Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mohol by som niekoho poprosiť ak máte príručku na 306 tak ak by ste ju sem mohli hodiť moc by som ju potreboval dakujem pekne za ochotu budem moc vdačný niekto tu písal že niekde tu bola vystavená tak ak náhodou viete kde je tak mi povedzte dakujem velmi pekne :papa

[upravil dne 3/11/10 16:03 lukasko252]

Odesláno

a inak je to moje prvé auto som ho kúpil pred mesiacom a pol najazdených má 140 000 a som na nom za mesiac a pol čo ho mám spravil už 1700 km !! len tak pre zaújmavosť a preto som sa zaregistroval aby som sa dozvedel všetko čo a ako a vidím že je to tu super je tu o všetkom

Odesláno

No teraz to mas v jednom prispevku, ale uzitocnejsie by bolo, ak by si si to dal do popisu. Tak sa to bude zobrazovat v kazdom tvojom prispevku a ak budes mat nejaky problem, nebude sa treba opat pytat ake auto mas ;)

Edit: Z netu sa daju stiahnut zoskenovane prirucky, dokonca aj v roznych jazykovych mutaciach, ale u vyrobcu je aj online uzivatelska prirucka. Pozri tu a vyber si z menu:

http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/code/index_cs_cz.htm

PS: Aj tato linka tu uz raz bola uvedena, fakt treba len trochu hladat. ;)

[upravil dne 4/11/10 07:29 miroja]

Odesláno

ferrari ma pravdu ze svojho casu to bolo tam len to ma obmedzenu platnost :)

ak ces upnem ti to znova......

inak aj ja ta tu vytam a dufam ze ti tvoj peugeotek bude robit radost :)

Odesláno

Vidím že máme stejný vůz,mám ho rok a celkem jsem se na něm vyškolil..:) kdyby jsi měl nějaký problém,tak se otoč na mně,dalo by se říct že jsem tam dobrou polovinu věcí vymněnil..:D ale i tak jsem celkem spokojený..spotřeba je super,velikost je taky dostatečná..pokusím se Ti poslat ten manuál,ale má to 14mb..tak nevím jestli to odejde,mám problémy s netem..:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...