Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Obtékání vzduchu při lehce pootevřených předních oknech. Často to používají ti, co v autě hulí... Nebo ti, co rádi jezdí s otevřeným oknem. Vzduch ti při proudění nerezonuje v autě, nevytváří průvan.

Vatsug to chtěl, aby mohl nechat pootevřený okna, když v autě spí a venku prší. Bez otevřených oken na spaní je tam brzy nedýchatelno, okna se orosí, když neprší, nemusíš je dovřít, když ale prší, tak ti prší i dovnitř.

Odesláno

Přesně tak. Já to řešil tak, že jsem mezi dveře vložil folii a tu pževěsil přes okno. Jenomže když dost fouká, atk to tu folii nadzvedlo a mě pršelo do úsměvu. Potřebuji to jen na to. Nehulím ani nejezdím s otevřeným oknem. Na to mám klimu. Takže jen na pohodlí na cestách.

Na netu jsem viděl ilustrační video montáže deflektorů a tam jsem tak nějak usoudil, že se to zasunuje pod okenní těsnění. Takže by tam nemělo zatékat ani při stání vozidla. :myslim Můžete mi to potvrdit než do toho půjdu.:super

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Tak skleróza frantíků doplněna o přehrávač DVD.

Zdar, sice je to už postarší příspěvek, ale chtěl bych se zeptat, jak se ten kus hardwaru označuje? Rád bych si něco takového pořídil i do svého vozu, ale nevím označení.

Na webu jsem googlil, ale nic se mi nelíbilo tak jako tento kousek.

Díky za reakci.

Odesláno (upraveno)

Měl jsem strach že se do dveří PETka 1,5L nevejde.... Vejdou se tam 2 možná i 3 :)

Stále nechápu, kde se ten prostor uvnitř furt bere....   :super  :cool:

Upraveno uživatelem Dodo1976
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Zdar, sice je to už postarší příspěvek, ale chtěl bych se zeptat, jak se ten kus hardwaru označuje? Rád bych si něco takového pořídil i do svého vozu, ale nevím označení.

Na webu jsem googlil, ale nic se mi nelíbilo tak jako tento kousek.

Díky za reakci.

Zdar, tak fakt nikdo nemá v autě dvd přehrávač v šachtě u rádia a napojený na ty monitory v opěrkách? Se mi nechce věřit, když se to tu popisovalo.

Těch přehrávačů jsou mraky, ale hledám ten model, jehož montáž tady byla předváděna. Pls poraďte. Díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...