Georginho_cz406 Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 Tak mi to vždy, každý rok, s příchodem první zimy začíná špatně startovat. Na motoru jsem vyměnil snad už vše co šlo. Zbývá už jen celý motor...možná má horší kompresi. Po nastartování jede jako na tři válce, pokud opatrně přidám (aby to rovnou nechcíplo) a přidám otáčky a chvíli držím tak to pak jede. Někdy hned, někdy to znovu chcípne atd. Myšlenka: není to způsobené LPG? ŘJ motoru má načteno, že je chudá směs, což LPG má a upraví mapu. Po nastartování (vždy na benzín) vychází z již zmapovaných podmínek a přidá na bohatosti. Pak se to chová jak jsem psal výše. Mám LPG Magic II se sekvenčním vstřikem. Po přepnutí dosažením teploty a otáček přidáním plynu jede vše jak má. Jsou odpojeny vstřiky benzínu ale ŘJ benzínu určuje charakter chování a posílá data do Řj LPG. Nešlo by nějak emulovat Lambdu a nebi ji nastavit tak, že při jízdě na LPG by posílala upravená data do ŘJ motoru? Jako že směs je chudá (což opravdu vždy je) ale ŘJ motoru by to dávalo signál, vše ok. Jaké to má zákonitosti? Zkusím teď restartovat ŘJ motoru (Jak na to nejlépe?) aby si načetla novou mapu a budu jezdit na benzín. Pak zkusím starty na benzín, jestli je to LPG či ne :-) Nenapadá Vás ještě něco? V průběhu posledních tří let jsem měnil: zapalovací rampu, lambdu, čidlo teploty vody, čidlo teploty nas. vzduchu, MAP, samozřejmě svíčky aj... Snad jen vstřiky, ale za prvé jsou drahé a za druhé nevím ani jak se vyndávají :-) Citovat
Charlie 1 Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 jo hoši LPG.taky mě napadlo jak psal Ferry že když LPG jde přes benzínový vstřiky jestli je nějak nezasrává a pak to dělá na benzín problémy,měl jsem stejný problémy...byl jsem na diagnostice ta neukázala nic, tak jsem vyměnoval čidla z auta manželky kde vše chodí jak má,zelený čidlo-nic,map senzor nic,krokáč nic, teplota nasávaného vzduchu nic,ale problémy byly jen na benzín při přepnutí na LPG vše chodilo bez problému.když bal motor teplý taky chodí perfektně,no a byl jsem u kluka co mi dělal plyn,a ten mi poradil ,že může být rozhozená benzínová mapa,protože lambda sondy při stálém provozu na LPG směs vyhodnocují jako chudou tak benzínová jednotka při startování vstřikuje víc benzínu a auto se pak uchlastáva a dusí.tak mi známej přehrál software do ŘJ motoru a tak 3 týdny žádný problém a auto startuje na škrtnutí (byl jsem z toho taky naprášky,startoval jsem třeba 5krát a vubec se autu nechtělo a chcípalo...) Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 30. říjen 2010 Autor Odesláno 30. říjen 2010 No jde o to, že po chvíly se asi načtou údaje z provozu nazpět do mapy a bude to stejné nee? Normálně přehrál soft, nebo jen vyresetoval mapu? Někde jsem tu četl, že se dá mapaq vymazat odpojením baterky na nějakou dobu, ale nevím postup, abych to zkusil! Citovat
pasy Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 ahoj, viz moje témátko mam uplně stejnej problém, cim je chladnejc tim horší, poznámi ránio -4°C a odpoledne 7°C.... 1) reset mapy vstrikovani jsem prez peugeot planet udělal... rozdíl je jenom v tom ze po startu drží 1300 ot místo dřív kolem 1150... jinak to dělá to samý jede na 3 válce, po minutě hraníi s plynem kolem 1500 ot vyjedu a je to ok.. jak se prizahreje je to lepší... ale i tak mi občas \"zakopává\" na volnobeh.. nechcipne to ale je cejtit ze obcas jeden valec nezapálí.. v otáčkách je to ok.. spis sem se s tim smiril.. aspon u me je to spíš na jinej motor... zkousel sem i nechat zahratou zapalovaci rampu - aby nenavlhavala kdyby neco.. ale prasklej nike ten epoxid nebo cim je to zalitý neni... + na jedný svíčce se mi pravidelně dělaj usady ze spálenýho oleje... po pár tis můžu loupat cca 1mm usad, ostoatní válce čistý .. po vymene oleje za mnou pouzivanej texaco 10w40 mi to zere tak tech 0,3L /1000 max... misto dřívějších 0,5 ( mereno cca na 8tis najetejch km... ) jezdit se s tim dá, jezdim stejne dlouhy cesty, a jak je motor zahratej, tak po chytnuti staci par vterin v malinko vyssich otackach a drzi.. obyc jizda na benzin je v pohode... ( za tepla ) tez mam MAGIC 2... E: nevim proc nejde odkaz zkousel sem ho upravit 2x [upravil dne 30/10/10 12:41 pasy] Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 30. říjen 2010 Autor Odesláno 30. říjen 2010 To Pasy: Myslíš, že je to tou chudou směsí LPG? Že si s tím neumí potom ŘJ motoru poradit a dává bohatou směs? A co zkusit kus před dokončením jízdy jet na benzín? To ohledně jednoho válce je zajímavý, zkusím se taky podívat, stejně jsem chtěl kouknout na svíčky! Reset mapy musí jít přes Planeta nebo jde jen odpojením baterky? Citovat
pasy Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 z hlavy nepamatuju, ale muzu kouknout - tuším že me peugeot planet navedl na zapnutí vypnutí klíčku vzdy na nekolik vterin... ale mel sem pripojeny PC... kazdopadne vlastni zkusenost, v lete po montazi LPG nez sem poladil RJ plynu mi to obcas litalo na volnobeh, a benzin se pak z toho taky dycky zblaznil tak to mi pak pomohlo na par minut odpojit RJ od baterky, takze bych to videl tak ze odpojeni zapojeni baterky by melo stacit - ale nekdo z mistnich nam to urco rekne presne, pripadne kouknu do PP kdyz sem si dal pár jízd jen na ba.. tak motor chytne dřív- takhle se otočí tak 3-4krat a chytne, po pár jízdách na ba chytne na první drcnutí - to mi tu poradil někdo z Vás tušim že možná ty ... vicemene si myslim že to uchlastávání je pravdepodobny .. protoze kdyz nastartuju a necham to jak to je.. tak to jede, a pak najednou chcipne a takhlec nekolikrat.. kdyz to drzim lehce ve votackach ( cca 1500 ) tak to párkrát klesne k cca 800 a zas zpátky... nevim jestli je mozny ze se tam dycky nakupí nespálenej benzín... na lpg to pak jede mnohem líp... i tesne po prepnutí ( 30°C motor ) ale na vsech lpg autech co sem mel... to na lpg dycky jelo klidnejc a líp.. takze to prisuzuju tomuhle... 2) nevim jak tobě.. ale mě to na BA než se to přepne na lpg za studena občas trošku cuká.. ale zas jen v nízkejch otackach , nad cca 2500 je to už dobrý.. [upravil dne 30/10/10 12:52 pasy] Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 30. říjen 2010 Autor Odesláno 30. říjen 2010 Tak zkusíme trošku pohrát. Přes léto se vždy uklidním a jak příjde první zima, tak mě to zase začne vytáčet :-) Letos mi to příjde ještě horší než minule. Dnes jsem se rozjížděl na třikrát :-) Někdy mi to chcípne po nastartování i na volnoběh. Citovat
pasy Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 me chytne dycky, ale pak to tu minutku musim podrzet, ale ono to je akorat, nez se zapasam, nez vlozim panel radia, rozsvit, chviclinku pockat a v klidku vyrazit... presne v lete to bylo v poho i na volnobeh.. ale po tech letech co by clovek cekal .. bez pár tisícovek 300 000 na krku, a kdyz se to srovna s 8V motorama, tak je to mnohem víc namáhaný díky tomu že to jezdí vetsinou v mnohem vyssich otackach.. Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 30. říjen 2010 Autor Odesláno 30. říjen 2010 No uvidíme, zatím díkec a až něco zjistím, tak určitě napíšu :-) Citovat
Charlie 1 Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 tak auto opět zlobí,při nastartování ráno,otáčky naskočí na 800 pak to zdechne,jakoby šel na 3 válce,na 3 nebo 4 pokus se už udrží nebo musím přidat trochu plyn,už mě to fakt sere,vyměněna nic,pořád stejný,vyměneny svíčky pořád stejny....je mi divný,že to auto dělá jen studený?když je ohřátý jde krásně na 1300ot a pak pomalu padá až k 700-800!neví někdo co s tím?mohla by to být zapalovací rampa?dokud bylo teplo tak startovalo napoprvé..... Citovat
Charlie 1 Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 to jsem taky vyměnil a nepomohlo!ještě ukázka svíček,jsou na nich takový černý tvrdý nánosy,mohlo by to dělat problémy?po kolika km měníte svíčky při provozu na LPG?na svíčkách mám najeto 28000Km. [upravil dne 16/10/11 10:31 od Charlie 1] [upravil dne 16/10/11 11:46 od Charlie 1] Citovat
koblih69 Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 Hm na to že je to LPG je to černý jak bota... asi bohatá směs... jak vypadá vzduchovej filtr? Citovat
Ferry Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 ja je menim tak cca po 30-40tis km (vetsinou tak po dvou vymenach oleje, coz je u me tech 40tis km a to najedu kazdej rok ) davam jim trosku mensi odtrh, nez maji mit, pro muj motor typove rady XU je predepsano 0.9mm, davam tak 0.75-0.8, ale pro tu tvoji novejsi 1.8 z hlavy nevim, kolik ma byt. Vim, ze tyhle novejsi motory 1.8 a 2.0 rady EW maj s volnobehem (zvlast za studena) vcelku problemy i na benzin, ale cim to je, nevim, jelikoz uz tohle ma EGR ventil, muze byt chyba treba tam, EGR muze byt zanesenej a spatne dovira Citovat
Charlie 1 Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 právě,že byl měněnej asi před 8000km a je čistej... Citovat
Charlie 1 Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 EGR je na hlavě bloku motoru?jakou tam plní funkcí?Ferry jak vypadají tvý svíčky ,když je vyndáš?ale jak píšu problém je jen za studena....nemohla by to být ta rampa zapalovací?jak se projevuje ta rampa?nejhorší že dia neukazuje nic...:grr [upravil dne 16/10/11 16:43 od Charlie 1] [upravil dne 16/10/11 16:49 od Charlie 1] Citovat
Ferry Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 moje svicky jsou svetlounce hnedy nekdy az sedivy, tak jako by spravne mely byt. ten EGR pousti cast spalin zpet do sani vzduchu, v podstate je tam proto, aby zasiral motor je to takova zkur..a eko-ficura pro snizovani emisi rampa to byt muze, ale ta se spise projevuje ztratou vykonu az k temer nemoznosti s autem poradne jet Citovat
Charlie 1 Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 Ten EGR jde vyřadit u tohodle motoru nějak?ty svíčky se mi taky nezdají...čím by to mohlo bejt,že motor žere olej? No všimnul jsem si,že u motoru řady EW docela častý jev,a nikdo neví co s tím.... [upravil dne 16/10/11 17:34 od Charlie 1] [upravil dne 16/10/11 17:36 od Charlie 1] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.