NotFound Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Zdravim vsechny, jsem tu poprve, presedlal jsem z VW do Peugeotu. To jen tak pro uvod Kazdopadne, nejdriv jsem vas chtel pozadat o rady a zkusenosti do zacatku, ale jak jsem to tu procital, tak bych vas chtel pozadat o pravy opak, nic mi nerikejte, nebo si to pujdu hodit :D Prvni registrace: 10/2003 Motor: 2,2 HDI 98KW, manual Km: 181000 - po prvnim majiteli, serviska (vse aut. servis) Vybava: nevim, co by tam nebylo, je to udajne nejlepsi vybava. Paradoxne to bylo to, proc jsem nad nim tolik premyslel. [upravil dne 22/11/10 20:37 NotFound] [upravil dne 25/11/10 16:24 NotFound] [upravil dne 2/12/10 20:04 NotFound] [upravil dne 11/12/10 17:26 NotFound] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Pročti si moje vlákno o mé 607..... Budeš mile překvapen co všechno se může..... No případně budeš-li potřebovat nějaké díly, klidně se na mně obrat.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NotFound Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 Pročti si moje vlákno o mé 607..... Budeš mile překvapen co všechno se může..... No případně budeš-li potřebovat nějaké díly, klidně se na mně obrat.... Jen ty mi sem nechod, treba nosis smulu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Tak vítej! Mám 607 už osmý rok, najeto 384000. Poruchy se občas vyskytnou, ale asi tak stejně často, jako u jiných aut. Typické poruchy - stahovačky oken (lze řešit opravnou sadou), atd. Myslím, že tragédií těchto aut je, pokud si ojetinu koupí někdo, kdo si chce opravy dělat svépomocí, případně na nich šetřit. Tady mám štěstí na dobrý a ne-drahý servis. Snad budeš mít taky takové štěstí tam u Vás. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Ještě napiš, jaký ročník a jakou motorizaci máš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Pročti si moje vlákno o mé 607..... Budeš mile překvapen co všechno se může..... No případně budeš-li potřebovat nějaké díly, klidně se na mně obrat.... Jen ty mi sem nechod, treba nosis smulu A třeba jo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NotFound Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 Tak vítej! Mám 607 už osmý rok, najeto 384000. Poruchy se občas vyskytnou, ..... případně na nich šetřit. Tady mám štěstí na dobrý a ne-drahý servis. Snad budeš mít taky takové štěstí tam u Vás. Dekuju...je fajn videt, ze existuji spokojeni majitele... Mam ho treti den, ma sve vady na krase, o kterych jsem vedel hned na zacatku a ted je musim postupne resit... Zatim jsem radeji skepticky, aby to pak tolik nebolelo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NotFound Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 Ještě napiš, jaký ročník a jakou motorizaci máš? Napsal jsem to do uvodni zpravy.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NotFound Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 Pročti si moje vlákno o mé 607..... Budeš mile překvapen co všechno se může..... No případně budeš-li potřebovat nějaké díly, klidně se na mně obrat.... Mozna bych te mohl stahnout o nejake info:) .. uz pri koupi jsem byl seznamen s tim, ze leve zrcatko pri odemykani se nekdy otevre, nekdy zustane zavrene, pak je treba znovu zamknout a odemknout. Zatim se mi to stalo jednou... Prusvih? Dal, obrazovka ve stredovem panelu pri zahrati prestane zobrazovat cca prvni dve radky... Prusvih? Prechozi majitel si neni jisty, kdy mu delali rozvody, nestaral se o to, jen to tam vozil a platil faktury. Vypadal solidne, nevim, jak poznat, jestli nelhal, pripadne, v kolik se maji delat. Budu ted delat oleje a filtry a nejradsi bych udelal i ony rozvody. Moc dekuju za odpovedi, ale pevne doufam, ze te nebudu potrebovat nejak casto )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Zrcátko neřešit, je drahý, jedině z vrakáče... Obrazovku neřešit, je strašně drahá i z vrakáče, klasickej problém... rozvody bych preventivně uděla být tebou když nevíš kdy byli dělané... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NotFound Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 Zrcátko neřešit, je drahý, jedině z vrakáče... Obrazovku neřešit, je strašně drahá i z vrakáče, klasickej problém... rozvody bych preventivně uděla být tebou když nevíš kdy byli dělané... Takze to znamena, ze to zrcatko odchazi? Trochu jsem doufal, jestli tam neni nekde nejakej bordel, jestli to nestaci nejak vycistit...necham to nastavit na pevno a bude klid, od toho...diky za odpovedi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Možná že jo, já sklápěcí nemám... Ale vím že poměrně často odcházejí ty motorečky v tom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 No ja som zas nepocul ze by nejako odchadzali tie motorceky. Ja zrkadla vzdy pred zimou vystriekam WDckom vsade kde sa dostanem a zatial mam pokoj. Co sa tyka dyspleja tak ak je klasicky LCD a nie farebny tak to len poriesit vymenou za novy. Ale novy nie z vrakacu lebo sa ti moze stat ze pri zohriati bude tmavnut. Ak je farebny dysplej tak potom jedine vrakac. Celkove auto je v pohode a pokial nic nesvieti a nehlasi tak sa radsej toho ani nechytat. Problem moze byt s |Fapom ak sa jazdia kratke trate a hlavne mesto. Treba sa snazit jazdit viacej mimo mesta. A ostatne ako pisal Olda. Hodne zalezi ako sa o auto staral predchadzajuci majitel. Vyzera ze sa staral ked to bolo servisovane v autorizaku, ale zas ako vravis ze nevie co sa menilo , ze len platil tak aby to aj tak nedopadlo. Nevymenim, ale nauctujem. Rozvody a vymenu naplni a filtrov by som dal urobit co najskor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NotFound Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 No ja som zas nepocul ze by nejako odchadzali tie motorceky. Ja zrkadla vzdy pred zimou vystriekam WDckom vsade kde sa dostanem a zatial mam pokoj.Rozvody a vymenu naplni a filtrov by som dal urobit co najskor. Diky Je tam ta obyc obrazovka, sice velka, ale neni barevna, ukazuje stanici, prijmac, spotrebu, teplotu...Muzu bez ni zit, ale sere me to..nemam to rad, kdyz neco nefunguje, jak ma ..nevis nahodou, kolik by tak nahodou mohla stat? S tim zrcatkem me to napadlo taky, tak to i tak udelam, nebo pres diagnostiku to necham odpojit? Jde mi totiz o to, co kdyz jednou se neotevre vubec, muzu ho vyklopit rucne? Olej budu delat zitra, palubak hlasi, ze za tisic km je treba a i v servisce to je. Na posledni fakture je videt, ze kupoval novou baterku, a delal diagnostiku. Datum myslim 28. zari a je tam uvedeno, ze na tachometru je 178tis km. Trosku vsazim na to, ze by snad nebyli takovy joudove, aby mu ty rozvody neudelali. Zitra tam ale budu volat, jestli mi to dostatecne nepodlozi v kolika jestli, tak je v patek udelam taky... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NotFound Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 nějaká ta fotečka aby jsme tě my z ČB poznali, bude ? zatim jsem se k tomu vubec nedostal...za tmy odjizdim do prace a za tmy se vracim ...ale je to, aspon podle technicaku, broznova metaliza ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest servisman Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 tak takovou jsem zatím nepotkal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NotFound Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 tak takovou jsem zatím nepotkal Ja taky ne, a kdyz, tak jsem se rovnou zamiloval, az po usi ...doufam, ze talhe laska taky nebude slepa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Každá láska je slepá... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NotFound Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 puvodne jsem totiz shanel uplne neco jinyho ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NotFound Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 Každá láska je slepá... vid? Kazda laska te neco stoji a prachy v tom lepsim pripade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts