FrantaCV Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 Dodělávka okopčená z Renaulta. Když už si s tím dal tolik práce, mohl si dodělat i snímač čipové karty místo klíčku. Citovat
PCborec Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 vyhodu vidim pouze pokud má klíč v někde v bundě, s dosahem třeba 1m, přijde do auta a tlačítkem nastartuje. Citovat
FrantaCV Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 na co je to dobre? Na ho.... Prostě místo klíčku do zapalování máš čipovou katru (jako kreditku) bez které nenastartuješ. Problém je, že daleko snadněji poškodíš čip na kartě než třeba zlomíš klíč. A druhá podstatná věc je, že zámek ječ daleko odolnější proti mechanickému poškození než snímač čipových karet. Věř, že vím o čem mluvím 12 let opravuji platební terminály a bankomaty. Citovat
Vítek1 Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 tak to me je jasne ale na co tam ma tlacitko kdyz jeste otaci klicem? Citovat
FrantaCV Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 tak to me je jasne ale na co tam ma tlacitko kdyz jeste otaci klicem? Pro efekt:myslim Citovat
dyno Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 jj z efektu uchca..m kuli tomu jsem zavrhnul renault pri vyberu novyho auta vyhral p 307sw Citovat
ozzy56 Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 možná příjde do m\'ody zpět startování klikou Citovat
Guest servisman Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 to pochybuji to by musel býti motor jinak uložen ,ale klikou se starovalo dobře občas to koplo ,ale na zimu na protočení stačilo měli jsme octávii a mužu říci i já jsem si to vyzkoušel Citovat
Benžík Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 To jsem jednou dělal do starý audi 100 jednomu chlápkovi, rozbila se mu spínačka, všechno na ní chodilo, jen kontakt od starteru ne. Ze srandy jsem plácnul, že by to šlo udělat na obyčejný tlačítko, on se toho chyt a za půl hodiny už to startovalo tlačítkem. Citovat
Gibon83 Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 niekto si meni podfarbenie budikov, niekto pridava diody vsade po kabine a niekto si spravi tlacitko na startovanie. Co je na tom divne... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.