikem jsem do toho sel, vzdy, kdyz jsem kupoval ojetinu. Jen jak ho \"poznavam\" vzdy objevim neco novyho, treba dnes tu stahovacku )) To kolisani otacek, byt kratkodobe, asi nevis? Citovat
John_Ice Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 bohužel mám benzín.... když jsem měl TD tak mi to dělalo čerpadlo a od té doby jsem si říkal kašlu na naftu to je furt něco zkusím po 13let zase benzín. A hlavně ty benzíny nejsou tolik olítané. jak říkám zkus P607oldu,ten to zná jak svoje boty... s godzilou si píšu že má stejnej motor jinak mám jiné auto jak vy,moc společné toho tam moc není(teda si to myslím) Citovat
Birkov Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 kolísání otáček? Co třeba vstřikovače :-D Citovat
NotFound Odesláno 25. listopad 2010 Autor Odesláno 25. listopad 2010 kolísání otáček? Co třeba vstřikovače :-D :D nedela to porad, resp. najel jsem za tech par dni asi 500km, a udelalo to jednou na par vterin, tak doufam, ze ne )))) to by mohla ukazat diagnostika? Citovat
godzila.01 Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 Spotřebu mám dvojnásobnou.... No diagnostika by nejspíš ukázala nějaký problém.... Citovat
P607Olda Odesláno 26. listopad 2010 Odesláno 26. listopad 2010 Ta stahovačka se může pokazit na několik způsobů: - mně se pokazily obě přední: po dojetí nahoru jakoby nevypl koncák, něco se napjalo a silně prasklo (jakoby se utrhlo lanko). Už nepamatuji, v jaké poloze to zůstalo - ale nějak jsem dojel domů. Prý byla závada v mechanismu - celý nový mechanismus. - zadní se mi pokazila: při zavírání okna to mírně luplo a sklo pak chodí volně - je zlomený ten jezdec, oprava (za asi 500) je zde někde podrobně popsána. - anebo může jenom zblbnout hlášení koncových poloh, tehdy je potřeba ho \"naučit\" koncové polohy, je zde někde popsáno To je vše, co vím. Citovat
NotFound Odesláno 27. listopad 2010 Autor Odesláno 27. listopad 2010 P607Olda: diky , spis mi prijde, kdyby to melo pocit, ze tam ma nejakou prekazku, dojede do pulky a stahne se dolu, jako kdyby sepla pojistka... Dnes jsem objevil dalsi novinku, u zadnyho jinyho auta jsem to nemel, tak nevim, jestli je to dobre nebo spatne. Nez jsem nastartoval slapnul na brzdu, byla uplne natlakovana, musel jsem nastartovat, aby povolila, behem dne to ted delala, vzdy, kdyz jsem auto nechal chvili stat. Jak rikam, do ted to nedelalo. Nevite nekdo? Citovat
Budhas Odesláno 27. listopad 2010 Odesláno 27. listopad 2010 Brzda je uplně tvrdá....v podstetě se s tím ani nedá moc brzdit...to je normální.Teda jestli jsem tě správně pochopil, že jsi chtěl brzdit, když jsi měl zhasnutej motor a je jedno, jestli je to auto teplý, nebo studený. Co se týče tý stahovačky, tak to u tebe vypadá na kostičky...kompletní návod sem dal Pan_Větvička i s fotkama a návodem co a jak rozebrat...já už tu stahovačku mám taky zasebou, akorát díly jsem měl od Bernera, který původně jsou na stahovačku v Golfu, nebo Ibize...je to zajímavý, ale je to úplmě stejný....jo a jsou plastové, ne hliník...Jinak závady, který jsi tady vypsal, tak to jsou u tohohle auta prkotiny... ...A jinak tě tady taky vítám a hlavně spoustu kilometrů bez poruch Citovat
P607Olda Odesláno 27. listopad 2010 Odesláno 27. listopad 2010 Okno - to bude potřeba spíš seřídit ten koncák. Kdyby byla zlomená ta kostička, tedy jezdec, tak sklo spadne dolů a nereaguje vůbec. Koncák se seřizuje nějakým držením tlačítka - pohledej. Citovat
Budhas Odesláno 27. listopad 2010 Odesláno 27. listopad 2010 Ale on psal, že tomu musel pomáhat nahoru, tak jsem myslel, že je to skřížený kvůli nalomený kostičce...uvidí, no...buď v tom prdne nadobro, nebo seřídí koncáky, no... Citovat
NotFound Odesláno 27. listopad 2010 Autor Odesláno 27. listopad 2010 Zkusim pohledat, kdyz by v tom ruplo nadobro, tak se to holt bude muset udelat. Nebo, pres zimu okno spolujezdce potrebovat nebudu vubec, tak to doladim az casem.. Budhas: jj, brzda je uplne tvrda, musim davat rucku, nastartovat, az pak to brzdi... Jinak,jeste jednou diky chlapi.. Citovat
Budhas Odesláno 27. listopad 2010 Odesláno 27. listopad 2010 To je jasný...v poslilovači neni podtlak od vývěvy, takže je tvrdej....Jen dej bacha, aby ti to okno nespadlo někde do dveří a pak ti tam bude foukat... Citovat
P607Olda Odesláno 27. listopad 2010 Odesláno 27. listopad 2010 Brzda - asi uteče podtlak, takže hledat netěsnost. Mně to dělá něco podobného od začátku. Když nasednu a není nastartováno, jednou zabrzdím, ale než stihnu nastartovat, už brzda začne prokluzovat (asi během 1 sekundy) a nebrzdí a musím si pomoct ručkou. Citovat
Budhas Odesláno 27. listopad 2010 Odesláno 27. listopad 2010 Tak tak, mám to stejně...s každý časem uteče podtlak. Citovat
NotFound Odesláno 27. listopad 2010 Autor Odesláno 27. listopad 2010 takze tu brzdu resit nebudu a je to ne? :-D S tim oknem, jsem rad, ze jsem ho zavrel a zatim ho nechci davat dolu, protoze nevim, co to udela, zatim to pocka ) Citovat
NotFound Odesláno 27. listopad 2010 Autor Odesláno 27. listopad 2010 koukal jsem na nasteveni toho koncaku, obavam se, ze u me to nepujde, protoze me to okno od ty pulky vubec nechtelo nahoru, musel jsem drzet na dverich nahoru a rukou mu pomoct, aby dojelo.... Citovat
NotFound Odesláno 28. listopad 2010 Autor Odesláno 28. listopad 2010 tak dnes se opet projevilo kolisani otacek pri vyrazeni ve vetsi rychlosti...nekolisa to nejak moc, ale je zvlastni, ze staci trochu zabrzdit a otacky se srovnaji...jakmile prestanu brzdit, opet zacnou houpat....po zarazani a ujeti par km to prestane delat uplne. Zatim se mit o nestalo ani kdyz rano nastartuju za studena, ani kdyz stojim ve meste na svetlech..jen kdyz je auto rozjete. Zitra zkusim diagnostiku... Citovat
John_Ice Odesláno 29. listopad 2010 Odesláno 29. listopad 2010 vím,že to nasírá a todle nepomůže a chybu nezjistíš,ale nemohu se nezeptat,proč v dnešní době lidi vyřazují rychlosti? Citovat
NotFound Odesláno 29. listopad 2010 Autor Odesláno 29. listopad 2010 vím,že to nasírá a todle nepomůže a chybu nezjistíš,ale nemohu se nezeptat,proč v dnešní době lidi vyřazují rychlosti? zvyk ze starych aut, kde byly jeste karburatory ... byl jsem dneska u chlapka, kterej dela celej zivot Peugeoty a ten mi rekl, ze to ani nema cenu diagnostikovat, protoze to urcite najde nesmysly, pac vyrazovat nemam. Neumim rict presne to, co rekl me, ale zkratka nemam vyrazovat, protoze to auto blbnu, kdy jede v rychlosti a najednou tam spadnou otacky, pritom snimac bere rychlost a nevi, kolik tam ma poustet paliva...pry je to tim. Moje chyba. Delal jsem to ale u TDIcka a otacky nekolisaly, asi to bude tim, ze tohle je HDI.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.