eclipse Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 Čau Chlapci chci se zeptat jaká je vaše spokojenost s pažoutem 306 2.0 HDi jestli sou nějake problemy s přibývajícímy kilometry či ne. Nebo radši doporučujete 1.9D Podle mě je asi živější HDičko aj komfortně to jsou novější auta i ten vnějšek je prostě klásnej,bylo by to moje první auto tak nevim můj otec má 307 SW 2.0HDi a to je krása stim jezdit ,strejc má zas partner teepe 1.6HDi a zatim taky naprostá spokojenost.Předtím jsme měly 1.9Grdt a taky to samý,lepší než nějaky golf či co. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 kup si HDi--je to modernější, výkonnější motor, náhr. dílů je dnes po vrakárnách hafo, včetně motorů...,dnes bych už do holého dýzlu nešel Citovat
Danoš306 Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 jj urcite HDi, my mame experta III s 2,0 HDi a naprosta spokojenost, navic obycejny diesel je oproti HDi normalni traktor Citovat
Guest ivo67 Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 Je sice lepší na spotřebu,je živější a modernější,ale to znamená složitější..těch čídel a snímačů co hlídají jenom start je zbytečně moc..ono je to super když je to funkční,ale když se něco pokazí tak to je celkem mazec.. Citovat
švícko87 Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 Nechci hanit HDI (ano spotřeba,pružnost....ta tam bez pochyby je a má.....),ale \"kadle-kadle-kadle....\" Traktory forever Citovat
Radek 306 Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 u HDi co se dávalo do 306 tolik složitostí neni, turbo obyč, dvouhmota taky neni..může tam zlobit taková ta klasika, čerpadlo, drv, vstřiky, řemenice na klice a jinak bych řek, že suprovej motor na svojí dobu a i dnes má co nabídnout holej traktor už fakt néé Citovat
Guest ivo67 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 nemůžu si pomoct ale jezdím kolem 5litrů.. Citovat
MilanF1 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Já bych jezdil i s holým traktorem ... kdyby mi tolik nehnila 309, tak s ní jezdím pořád a se spotřebou taky do pěti litrů. Nicméně, kdybych si mohl auto vybírat, tak jdu do HDI. Při koupi to chce vědět reálné km (u atmosféry to je jedno) pro případ, že by se něco mohlo pokazit. Při 230tkm se mi odporoučela řemenice na klice. Jinak vstřiky, turbo ... to je originál a blížím se ke čtvrt milionu. Citovat
chotemicak Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Mám 306 break 1.9D 50 kW 3 roky a zatím spokojenost. je to teda líňoučký, ale zase se nemusim bát tam frknout třeba bionaftu za 24Kč. u HDI bych si to netroufnul. Citovat
stenlyky Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 ja odporučam HDI, ja mám a len SPOKOJNOSŤ Citovat
pug306 Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 ja mam TD asi dva roky 160,000km ma za sebou....motor bezi vezvadne a by som povedal ze ma rovnaky vykon ako ked zisjel prvy den z linky....ani o kobilku menej.......nic zasadne som na nom nemenil..... osobne si myslim ze je dost jedno ci kupis TD alebo HDi....ovela dolezitejsi je stav v akom bude.....s atmosferou to mas samozrejme skoro bez problemov.... Citovat
ferrari Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Presne tak, najdôležitejší je stav konkrétneho kusu! Ja som tiež chcel D, TD, alebo HDi; ale po tom, čo som ich niekoľko videl, som kúpil 1,4B vo veľmi zachovalom stave (až na drobné kozmetické vady je auto ako nové). Hej, spotreba je okolo 6l/100, ale ja osobne zas tak veľa nenajazdím...keby som mal v plán eveľa jazdiť, tak si ale nekúpim 306, pretože je to pre mňa malé...teda, ani nie, žeby to malo málo miesta, ale sedačka a pracovisko vodiča je riešené skôr pre menšie postavy (podľa mňa hl. ženy)... [upravil dne 11.11.2010 06:19 ferrari] Citovat
eclipse Odesláno 11. listopad 2010 Autor Odesláno 11. listopad 2010 Benzin bych nechtěl ,je jich na prodej plno ale pro mě je to nesmysl pač sme soukromy zemedelci a mame doma nadrz s naftou tak pro mě je lepsi nafta a i levnejsi ale jinak jsem odpurce benzinvych motoru:blicismajlik:blicismajlik [upravil dne 11/11/10 20:19 eclipse] Citovat
pug306 Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Benzin bych nechtěl ,je jich na prodej plno ale pro mě je to nesmysl pač sme soukromy zemedelci a mame doma nadrz s naftou tak pro mě je lepsi nafta a i levnejsi ale jinak jsem odpurce benzinvych motoru:blicismajlik:blicismajlik [upravil dne 11/11/10 20:19 eclipse] tak ked tam chces davat naftu co sa dava do polnohospodarskych strojov v tom pripade HDi odpada lebo by si to rychlo dal do poriadku.....atmosferak by mal spapat takmer vsetko ale fakt nepoznam nikoho kdo by do toho daval taku naftu.....dobre to robit nebude podla mna urcite..... Citovat
ferrari Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Tak ja som to uvádzal skôr na margo toho, že netreba tvrdo dbať na motorizácii, skôr treba dbať na stav konkrétneho kusa...hej, benzínových je plno, aj dieslových...ale v akom stave... Inak ako píše Pug, na HDi by som v tvojom prípade zabudol...istejšie bude to TD...chce sa to previezť, no ja som sa vozil na dvoch HDI a mňa to teda dosť sklamalo... Citovat
Moby89 Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Na HDi nedám dopustit, mam ho přes tři roky a šlape jak švajcový hodinky. Citovat
ozzy56 Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 citace: tak ked tam chces davat naftu co sa dava do polnohospodarskych strojov v tom pripade HDi odpada lebo by si to rychlo dal do poriadku.....atmosferak by mal spapat takmer vsetko ale fakt nepoznam nikoho kdo by do toho daval taku naftu.....dobre to robit nebude podla mna urcite.....[/rquote] tys viděl na čerpačce stojan ,,nafta do polnohospodárskych strojou\'\' ?? nevím sice, jaké zemědělské stroje-eclipse--má,ale dnešní traktory atd. mají motory srovnatelné s HDi, takže do nich nějaké svinstvo lít nemůžeš..., jinak jsem roky jezdil s HDi na ,,obyčejnou\'\' naftu a žádný problém nebyl, až potom jsem na zdejší doporučení začal přidávat VIF zase do ,,obyčejné\'\' nafty a motor se jen ztišil, nic víc--tankoval jsem po Evropě i doma prémiové nafty a žádný rozdíl nepozoroval, jsou to jen přiblblé kecy, že HDi má jezdit na něco ,,lepšího\'\'. Důležité je (jako u každého dýzlu), měnit filtr nafty radši dříve než je předpis výrobce a na čerpačce uvažovat hlavou [upravil dne 12/11/10 13:48 ozzy56] Citovat
pug306 Odesláno 13. listopad 2010 Odesláno 13. listopad 2010 tys viděl na čerpačce stojan ,,nafta do polnohospodárskych strojou\'\' ?? [upravil dne 12/11/10 13:48 ozzy56] tak to hadam kazdemu dojde ze som nemyslel terajsie traktori s novsimi motormi ale stare zetori a co sa do toho vselico davalo.... a ohladom tej kvality nafty a HDi tak pokial zoberen na \"obycajnej\" benzinke nemalo by sa nic stat ale davat do toho naftu co ti zozenie kamos od niejakeho kamosa co pozna jedneho chlapika....(kazdy to pozna)....za par korun....tak to nieje rozumna volba...ale atmosfere ani TDcku to vadit nevude.... a osobne nevidim niejaky dovod preco ist do HDicka pac nema ziadnu vyhodu oproti TD (pokial sa bavime o 306ke...)....jazdne vlastnosti su takmer rovnake....a to ze to robi mensi randal tiez nepovazujem za dostatocnu vyhodu oproti jednoduchosti TD ale to som pisal uz XYkrat....ale kazdy neda dopustit na to svoje ako to uz byva ....hold moj nazor.... inak dobre si spocitaj kolko chodis na aute a pokial chodis vacsinou kratke vzdialenosti tak skor by som zobral benzin.....ja som sa tak oklamal Citovat
ferrari Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Hm, som si viackrát všimol, že sa diesle neodporúčajú na kratšie trasy, ale neviem prečo...ako je mi jasné, že sa diesel vďaka nižšej účinnosti dlhšie zohrieva (a teda aj neskôr kúri), ale iný dôvod asik nebude, nie? Citovat
honzasl Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 ferrari No protože na kratších trasách, resp. při malém ročním nájezdu se významně neprojeví nižší spotřeba a víceméně diesel jinou výhodu než spotřebu nemá. Tj. pokud nejsi dálkový jezdec, nemá smysl se \"trápit\" s dieselem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.