Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

On to asi byl ten klíč co jsem měl při té testovací jizdě, ale asi tam byla trochu tma, protože se mě ten klíč moc zrovna nelíbil a ani jako vystřelovací mě nepřišel, ale asi to byl on, možná jsem byl i trochu ovlivněn tím, že jsem před časem měl v ruce kíč od nové oktávky, a tam je ten klíč ještě ozdoben chromovým rámečkem a vypadá trochu luxusněji :) ale tady ten je taky OK.

Odesláno

Tak mám potvrzené od pana Benzla z Autohitu, že budíky GTička svítí večer bílou barvou a ne namodralou jak jsem si myslel. No škoda, ale vlastně se tomu moc nedivím, protože jsem si říkal, že kdyby tam byla opravdu namodralá barva (jak to ukazují na stránkách Peugeotu ve Francii), tak by se o tom asi psalo jako o jednom z mála rozdílu mezi GTi a klasickou 308čkou.

Odesláno

Tak je to tady. V pondělí si jdu prohlédnout moje GTi. Počítal jsem, že auto příjede až po zimě, ale co už nadělám :)

Jsou nějaké věci na které by si měl dávat člověk pozor při přebírání nového auta? (nikdy jsem úlně nové auto nekupoval)

Odesláno

Fuj Tano si hnusnej a nenávidím tě za to, jak ti závidím. :)

Hned fotky, fotky, fotky. fotky, fotky.

Na co si dát pozor? To je jasný:

1) abys měl čistý límeček

2) aby ti nekoukala košile z kalhot

3) abys neměl špinavé boty nebo ruce

4) aby ti nesmrdělo z úst

5) abys měl řidičák u sebe

6) abys udělal hafo fotek

Ale hlavně ... aby sis to pořádně užil a vychutnal.

Odesláno

Matti děkuji za kvalitní rady :)

Ta zpráva o tom, že je auto na cestě přišla tak rychle, že jsem se ještě nestačil ani těšit, ale to asi ještě příjde :)

Odesláno

Tak auto má zpoždění. Údajně už je snad auto vyrobené, ale dovoz se někde zadrhl. Prodávající mi ale už před asi 2mi týdny řekla, že strašně narada říká nějaké přesné datum dodání, protože se to prý často mění. Takže moc překvapený nejsem a navíc mě to až tak nevadí, já chtěl mít auto až po zimě, takže zatím jsem v pohodě. Další termín ještě nevím, prý až budou vědět něco dalšího, tak se mi ozvou.

Možná Modzilo jako prodejce by mohl tuto situaci vysvětlit, jestli to je normální stav, takové posunování termínu?

Odesláno

páni, verte alebo nie, predajca nemá ani šajnu, kedy mu príde objednané auto. Niekedy príde expresne rýchlo, že to spôsobí nečakané problémy aj zákazníkovi aj predajcovi, inokedy zase meškajú autá z nevysvetliteľných dôvodov.

Takže žiaden strach, auto len pravdepodobne čaká na ďalší plný kamión určený do ČR, nebudú predsa posielať jedno auto do ČR na kamióne, ktorý mieri do Poľska...

Celá logistika je pre mňa aj po 5 rokoch v tejto práci záhadou, a už sa ani nezaoberám otázkou prečo mi príde Partner z Madridu skôr ako 207-čka z 5 km vzdialenej trnavskej fabriky, keď sú vyrobené v rovnaký deň... Odporúčam nehľadať odpoveď = mission impossible...

Odesláno

:D S tím Partnerem a 207kou jsi mě pobavil.

Jinak dík za odpověd. Tak nějak podobně jsem dostal vysvětlení i od mého prodejce (prodejkyně).

Odesláno

Tak GTičko už je v Ostravě. Poprosil jsem paní prodávající, jestli by mi natočila na video až auto přijede, jak sjíždí z kamiónu (jsem myslel, že přijede kamión :) ) a aby mi to video potom poslala. Já jsem auto živě zatím neviděl, jdu se na něj podívat zítra. Dnes jsem si nechal přehrát to video do formátu, aby se dalo nahrát na Youtube, takže tady vám posílám nesestříhanou asi 3 minutovou verzi videa.

Odesláno

GTičko jsem si včera na rychlo prohlédl, uvnitř bylo zabalené v igelitu, tak jsem si prohlédl to co šlo vidět, jestli není někde poškrábané atd. Fotky jsem žádné nedělal, to si nechám, až bude vše vypadat tak jak má. Auto si přeberu zrejmě, ve středu, nebo čtvrtek, podle toho, kdy dojdou peníze na Peugeot účet. Co mě ale nejvíce překvapuje je, že mě auto nechává zcela klidným, to moc nechápu. Vysvětluji si to tím, že za poslední 4 měsíce hledám na netu všemožné informace a mám 308ku každý den na očích. Přece jenom to pak asi bude jiný pocit, než když se vám auto zalíbí na první pohled někde, kde si ho můžete koupit hned v ten den. Počítám, že se to změní po usednutí za volant a odzkoušení toho tolik opěvovaného Peugeot Sound Systemu z výfukového potrubí. No uvidíme :)

Odesláno

Na zahraničním fóru jsem našel první fotky nové 308GTi. Možná jsem to měl hodit do kategorie \"nová 308ka\" ,ale zase když je to to GTičko ..... :)

GTi hledejte na tom fóru od včerejšího data t.j. 1.3.2011

http://www.forum-peugeot.com/Forum/forum-peugeot/Peugeot-308/Nouveautes-2/topic-officiel-peugeot-sujet_2470_35.htm

Kromě klasického faceliftu (předek auta), vidím rozdíl mezi starým a novým GTi v černých kolech a trošku jiných sedadlech (červeně obšitá níť a nápis GTi) možná toho bude víc, to se dozvíme časem.

Já si jdu pro své nové \"staré\" GTi zítra :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...