Tano1 Odesláno 20. listopad 2010 Autor Odesláno 20. listopad 2010 No hlavně, ať nepadají velké kroupy Citovat
Tano1 Odesláno 22. listopad 2010 Autor Odesláno 22. listopad 2010 Pánové budete mít radost, mám další otázku To \"kolečko\" vedle ruční brzdy (blíž k nám) to je ovládač čeho? Pochopil jsem , že ten čtvercový ovladač vedle ruční brzdy je na to střešní okno, ale to kolečko, to nevím na co je. Že by nějaký ovládač k navigaci? Ale ten bude spíš tom přístrojovém sloupku. Teď mě ještě napadlo, že by to mohl být ovládač proudění vzduchu k zadním cestujícím http://photo.forum-peugeot.com/evenements/picture.php?/5562/category/101 Citovat
olda Odesláno 23. listopad 2010 Odesláno 23. listopad 2010 je to ovladač na navigaci,vzduch se reguluje vzadu nad popelníkem. Citovat
Modzillo Odesláno 23. listopad 2010 Odesláno 23. listopad 2010 ...na fotkách je najvyššia rada navigácie NAV COM 3D vrátane 30 GB harddisku. Táto navigácia má iné ovládanie ako klasická WIP NAV a teda štandardné možnosti nastavenia v MENU sa ovládajú cez tento ovládač pri ručnej brzde. Len medzi nami - ani po týždni jazdenia so služobnou 3008 som si na to nezvykol. Avšak, musím pochváliť grafiku - v Tatrách naozaj vykresľuje terén v 3D zobrazení - už klasicky chýba čeština/slovenčina... Čo ma však privádza do zúrivosti neustále, je grafika pri spustení parkovacieho asistenta. Na displeji sa totiž zobrazí mne neznámy model typu sedan, pričom vy sedíte v 207/308/3008/5008/RCZ atď. Možno som až moc detailista, no v dnešnej počítačovej dobe by som očakával, že sa francúzski programátori s tým viac pohrajú... Citovat
matii Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 Nenajdete to někdo v normálním formátu? Citovat
Tano1 Odesláno 24. listopad 2010 Autor Odesláno 24. listopad 2010 Taky jsem včera na to video narazil, bohužel anglicky umím jen trošku. Je to jeden z mála video testů GTička co jsem viděl. Když se na to video podívá člověk co umí dobře anglicky, jak tam v tom testu to GTičko dopadlo? Oficiálních info o tomto voze je na netu celkem dost, mě by spíš zajímaly názory uživatelů, kteří se už s autem seznámili osobně, a těch zatím moc není Takže zatím je každý test vzácnost Jo, jinak děkuji za info, ohledně toho ovladače navigace. Citovat
Tano1 Odesláno 27. listopad 2010 Autor Odesláno 27. listopad 2010 Našel jsem jedno fórum, kde si majitelé 308 GTi-ček stěžují na nějaký nepříjemný zvuk v autě. Což mě moc nepotěšilo Stránku jsem si přeložil v Googlu, překlad není 100 procentní, ale smysl se pochopit dá. Nedovedu si představit, jak by se s nějakou podobnou chybou trápili mechanici u nás, když ve Francii domovině Peugeotu s tím mají problémy. http://www.forum-peugeot.com/Forum/forum-peugeot/Peugeot-308/Questions-techniques-2/bruit-claquements-train-sujet_2917_1.htm [upravil dne 27/11/10 17:01 Tano1] Citovat
matii Odesláno 27. listopad 2010 Odesláno 27. listopad 2010 Celý život se škodovkou mě naučil jednomu. Ve voze Škoda se vzhledem k ročnímu období, teplotě, vlhkosti, slunečnímu svitu, rozložení hmotnosti osádky, politické situaci, otáčení zeměkoule, pohybu komet a dalšímu milionu příčin ozývají z různých částí auta různé zvuky od vrzání, pískání, drnčení až po drhnutí a škrábání. Vůbec se tím nevzrušuj, ono to za chvíli zase přestane a na funkci to nemá pražádný vliv. Podle mne jsou žabožrouti moc zhejčkaný . Citovat
Tano1 Odesláno 27. listopad 2010 Autor Odesláno 27. listopad 2010 No tak to pardon, ale když už koupím auto za půl mega, tak tam rozhodně nechci slyšet nějaké prapodivné zvuky. Teď mám 10 let starou Mazdu a tam nevrže a neskřípe a nedělá divné zvuky nic (jen to bohužel dost reziví a proto chci nové auto). Musím říci, že mě to zase od koupě GTi pořádně odradilo, ale když jsem se teď díval na fotky interiéru, tak musím uznat, že hezčí interiér se hledá ve své třídě vážně těžce. Mám to pořád jak na houpačce, jednou chci GTi a nic jiného a druhý den o něm už nechci ani slyšet, abych se za pár dní k němu zase vrátil. No naštěstí mám na rozhodování ještě měsíc. Citovat
olda Odesláno 27. listopad 2010 Odesláno 27. listopad 2010 To rozhodování je těžký,to znám.Nakonec padlo rozhodnutí na308 a jsem rád.Mám najeto přes 60 000 a žádný zvuky nejsou slyšitelný,když zavřu okna,tak už vůbec. Citovat
matii Odesláno 28. listopad 2010 Odesláno 28. listopad 2010 :D:D Já to myslel jako fór .. Nevím, co jim tam drnčí, ale samozřejmě, že nové auto nic takového dělat nesmí. Nakonec zjistí, že jim drnčí klíče v přihrádce .. Přesně tak, nemám najeto tolik, ale 308 je auto velice dobře odhlučněné a co se týká interiéru, žádné zvuky krom mé ženy se neozývají. P.S. (si řikám, že bych jí dal taky někdy nejradši odhlučnit :D:D) ... jestli na to přijde tak mě zabije ... [upravil dne 28/11/10 10:21 matii] Citovat
buga Odesláno 28. listopad 2010 Odesláno 28. listopad 2010 :D:D Já to myslel jako fór .. Nevím, co jim tam drnčí, ale samozřejmě, že nové auto nic takového dělat nesmí. Nakonec zjistí, že jim drnčí klíče v přihrádce .. Přesně tak, nemám najeto tolik, ale 308 je auto velice dobře odhlučněné a co se týká interiéru, žádné zvuky krom mé ženy se neozývají. P.S. (si řikám, že bych jí dal taky někdy nejradši odhlučnit :D:D) ... jestli na to přijde tak mě zabije ... [upravil dne 28/11/10 10:21 matii] len aby ti zena necitala forum :D:D:D Citovat
olda Odesláno 28. listopad 2010 Odesláno 28. listopad 2010 Jestli tohle odhlučnění někdo vymyslí,tak by měl mít nárok na Nobelovku. Citovat
Tano1 Odesláno 10. prosinec 2010 Autor Odesláno 10. prosinec 2010 Kdyby chtěl někdo prospekt 308 GTi, tak je tady ve formátu pdf. Je v nemčině, francouzštině a italštině. Ale nic extra, co už by člověk někde neviděl tam není. http://www.peugeot.ch/media/deliacms/media//62/6238-83298b.pdf Ještě jsem se chtěl zeptat, jak probíhá koupě nového auta? Zatím jsem nikdy nové auto nekupoval. Nejdříve se zaplatí asi nějaká záloha a kdy se doplácí ten zbytek? Hned při předání auta, nebo někdy později, po nějaké zkušební době? Citovat
matii Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 Tak jsem si přečetl recenzi (spíše odstaveček) na P308GTi ve Světě motorů č.50 a docela ho tam zdrbali. Ne že by měl špatný motor, nebo jízdní vlastnosti, ale že vypadá málo drsně. Křidélko to prý nezachrání. Jediné co tam vyzdvihují je zvuk z rezonátoru, prý je luxusní. Kdo prý má rád sportovní auta ať jde raději do Focusu ST nebo Renaultu. Já chápu 308GTi spíše jako prémiovou nejsilnější motorizaci modelu spíše než \"HotHatch\" a srovnávat ho s Focusem, který je o půl mega dražší je dost nefér. Citovat
Tano1 Odesláno 17. prosinec 2010 Autor Odesláno 17. prosinec 2010 Fujtajbl to jsem se lekl, pokud ho zdrbali pouze za málo agresivní vzhled, tak to je v pohodě, já už se lekl, že po technické stránce je špatný. Docela jsi mě šokl, protože dnes jsem si otestoval nějakou slabší 308ku (když už se GTi nikde otestovat nedá) a zatím mi tam víceméně všechno sedělo (myslím posaz za volantem, výhled z vozu, ovládací páčky atd.), tak to jsem rád, že jsi psal pouze o vzhledu. Jestli se někde nedočtu něco extra špatného na to GTi, tak do konce roku ho objednám, možná i už příští týden, no uvidíme. [upravil dne 17/12/10 15:17 Tano1] Citovat
olda Odesláno 17. prosinec 2010 Odesláno 17. prosinec 2010 Ve světě motorů jsou nejlepší Fobie a jiný paskvily od Škodovky a hitlerovo koncernu,kdyby byl Peugeot nejlepší auto na světě bez chybičky,tak v tomhle uplacenym plátku má smůlu:bacha Citovat
Tano1 Odesláno 17. prosinec 2010 Autor Odesláno 17. prosinec 2010 Tak jsem si ten Svět motorů koupil a zas tak špatně o něm nepsali. Bohužel potvrdili mi, že je problém s tupými rázi při přejezdech příčných nerovností a to jsem se dočetl i na zahraničních serverech, kde si na to stěžují majitelé GTiček, kterým se ozývají od přední nápravy škaredé zvuky. V tom Světu motoru to zajímavě popsali : ......nám tolik sympatický agregát se také dodává coby nejsilnější motorizace do sportovního kupé RCZ, kde parádně spolupracuje s upraveným podvozkem původem z rodinného hatchbacku 308. Jenže ouha v samotném dárci orgánu to nějak není ono. Prostě jsme někdy měli pocit, že motor je rychlejší než podvozek. Nejhorší byly tupé rázy při přejezdu příčných nerovností. V zatáčkách sice auto drží a příliš se nenaklání, ale pak příjde kanál a tomu se raději velkým obloukem vyhněte. .......... Takže toto je zatím ta největší záležitost, která by mě od koupě odradila. Někde jsem zase četl, že podvozek je dobrým kompromisem mezi sportovním a komfortním, ale to už nevím, jestli to nebylo v prospektu Peugeotu Citovat
Tano1 Odesláno 20. prosinec 2010 Autor Odesláno 20. prosinec 2010 Jeden člověk (no tom zahraničním serveru) napsal, že divné zvuky od předních kol má opravené, tak budu věřit, že je to řešitelná záležitost. Vypadá to, že ve středu budu GTi objednávat. Pokud mi to chce někdo rozmluvit, nechť se vyjádří teď a nebo ať pomlčí na vždy a nestresuje mě pak po podepsání objednávky a zaplacení zálohy. Děkuji Citovat
Mirec-308 Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 Jeden člověk (no tom zahraničním serveru) napsal, že divné zvuky od předních kol má opravené, tak budu věřit, že je to řešitelná záležitost. Vypadá to, že ve středu budu GTi objednávat. Pokud mi to chce někdo rozmluvit, nechť se vyjádří teď a nebo ať pomlčí na vždy a nestresuje mě pak po podepsání objednávky a zaplacení zálohy. Děkuji Ahoj,môzes prosim ta hodit link ako odstranil tie divne zvuky z prednej napravy? Vdaka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.