Kosta777 Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 ahoj. koupil jsem si novou vodu do ostřikovačů do -60 stupnu. naredil 1:1a udelal z toho do -20 stupnu(podle popisu) starou kapalinu jsem vystříkal(ano držel jsem dlouho ostřikování v kuse) nalil asi 2,5L nové nařeďěné vody. znovu spustil ostřikovače aby se nová kapalina dostala do celého rozvodu. voda začala stříkat vše v pořádku... asi po týdnu jsem zkusil znovu ostřikovače a ejhle.. nic se neděje. vubec neni slyšet zvuk čerpadýlka.. pojistky jsou dobré... co mohlo odejít? zamrznout to nemohlo(taková zima jetě nebyla... kde najdu to čerpadýlko? Dík Citovat
Ferry Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 tim dlouhym ostrikovanim v kuse jsi spalil moturek je primo na nadrzce v pravem podbehu taky se do nej mohl dostat bordel a kousnul se nebo vyhnila vrtulka Citovat
švícko87 Odesláno 13. listopad 2010 Odesláno 13. listopad 2010 ten motůrek jde opravit.Taky mi nejdanou přestal \"bzučet\". Je to na sebe fest nalisovaný,ale dá se. Rozeber,vyčisti a bude zase makat. Citovat
Hafity Odesláno 13. listopad 2010 Odesláno 13. listopad 2010 Jeden typ rozebrat nejde, a ten druhý opravdu rozebrat a vyčistit jde. Návod byl někde na Renault fóru.... Citovat
Kosta777 Odesláno 14. listopad 2010 Autor Odesláno 14. listopad 2010 divim se ale že by shořel motůrek, když to fungovalo po výměně kapaliny a druhej den už ne... Citovat
Rick-MX Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Jojo, u ropáčka sem ten motůrek čistil...ty ozubený kolečka byli v pěkným bordelu...vycistil sem ho a valí jako novej Citovat
killer Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 Už asi měsíc mě blbnou ostřikovače tak, že voda sotva dostříkne na spodní hranu okna.Dneska jsem tedy vyndal motorek abych ho zkusil vyčistit ale nějak jsem nepřišel na to jak ho rozdělat. Neporadil by tedy někdo jak ho rozdělat popřípadě čím by to ještě mohlo být? Citovat
kujon106 Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 Nemáš ucpaný, nebo zarezlý trysky na kapotě? Citovat
killer Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 To asi ne hadičky jsem zkoušel.Nalil jsem do nich vodu a fouknul normálně to stříklo až do půl okna. Citovat
OK406 Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 Čím to, že motůrek u 106 jen ,,bzučí\", ale nestříká vodu, i když jsem odpojil u motůrku hadičku? Dá se vyndat a vyčistit?? Jak je namontovaný na nádržku?? Jinak stříkal krásně a najednou přestal. Citovat
godzila.01 Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 OK406 : Mně to dělalo na 406ce to samý, motůrek \"bzučel\" a nic se nedělo.... Když jsem ho vyndal zjistil jsem že je porušený to tělo motůrku a přisává to vzduch... výměna za jiný (cca 300kč) to vyřešila a byl klid ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.