Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

nebudu to davat do bazaru,ale zajimalo by me zde zkusenych, kdyby mi rekli realnou cenu.

r.v 97, jsem zde prvni majitel, kastle ma najeto 245 tkm, motor a prevodovka je menena a motor je z roku 2001 a ma najeto 150 tkm ( neveme ani kapku oleje) jinak vybava je nasledovna: polokuze z gti, kozeny volant, dva airbagy, abs, servo, central s alarmem, okynka v elektrice, stresni okno. Jinak na aute jsou narazniky, prahy, svetla z S16. auto je snizeno ve predu na pruzinach o 35 mm na seriovym tlumici. na jizde to neni vubec znat. jinak auto vzdy dostalo vse co potrebovalo. melo jednu malou nehodu ne moji vinou, fotem muzu dolozit,ze slo prevazne jen o blatnik a naraznik. jinak lak si myslim ze je stale v pohode i kdyz je na nem mistama videt uz 13 let pouzivani a muzu rict,ze jezdim za kazdeho pocasi a kazdy den. kdyvby nejaky dotazy,tak se ptejte.

post-4401-14109613389967_thumb.jpg

Odesláno

tak moc nvm ako sa pohybuju ceny cil ako 30tis sa mi rosku malo.......ked som bol pred rokom ponuknut moje auto do bazaru tak chlapik vravel ze za 2,7eur ho odkupi....a to nemalo nove narazniky a klima bola rozbita (cely popis auta sa mi nece pisat....mam to na vlakne)

tak vychadzam z toho ze to neni moc lebo ten motor a tie 2 roky nespravia tolko.....

inak asi si na tom aute spravil dost vela jak si to tam pisal.....byt na tvojom moeste to neprdavam......pokial nemas samozrejme niejake rodinne dovody ze potrebujes vacsie atd....

[upravil dne 2/11/10 00:17 pug306]

Odesláno

Osobně odhaduju maximálně na 30.000kč.... Před cca 4 měsícema jsem prodával 406 rok 2000 1.8 16v a byl jsem rád že jsem to nakonec ještě s kupou dílů a další sadou kol prodal za 60.000kč... :(

Odesláno

Pug306 - ceny u Vás (SK) jsou oproti cenám v ČR poněkud přepálené - holt to máte do Němec o něco dál a to se v ceně dovozu a tedy i prodejní ceny auta projeví

Odesláno

Radku je mi jasné, odkud vítr vane, 306 jsou dříči, vždyť taky vychází z luxusního Talbo/Peugeota 309 :D:roker

Synátor by se nejspíš zaradoval, na druhou stranu, pokud onimu slouží, tak bych neprodával :)

Odesláno

jj slouzi dobre, nedam dopsutit. tuky tuk teda na drevo. jinak jak jsem psal jinde. spis bych uvital naftacka, klidne 1.9 D, jen at to malo zere..

to radek Hurvajz: a neni uplnej zacatecnik vid? ja jen do dobrych rukou, o to auto se staram snad lip nez o pritelkyni a to je co rict. ani v baraku nebyva tak vyluxovano.. kdyby tech 30, bylo by to super no.. :(

Odesláno

30tis ??? to já bych řekl míň;) Když jsem zkoušel prodat já tak mi chodili nabídky 30-50tis ... a to jen za poslední rok a půl jsem do něj nacpal 75tis

A s cenou pod 60tis to moje nemá cenu prodávat...

Řekl bych tak 20tis.. možná 25..

Odesláno

Určitě tam bude ještě nějaký eko poplatek - ten bude tři nebo pět papírků? Samozřejmě to také snižuje možnou prodejní cenu vozu.

Odesláno

Ekopoplatek já s tímhle motorem platil 3000, záleží, co je napsáno v TP. Cenu, alespoň v mých očích snižuje ten snížený předek, obecně jakýkoli tuning asi cenu sráží, navíc trojdvéřák. Ale já mám pohřebáka, někdo jiný zase auto na machrování ocení. Má to hezká kola, bohužel se nic nepíše o zadní nápravě.

Odesláno

¨-predni snizeni si myslim neni zadny tuning,protoze kdybych to nenapsal,tak si toho nikdo nevsimne. jinak predni tlumice jsou 2 roky stary a zadni naprava je 3 roky po repasu s tim,ze akorat se ted valim v garazi a menim zadni tlumice a v sobotu jdu na presazeni torzky zpet nahoru. jinak teda ten poplatek je 3000,- pristi tyden se bude delat svicky,filtry,olej, desticky,pakny,kotouce a lanovody a myslim size od ty doby zase na par let absolutne bez starosti.

Odesláno
jj slouzi dobre, nedam dopsutit. tuky tuk teda na drevo. jinak jak jsem psal jinde. spis bych uvital naftacka, klidne 1.9 D, jen at to malo zere..

to radek Hurvajz: a neni uplnej zacatecnik vid? ja jen do dobrych rukou, o to auto se staram snad lip nez o pritelkyni a to je co rict. ani v baraku nebyva tak vyluxovano.. kdyby tech 30, bylo by to super no.. :(

No začatečník je, bude mit čerstvý papiry na auto a na jaře 20 roků, ale o to že by nebylo o autičko dobře postarano se bát nemusíš, za to dam ruku do ohně, motorku co si koupil leští jak nikdo, asi v tomhle bude po mě

[upravil dne 2/11/10 19:39 Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...