lukasko252 Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 chcem sa spýtať či nemal niekto problém z autorádiom mám tam sériové autorádio ovládané páčkou vedla volantu funguje mi na na nom všetko okrem cd vložím cd a nič vysunie ho von vobec ho nenačíta neviete čo s ním može byť ???? dakujem za odppovede a rady Citovat
marko306 Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 v prvom rade, len taká malá rada, skús použiť hľadanie, je tu toho hafo o rádiách a bolo by dobré tieto otázky vložiť do jedného vlákna aby si zbytočne nezakladal iné. A teraz k tomu rádiu, mne pomohlo vyčistenie čítacej čočky vatovou tyčinkou namočenej v alpe. Citovat
lukasko252 Odesláno 3. listopad 2010 Autor Odesláno 3. listopad 2010 ja viem že je tu kopu tém ja len chcem radu ak tému zmažem neudem zbitočne robiť 1000 tém o tom istom ale dakujem vyskúšam a to normálne stačí len tad tam tyčinkou len tak zvonku nemusím rozoberať že Citovat
marko306 Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 musíš rozobrať, inak sa k nej nedostaneš. Rádio von a vrchný kryt dole a si tam. Môžeš skúsiť aj čistiace CD, ale mne nepomohlo. Citovat
lukasko252 Odesláno 11. prosinec 2010 Autor Odesláno 11. prosinec 2010 počujte a ako ho mám vlastne vybrať??????? či nejako z boku tie plasty vedla neho čo sú lebo to nechcem zlomiť Citovat
ferrari Odesláno 13. prosinec 2010 Odesláno 13. prosinec 2010 Hľadaj, kto hľadá nájde...ja to osobne neviem, ale isto je to tu niekde popísané... Citovat
lukasko252 Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 som ho skúšal vybrať von ale nedarilo sa mi to predný plast som dal dole a rádio tam držalo jeko keby je ešte nejaká skrutka zo zadu vie mi niekto poradiť neviem ako ho vybrať či musím nejaké časti z palubovky dať dole alebo čo neviem vdaka za rady Citovat
Saber Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 aby vytiahnes radio nemusis davat dole nic (pokial ti ide len o samotne radio a nie aj ten plast okolo neho) staci ak vsunies nieco do tych medzier na bokoch ako sa vklada cd....nieco uzke,ja tam davam imbusaky...odtlacis nimi \"poistky\" a radio vysunies von ) Citovat
lukasko252 Odesláno 25. prosinec 2010 Autor Odesláno 25. prosinec 2010 nemáš vadné CD:aut nechcem mi nacitat cd Citovat
marko306 Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 tak, tak, po bokoch sú malé dierky, na každej strane dve, tam vsuň ten inbus alebo klinec a rádio vytiahni von. Citovat
lukasko252 Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 vdaka už som ho vybral tak teraz idem na to idem ho skúsiť vyčistiť dúfam že pojde Citovat
lukasko252 Odesláno 2. leden 2011 Autor Odesláno 2. leden 2011 heh ste mi nepovedali ze ked odpojim konektory ze sa mi zablokuje radio no tak to s mi stalo cocku som vycistil idem dat radio s5 a ze code in zadajte kod no a co s tym mozem spravit ako ziskam kod da sa nejako zistit alebo ako ho odblokujem ak to nepojde tak ked pojdem do peugeotu kde som ho kupil spravi mi to tam:myslim ???? a kolko chyb mozem spravit neviete lebo uz mam 2 krat eror kod dakujem za radu Citovat
P607Olda Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 kod: pozri dobre v navode a servisnych knizkach, ci tam nie je poznacene. V Peugeote ti kod zistia asi za 500 CZK alebo zadarmo. Odblokovat radio vedia rozni amateri asi za 400, potom uz nikdy nechce kod. Po zadani zleho kodu (3 pokusy?) treba cakat asi 1/2 hodiny so zapnutym radiom, alebo viac hodin, potom sa same odblokuje na dalsie pokusy. Citovat
lukasko252 Odesláno 2. leden 2011 Autor Odesláno 2. leden 2011 skusim tu servisnu mozno je to tam teda dufam hadam by mi to v peugeot spravili zadarmo ale zas 65 km by som musel ist tam kde som ho kupil este aj detajli doladit nejake na aute no musim nieco vymyslet Citovat
lukasko252 Odesláno 2. leden 2011 Autor Odesláno 2. leden 2011 chvalbohu som to nasiel a skusil som cd mechaniku a funguje tak dakujem za rady radio plne funkcne cd ide jak drak Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.