Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj. koupil jsem si novou vodu do ostřikovačů do -60 stupnu. naredil 1:1a udelal z toho do -20 stupnu(podle popisu)

starou kapalinu jsem vystříkal(ano držel jsem dlouho ostřikování v kuse)

nalil asi 2,5L nové nařeďěné vody. znovu spustil ostřikovače aby se nová kapalina dostala do celého rozvodu. voda začala stříkat vše v pořádku...

asi po týdnu jsem zkusil znovu ostřikovače a ejhle.. nic se neděje.

vubec neni slyšet zvuk čerpadýlka..

pojistky jsou dobré...

co mohlo odejít? zamrznout to nemohlo(taková zima jetě nebyla...

kde najdu to čerpadýlko?

Dík

Odesláno

tim dlouhym ostrikovanim v kuse jsi spalil moturek :) je primo na nadrzce v pravem podbehu

taky se do nej mohl dostat bordel a kousnul se nebo vyhnila vrtulka

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Už asi měsíc mě blbnou ostřikovače tak, že voda sotva dostříkne na spodní hranu okna.Dneska jsem tedy vyndal motorek abych ho zkusil vyčistit ale nějak jsem nepřišel na to jak ho rozdělat. Neporadil by tedy někdo jak ho rozdělat popřípadě čím by to ještě mohlo být?

post-7911-14109615675505_thumb.jpg

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Čím to, že motůrek u 106 jen ,,bzučí\", ale nestříká vodu, i když jsem odpojil u motůrku hadičku? Dá se vyndat a vyčistit?? Jak je namontovaný na nádržku?? Jinak stříkal krásně a najednou přestal.:(

Odesláno

OK406 : Mně to dělalo na 406ce to samý, motůrek \"bzučel\" a nic se nedělo.... Když jsem ho vyndal zjistil jsem že je porušený to tělo motůrku a přisává to vzduch... výměna za jiný (cca 300kč) to vyřešila a byl klid ... :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...