Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Má smysl dávat auto k nabídce nebo to hodit rovnou do šrotu?

Má smysl dávat auto k nabídce nebo to hodit rovnou do šrotu?  

1. 1. Má smysl dávat auto k nabídce nebo to hodit rovnou do šrotu?

• Ano
      19
    • Ne
      5

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
No mladej by ušetřil a ještě by z tebe vytáhnul telefonní číslo:D:D

Že bych ho vzal pro manželku, kurnik to by sousedi pukli kdyby jsme měli tři auta na parkovišti:D:D

[upravil dne 18/11/10 18:28 Radek Hurvajz]

:D:D:D:D:D:super

Odesláno

Benžík: Tohle auto se neprodává, je k dispozici za odvoz, pouze trvám na přepsání, aby mi pak do schránky nepřišel dopis, že jsme někde udělali nějaký průšvih :-) Navíc dneska chtít za auto peníze, když se platí ta slavná EKO daň, tak se ho nikdy \"nezbavíme\" :-)

Odesláno

:xvul Na inzeráty musíš mít druhý telefoní číslo nebo nějakej telefon s funkcí blacklistu a pak je to snadný

na symbianu třeba blackballer - ten používám já, umí odfiltrovat i SMS, pár votravů už mám zaznamenanejch :D

aplikace se dá koupit za cca 12$ a platit paypalem

Odesláno

Tak to je najednou prispevku.Od te doby co se vystavil prispevek to sleduji a ono to kurna bude na nekolk stranek.

Jsem zvedavy jak to nakonec bude.

Hele------udelej aukci.At je legrace.:D:D:D

Odesláno

Dneska chtějí všichni auta s klimatizací, airbagama atd., prostě nemá cenu za to něco chtít, když to tyhle vymoženosti nemá. Na druhou stranu já i když to teď mám v 307, tak klimošku nepoužívám, max na sklo.. a Golfíček mi vždycky hřál skoro hned..

Odesláno
Tak to je najednou prispevku.Od te doby co se vystavil prispevek to sleduji a ono to kurna bude na nekolk stranek.

Jsem zvedavy jak to nakonec bude.

Hele------udelej aukci.At je legrace.:D:D:D

:-) jako že by někdo přihodil korunu, atd ;-))) Já mám jiné vysoké požadavky - aby to nešlo na díly. Bylo by mi blbý si za to vzít byť korunu, stejně ten člověk většinou pro jistotu mění rozvody (zcela upřímně nevím, kdy na tomto Golfu byly měněné a jestli se vůbec mění :D), tak si s tím vyhraje i bez toho :). Hlavně aby to měl někdo, kdo z toho neudělá autíčko z autodromu..

Odesláno

Na pár km denně po městě je skoro jedno s čim jezdíš. A chodí ke kamarádce na pastvinu ke koním, tak je mi jasný jak to auto bude za chvíli vypadat :blicismajlik, ten golf by to mohl celkem zvládat, byli odolný :D.

Odesláno

Benžík: S tím souhlasím. Já s tím teda jezdila i po dálnici.. ale třeba příjezd na chatu je takovej tankodrom a to si to Golfík svištěl :-D. Největší výkon je ale z minulé zimy, kdy v tý největší vánici jsme jeli v pěti lidech na hory.. všem to klouzalo jak prase a my si to svištěli na univerzálkách naprosto v klidu,vevnitř dvoje lyže a tři běžky, protože jsem zjistla, že jsem ztratila zahrádku, tak se to nacpalo dovnitř :-D. No a když kamarád s Fábkou nemohl nastartovat a mě to škrtlo napoprvé, tak jsme šli do kolen úplně ;-)). Jako ty starý Golfíci měli něco do sebe.. :)

Odesláno

Dej ho na Aukro od korunky a uvidíš, kam až se vyšplhá:mrk

A do podmínek prodeje si dej, že majitel si auto musí přihlásit na sebe. A na DI s ním pak můžeš i jít, abys měla jistotu. Co bude s autem dál, je stejně vždycky na majiteli (i když ti svatosvatě slíbí, že s tim bude jezdit, po tejdnu ho třeba rozebere)...

Odesláno
Dej ho na Aukro od korunky a uvidíš, kam až se vyšplhá:mrk

A do podmínek prodeje si dej, že majitel si auto musí přihlásit na sebe. A na DI s ním pak můžeš i jít, abys měla jistotu. Co bude s autem dál, je stejně vždycky na majiteli (i když ti svatosvatě slíbí, že s tim bude jezdit, po tejdnu ho třeba rozebere)...

OK tedy, zkusím to. :)

Jen si udělat profil..

[upravil dne 18/11/10 21:56 CelticGirl]

Odesláno

koblih69: jojo, veteránské kluby, to je utopie :D Sám mám doma pár poválečných Jaw čekajících snad už na toto jaro ;) (jen na jednu budu potřebovat zelenou RZ)

CelticGirl: težko říct, pokud pro něj nemáš využití a fakt ho nechceš uložit na 10-20 let do stodoly a pak se jen \"kochat\", raději to prodat hned...

Ale s VW klubem jsem se pobavil stejně jak s Radkovou manželkou a sousedy :D:D:D Radku - taky klepete kladivem do linky a sousedi zuří, že u Hurvajzů mají zase řízky??? :o:o:o :D:D:D

Odesláno

Tak Golfík udanej.. Bude sloužit opět slečně, nějaký kluk ho chtěl pro ní ;-). Jednání super, velice slušnej. Pro Golfíka si přijel až z Ústí (125 km) a večer už byl Golfík v novém domově..

Jinak už si asi nikdy nevytvořím k autům vztah, těžko se mi ho opouštělo :(

Odesláno

To je vždycky nejhorší... Já když prodával minulou 106, tak ač sem k ní neměl zdaleka takovej vztah jako k nynější, taky sem slzu uronil..

Tak hlavní je, že se dostal do dobrých rukou (snad) a poslouží :)

Odesláno

kujon106: my to auto měli celej můj život, plus já pak tři roky.. doufám, že k současnému si takový vztah nevypěstuju :-D. Na druhou stranu pokud by mi autí vydrželo dvacet let bez nákladů jako Golf, bylo by to super.. ovšem to se nestane, protože když to trošku přeženu (vlastně ani nemusím přehánět), tak už teď mám investice vyšší, než měl Golf za celou dobu užívání (de facto investice pouze do baterek, svíček, výměna oleje). Tak snad si to už pežotek vybral.. někde jsem četla, že člověk by neměl dávat autům jména a je to pravda.. pak už je to auto s duší :-D. Navíc mýho \"Meďoura\" :-D znali pod jeho jménem všichni :-DD

No nic, anketu již nepotřebuji, děkuji všem za projevení názoru a asi to tady můžeme zamknout - lock - nout:-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...