elton Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 Taky mám origo deflektory, sedí přesně. Citovat
Vatsug Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 A ty origo máte koupené přímo v Peugeotu? Ja jsem našel na netu něco od firmy HEKO. Mají tu docela velkou recenzi. Na 4 okna za asi 700.- Citovat
tomas2013 Odesláno 11. březen 2014 Odesláno 11. březen 2014 že jsem tak smělý, k čemu jsou ty deflektory dobré? Kvuli hluku nebo aby nofoukalo dovnitř? Citovat
Pacho69 Odesláno 11. březen 2014 Odesláno 11. březen 2014 Obtékání vzduchu při lehce pootevřených předních oknech. Často to používají ti, co v autě hulí... Nebo ti, co rádi jezdí s otevřeným oknem. Vzduch ti při proudění nerezonuje v autě, nevytváří průvan. Vatsug to chtěl, aby mohl nechat pootevřený okna, když v autě spí a venku prší. Bez otevřených oken na spaní je tam brzy nedýchatelno, okna se orosí, když neprší, nemusíš je dovřít, když ale prší, tak ti prší i dovnitř. Citovat
Vatsug Odesláno 11. březen 2014 Odesláno 11. březen 2014 Přesně tak. Já to řešil tak, že jsem mezi dveře vložil folii a tu pževěsil přes okno. Jenomže když dost fouká, atk to tu folii nadzvedlo a mě pršelo do úsměvu. Potřebuji to jen na to. Nehulím ani nejezdím s otevřeným oknem. Na to mám klimu. Takže jen na pohodlí na cestách. Na netu jsem viděl ilustrační video montáže deflektorů a tam jsem tak nějak usoudil, že se to zasunuje pod okenní těsnění. Takže by tam nemělo zatékat ani při stání vozidla. Můžete mi to potvrdit než do toho půjdu. Citovat
elton Odesláno 11. březen 2014 Odesláno 11. březen 2014 Ano zasunuje se pod okenní těsnění. Nezatéká do auta při stání a designově autu sluší Citovat
Dodo1976 Odesláno 13. listopad 2014 Odesláno 13. listopad 2014 Třeba už to tady je, ale jako můj první poznatek: neosvětlená schránka mezi sedadly (ten mega box). Je v něm tma i ve dne. Citovat
elton Odesláno 13. listopad 2014 Odesláno 13. listopad 2014 Už to tady je, pročti si myslím zrovna v tomhle vlákně. Citovat
Pacho69 Odesláno 13. listopad 2014 Odesláno 13. listopad 2014 (upraveno) Já zatím neměl čas dodělat osvětlení, chci to spojit s vytažením 12V na držák navi/telefon. Když tam nemám flashku, tak mám připojenou mini usb lampičku v konektoru pro flash. něco podobnýho: http://www.ledbaterky.cz/levne-svitilny/mini-svitilna-nabijeni-USB Upraveno 13. listopad 2014 uživatelem Pacho69 Citovat
Padre Odesláno 19. listopad 2014 Odesláno 19. listopad 2014 Tak skleróza frantíků doplněna o přehrávač DVD. Zdar, sice je to už postarší příspěvek, ale chtěl bych se zeptat, jak se ten kus hardwaru označuje? Rád bych si něco takového pořídil i do svého vozu, ale nevím označení. Na webu jsem googlil, ale nic se mi nelíbilo tak jako tento kousek. Díky za reakci. Citovat
gullak Odesláno 20. listopad 2014 Odesláno 20. listopad 2014 riesil niekto drziaky na pohare a flase v 5008 nic nie je okrem jedneho medzi sedadlami poradte nieco dakujem Citovat
Pacho69 Odesláno 21. listopad 2014 Odesláno 21. listopad 2014 Flašky má spolujezdec nebo je dávám do dveří. Kelímky do auta nenosím Citovat
Dodo1976 Odesláno 21. listopad 2014 Odesláno 21. listopad 2014 (upraveno) Měl jsem strach že se do dveří PETka 1,5L nevejde.... Vejdou se tam 2 možná i 3 Stále nechápu, kde se ten prostor uvnitř furt bere.... Upraveno 21. listopad 2014 uživatelem Dodo1976 Citovat
elton Odesláno 21. listopad 2014 Odesláno 21. listopad 2014 Nacpu petky mezi sedadla a ještě je to chladí. Citovat
gullak Odesláno 21. listopad 2014 Odesláno 21. listopad 2014 no ano ale plechovku redbulu alebo kavu nemam kem dat ked ideme dvaja jazdim slovensko nemecko ale inac ok spokojnost Citovat
martinecondrej Odesláno 21. listopad 2014 Odesláno 21. listopad 2014 a do schránky před spolujezdcem se vejde dokonce malej techničák Citovat
Padre Odesláno 1. prosinec 2014 Odesláno 1. prosinec 2014 Zdar, sice je to už postarší příspěvek, ale chtěl bych se zeptat, jak se ten kus hardwaru označuje? Rád bych si něco takového pořídil i do svého vozu, ale nevím označení. Na webu jsem googlil, ale nic se mi nelíbilo tak jako tento kousek. Díky za reakci. Zdar, tak fakt nikdo nemá v autě dvd přehrávač v šachtě u rádia a napojený na ty monitory v opěrkách? Se mi nechce věřit, když se to tu popisovalo. Těch přehrávačů jsou mraky, ale hledám ten model, jehož montáž tady byla předváděna. Pls poraďte. Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.