Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

HDI klepe !!!

Recommended Posts

Guest peteralfa1
Odesláno

chlapi, ako klepe ta remenica??? pri určitých otáčkach alebo v stále??? mne to pri 3 200 ot/min. odrazu prestane klepat...

Guest peteralfa1
Odesláno

takze kazdopadne to vyskusam. remenocu zhodim dole a uvidi sa ci to bola ona... zvuk sa moze prenasat a nozno zo je fakt ta remenica...

Guest peteralfa1
Odesláno

Takze dnes som vymenil vstrekovac a klepanie ustalo... motor uz nevypina, ale este by to chcelo vymenit zvysne 3 vstreky... vymenil som iba jeden co bol totalne odrovnany cca. 150€ :( este je pocut mierny klepot ale uz je to celkom v pohode. ked budu zbytocne peniaze tak vymenim aj ostatne...

• O 3 měsíce později...
Odesláno

zdar, aj ja som riesil klepot a po zlozeni remena pomocnych sucasti som zistil ze klepe remenica na kluke, objednana a vymene za novu (100€) bez roboty. klepot je chvalabohu prec. udajne 406 HDi 2,0 na to trpia.:myslim

Odesláno

..ja som auto kupoval tak bolo po čerstvej vymene rozvodov,vodnej pumpy a remenice,že by sa vymlela sa mi neche veriť ale i tak som už prišiel na to že mi to klepal vstrek,včera som všetky vybral kupil som nove podložky vyžíhal som ich vyčistil dosady vyčistil špičky vstrekov a šup nazad,chod motora sa skludnil a klepot sa stišil,ešte vyskušam nejaky čistič vstrekov a bude to ok

Odesláno

Hmm tak paráda mam 1.4 hdi a tiež mi to dosť klepoce, začína to klepať pri 2000-2200 ot/min a prestava niečo vyše 3000.A ako som si všimol tak to klepoce podla toho ako mam zošliapnutý plyn... Čím rýchlejšie akcelerujem tým skôr začne klepotať. Takže asi budem rad ak to bude len ta odpružená remenica za cca 100-150€ a nie vstreky. :bacha

:myslim inač ako zhodím dole ten remeň z odpruženej remenice? Treba nejako kladku povoliť alebo ako?

Odesláno
ako si vyčistil tie vstreky a čím? dik...

..vymontovať namočiť do petroleju alebo riedidla C6000 nechať postať handrička a ideš jemne trieš šuchaš ale ja som vela karbonu nemal na vstrekoch,ale niečo predsa..no robil som to už par krat pred tym tak mam v tom cvik,potom nezabudnuť poriadne vyčietiť ložko v hlave kam davaš vstrek a použiť nove medene podložky,mne dokonca jeden vstrek prefukoval,a vyžíhať podložky aby z,ekli...a možeš isť na vec,potom ešte použiť čistič vstrekov do nafty aby ich aj z vnutra trocha prečistilo...

Odesláno

Neviem kolko stoja v peugeote,ale ja som ich kupoval v elite za 0,77 eura.Tiez mi to klepoce od 2000 ot. po 3000 ot.Uz mam prichystane vstrekovace,ked sa trochu otepli vymenim ich.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...