Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chcem sa spýtať či nemal niekto problém z autorádiom mám tam sériové autorádio ovládané páčkou vedla volantu funguje mi na na nom všetko okrem cd vložím cd a nič vysunie ho von vobec ho nenačíta neviete čo s ním može byť ???? dakujem za odppovede a rady

Odesláno

v prvom rade, len taká malá rada, skús použiť hľadanie, je tu toho hafo o rádiách a bolo by dobré tieto otázky vložiť do jedného vlákna aby si zbytočne nezakladal iné.

A teraz k tomu rádiu, mne pomohlo vyčistenie čítacej čočky vatovou tyčinkou namočenej v alpe.

Odesláno

ja viem že je tu kopu tém ja len chcem radu ak tému zmažem neudem zbitočne robiť 1000 tém o tom istom ale dakujem vyskúšam a to normálne stačí len tad tam tyčinkou len tak zvonku nemusím rozoberať že

• O 1 měsíc později...
Odesláno

som ho skúšal vybrať von ale nedarilo sa mi to predný plast som dal dole a rádio tam držalo jeko keby je ešte nejaká skrutka zo zadu vie mi niekto poradiť neviem ako ho vybrať či musím nejaké časti z palubovky dať dole alebo čo neviem vdaka za rady :myslim

Odesláno

aby vytiahnes radio nemusis davat dole nic (pokial ti ide len o samotne radio a nie aj ten plast okolo neho) staci ak vsunies nieco do tych medzier na bokoch ako sa vklada cd....nieco uzke,ja tam davam imbusaky...odtlacis nimi \"poistky\" a radio vysunies von :))

Odesláno

heh ste mi nepovedali ze ked odpojim konektory ze sa mi zablokuje radio no tak to s mi stalo cocku som vycistil idem dat radio s5 a ze code in zadajte kod no a co s tym mozem spravit ako ziskam kod da sa nejako zistit alebo ako ho odblokujem ak to nepojde tak ked pojdem do peugeotu kde som ho kupil spravi mi to tam:myslim ???? a kolko chyb mozem spravit neviete lebo uz mam 2 krat eror kod dakujem za radu

Odesláno

kod: pozri dobre v navode a servisnych knizkach, ci tam nie je poznacene.

V Peugeote ti kod zistia asi za 500 CZK alebo zadarmo. Odblokovat radio vedia rozni amateri asi za 400, potom uz nikdy nechce kod.

Po zadani zleho kodu (3 pokusy?) treba cakat asi 1/2 hodiny so zapnutym radiom, alebo viac hodin, potom sa same odblokuje na dalsie pokusy.

Odesláno

skusim tu servisnu mozno je to tam teda dufam hadam by mi to v peugeot spravili zadarmo ale zas 65 km by som musel ist tam kde som ho kupil este aj detajli doladit nejake na aute no musim nieco vymyslet

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...