Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau potřebuju nutně pomoc sestra má peugeota 807 2,0 hdi r.v. 2005 včera normálně přijela domů ráno skočila do auta chtěla nastartova a na PP jí to napsalo porucha imobilizeru.

Auto jsem napíchl na PP2000 jako trvalá závada je NEKOMUNIKACE BSI S ŘÍDÍCÍ JEDNOTKOU MOTORU a v dia se ta řídící jednotka ani nedá rozkliknout (je šedivá) z toho jsem usoudil že umřel počítač (jenom to nééé). dík za jakou koliv radu

a ještě dotaz chtěl jsem zkusit znova nahrát klíče ale PP2000 chce ten čtyř místnej kod a ten nemam kde ho zjistim dík:( :(:(:(:(

Odesláno

Zkontroluj pojistky, vypadá to, podle toho co píšeš, že není napájena ŘJ motoru. Kód získáš jedině v peugeotu. Pokud je to dovezeno, tak většinou za poplatek.

• O 1 rok později...
Odesláno

Takže problém vyřešen, odešel asi čip imobilizéru v klíči. S 2. klíčem auto normálně nastartuju. Diagnostika žádnou závadu týkající se imobilizéru nenapsala. Nevíte, jak klíč opravit? Mám takový dojem, že je imobilizér na plošném spoji dálkového ovladače, není to jako u jiných aut, kde je samostatný čip. nebo jsem ho alespoň nenašel.

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Ahoj, taky mám problém s 2. klíčem, kde odešel imobil. čip. (dálkáč funguje). Byl jsem s tim v Peugeot servisu, a prý nelze čip \"načíst\". Oprava = nový klíč, ten by vyšel na 2,6k. Nemáte někdo nějakej tip, jak to opravit levněji? Napadlo mě sehnat starší vnitřnosti klíče a nechat pak aktivovat. Otázka je, zda by to šlo a za kolik.

Taky by se mohl najít nějaký kutil, co by to uměl opravit (myslim, že spíš než čip odchází jen ta cívka, co získává bezdrátově napájení čipu, když je klíč v zapalování, prý se to nenapájí z baterie v klíči).

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Podle mě je to to multi relé pod řídící jednotkou. Mělo by možná stačit prostříknout kontakty Kontaktolem. Jestli se pletu takmě někdo opravte (nebo odpravte :D ).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...