straki007 Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 http://www.deramax.cz/elektronicky-odpuzovac-plasic-krtku-a-hryzcu-m069/d-72086-c-908/ :super:super Citovat
lape Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 Já používám sirné knoty.Zapálit a nacpat do krtince.Zatím to vždycky pomohlo Citovat
P607Olda Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 Elektronický neúčinkuje. Vyhozené peníze. Citovat
vendelinek Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 Do zeme zatlc co najhlbsie roxorovu tyc a na jej koniec daj polovicku pet flase, este mozes na tej petflasi vyrezat nieco ako \"kridla\", aby sa to tocilo ked fuka, krtkovia to nenavidia, mam to overene na 2 miestach:papa Otazne je kolko a kam, ale zo zaciatku staci k najvacsim krtincom, potom uvidis:) Co takovej ten kolík co se zapíchne do země a generuje nízký tóny? To nefunguje? Tak to taky nefunguje,taky sem to zkoušel,ten kolík teda mám a funguje,asi tak +- 15 metrů v průměru,a ty krtci potvory vylízaji zase jinde.Kdysi mi radil děda,abych do těch dir nastrkal PEPO podpalovač,vyzkoušel sem to taky ,jo,na čas byl od nich klid ale letos jich je zase jak nas.... Citovat
Qcko Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 Sakris vidis a nam to pomohlo aj v skole aj na zahrade ... asi mate riadne drzich krtkov Citovat
Benžík Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 Krtincu se zbavis uplne jednoduse, staci krtkovi sebrat lopatku a kyblicek a nebude mit cim kopat. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 100 percentny sposob ? Vykop zo zahrady hruba 40 cm hliny, muzes i viac, a na spodek uloz zelezne pletivo, dokonca je i special proti krtkom, zase to zahadz, a hotovo ... Cez pletivo neprejde Ukazovali to na prime v receptari, to bude asi jedinej sto pro zarucenej spusob .. Citovat
Péťa Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 Já to udělal ve skleníku proti hrabošům. Ale to je trochu jiná plocha Citovat
Miku Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 Ohledně psů pozor , můj hravý berňák jednou krtka chytl a teď je větší pohromou pro zahradu . Od té doby se střídají malé krtince s půlmetrovými dolíky , jelikož zasypávat ty díry je horší Citovat
chuck11 Odesláno 31. říjen 2010 Autor Odesláno 31. říjen 2010 Tak postupně:1)psem to nepůjde máme kočku-ikdyž ty lochny po psovy musí být taky dosti velké 2)ty větrníky s PET lahví už tam jsou točí se o sto šest ,ale ti zmetci přijdou vždy zas odjinud a díry dělají jinde 3)elektrickej plašič nefunkční a nebo si na něho zvykly 4)Ty dýmovnice působí jen nějakou chvíli pak dolezou znovu 5)zatím nikde nenechal volně pohozenou lopatku s kyblíčkem abych mu to sebral:aut 6)vykopat kolem celé zahrady 40 cm hlíny (možno i víc) a všude nastrkat pletivo,časově na tuhle zahradu tak měsíc práce o množství spotřebovaného pletiva ani nemluvím-bohužel tohle nepůjde,navíc jsou tam i skalky,áleje thují no prostě to bych nedal:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.