Přema Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Jasně že jenom kabel s paticí.....vypínač tam připravený určo nebude...... Citovat
straki007 Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Dobreee slovickareni...:aut:aut Tak se pridam. S P Í N A Č :D:D Citovat
shark734 Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 takze kabel by tam mal byt pripraveny? ked som pozrel ze tam mam na brzde len 1 spinac tak som tempomat odsunul Citovat
ozzy56 Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Proto je jediná rada, nejezdit do peugeot servisu. Nevím, proč tam lidi vůbec jezdí. Vždyť to ani nejsou mechanici natož odborníci Bomba nazor :blicismajlik:blicismajlik ani se mu nedivím--když má špatné zkušenosti s nejbližším autorizákem...,ty bys tam jezdil??? je to vše o lidech--když někde zůstanou učni a kluci kolem dvaceti,kteří nemají zkušenosti a možnost se na dílně někoho staršího zeptat, ta práce je vůbec, ale vůbec nebaví,navíc nemůžou nikomu říct,čím se živí,protože v jejich generaci platí kdo se živí rukama je debil...,nějak jsem se rozepsal,končím, howgh [upravil dne 26/10/10 od ozzy56] Citovat
nikol Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 A kde by ten kabel měl být připravený?Když není zapojen,tak tam nemůže být ani vedený kabl,nebo se pletu?Já mám to stejné a proto jsem to vzdal:myslim Citovat
straki007 Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Proto je jediná rada, nejezdit do peugeot servisu. Nevím, proč tam lidi vůbec jezdí. Vždyť to ani nejsou mechanici natož odborníci Bomba nazor :blicismajlik:blicismajlik ani se mu nedivím--když má špatné zkušenosti s nejbližším autorizákem...,ty bys tam jezdil??? je to vše o lidech--když někde zůstanou učni a kluci kolem dvaceti,kteří nemají zkušenosti a možnost se na dílně někoho starší zeptat, ta práce je vůbec,ale vůbec nebaví,navíc nemůžou nikomu říct,čím se živí,protože v jejich generaci platí kdo se živí rukama je debil...,nějak jsem se rozepsal,končím, howgh No tak to potom pardon.Ale jak pises-je to o lidech.A ti mladi to delaji hlavne jen aby meli na ciga a dizu.To zname. Omlouvam se Citovat
Přema Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 A kde by ten kabel měl být připravený?Když není zapojen,tak tam nemůže být ani vedený kabl,nebo se pletu?Já mám to stejné a proto jsem to vzdal:myslim klidně tam může být někde příprava , třeba někde v kabelech pod volantem.....u 406 bývá běžně příprava pro elek.sedačky i když tam jsou manuální......nebo já měl u 406 přípravu pro ohřev sedaček , jen sem zacvakl ovladače a sedačky jeli...... Citovat
Pa.vlos Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Tak to sem opravdu musím napsat histrorku kamaráda. Je to asi 2 dny co byl se svou 407 1.6 HDI na prohlídce v autorizovanym a nejmenovanym servisu. Akce za 300 Kč. Napojili ho na diagnostiku a když odjížděl tak se mu po chvilce rozblikaly snad všechny kontrolky, nicméně auto jelo normálně. Samozřejmě se tam vrátil, tam se tomu pracovníci zasmáli a řekli mu cituji \" to je úplně normální pane, vždy´t je to jen Peugeot a ne Audi, jestli chcete tak Vám to smázneme, ale musíte si zaplatit\". Drsný. Citovat
Přema Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 :grr:grr:grr:blicismajlik bych si na ně stěžoval u Peugeot čr [upravil dne 26-10-10 od Přema] Citovat
shark734 Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 tak to su fakt debily...a co poznam ludi co pracuju v peugeote tak sa tiez vyjadruju podobne...HDi su strasne kazove atd..... Citovat
Přema Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 HDI Hodně Drahá Investice.....:D:D:D:D nenene Peugeot Forever Citovat
Pa.vlos Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 To už je fakt síla, takovýhle věci vůbec nesmí vypustit z huby.... všechno je to o lidech.... Citovat
jozefsv Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Proto je jediná rada, nejezdit do peugeot servisu. Nevím, proč tam lidi vůbec jezdí. Vždyť to ani nejsou mechanici natož odborníci Bomba nazor :blicismajlik:blicismajlik to nie je nazor,to je pravda Citovat
Guest Jindra_S Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 Tak pokračování historky: - Dneska se mi po otočením klíčkem zdálo, že se rozjel ventilátor v motoru - nebyl jsem si pořádně jistý, ale přísahal bych, že to předtím nedělal - a večer mi to Přema potvrdil a opravil . V autorizovaném servise mi to nastavili špatně, byť nastavovat vůbec neměli! - Tempomat se nastavuje na dvou místech a hádejte - byl nastaven aspoň na jednom? Omyl - ani na jednom!!! Autorizovanému servisu se už vyhnu - těch chyb a peněz bylo na jednu akci docela hodně. Jinak Přema u mně tempomat povolil, ale očividně je druhý spínač potřeba a Přema do toho nejde Nevíte, kdo na Moravě instaluje tempomat i s kabely k brzdě? Citovat
straki007 Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 Pekne kopyta v tech servisech na Morave. Se nedivim ze tam delam nejvic aut:D:D:D Posli mi do SZ VIN. Podivam se ti na to. Nebo dohodneme s reditelem lopat:aut:aut:aut [upravil dne 27.10.2010 21:21 straki007] Citovat
Groll Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 zkus se poptat tady, dělají tempomaty a diagnostiku, jen nevím, jestli i ten kabel, ale za zeptání nic nedáš. http://www.jwolf.cz/ Citovat
straki007 Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 Do kabelu se myslim nepusti jen tak nekdo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.