Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nákup v USA, Číně atd. přes Ebay, DX atd. - pozor na chystanou změnu daně

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím ,je někdo ochotný todle hned koupit-http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-HOT-Walkie-Talkie-BAOFENG-UV-5R-Dual-Band-CB-Radio-Transceiver-136-174Mhz-400-520Mhz/1740506959.html

za nákou provizi.

Moc to spěchá.Platím hotově!!!

Dík-případně SZ

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Obecně aliexpress.com, ale na sportovní věci bych to moc neviděl, hlavně bývá blbá doprava.

Ještě můžeš zkusit dhgate.com. Spolehlivost nečekej nikde, oboje jsou to portály prodejců, a číňan zpravidla nějak funguje jen tehdy, když mu hrozí, že bude muset vracet prachy...

Odesláno

Na aliexpress.com jsem kupoval mobil, jsem zíral jak skvěle funguje DHL, odpoledne v 16.00 odesláno z HongKongu a druhej den rano v 10 hodín jsem měl mobil doma,zvyklej na Česku poštu jsem byl tak trochu ve velkém šoku :D :D :D

Odesláno

Já budu z Číny objednávat Android telefon za pár korun, na blbnutí související s bakalářkou (programování, flash, úpravy systému), abych si nezničil můj. Jsem na DHL zvědavý (a taky na clo a DPH, kolik to celkem bude).

Odesláno
Já budu z Číny objednávat Android telefon za pár korun, na blbnutí související s bakalářkou (programování, flash, úpravy systému), abych si nezničil můj. Jsem na DHL zvědavý (a taky na clo a DPH, kolik to celkem bude).

No některé ty čínské mobily jsou co se tyče poměru cena/výkon bezkonkurenční oproti těm co se prodávají tady, já jsem spokojeny a pořad nadšeny :D

Odesláno

Osobně vše už jen na ali... a pokud tam něco nenajdu tak na ebay...ale to se poslední dobou už nestává vůbec...

groovred : jinak DHL a čína je supr taky mám podobnou zkušenost objednáno třeba v patek a v úterý mě tahal řidič z postele :D

Odesláno

ja musim rict, ze vicemene vse najdu levneji na ebayi nez na ali... samozrejme jsou i vyjimky, ale posledni dobou, co jsem shanel, tak vzdy levneji na ebay....

• O 3 týdny později...
Odesláno

Já kvůli tomu krámu procházím eBay i Aliexpress, a prozatím jsou lepší ceny (o cca $5-10) na Ali. Jen výběrem prodejce si ještě nejsem jistý, ale předpokládám, že kladné hodnocení okolo 97% bude OK.

Odesláno

Jak mě poučil oddie, tak na AE nic neriskuješ, protože peníze pošleš AE a teprve až potvrdíš dodání, tak AE zaplatí prodejci. Jednou se mi stalo, že mi AE automaticky vrátil peníze, protože prodejce nebyl schopný během krátké doby napsat číslo balíku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...